Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy termelõ szõvetkezet
http://ls2009portal.weboldala.net
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
][ ВАЗ ][
Windows LIVE GamerTag: GemOver XBOX LIVE GamerTag: TheronLaci
][ ВАЗ ][
Balogh jó a gép,csak így tovább
][ ВАЗ ][
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ez az AP2 Beta9 már nagyon-nagyon ott van, megérte ásítozni......
http://germantrucksimulator.hu
][ ВАЗ ][
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Csaby
Ja és a lényeg. Nem kötelezõ a dollyback-el használni a HW-ket, csak két szót kell kicserélni és mûködik a kétpotkocsis történettel is, vagy aki minimálisan kiismeri magát a forrásfájlokban, kb. 2 perc alatt csinálhat belõle kröger scriptre épülõ kocsit is. Én azért csináltam dollybackre, mert az a legrealisztikusabb...
jah meg a számolás..szerintem tök8 hogy a második pótkocsiba mennyi anyag van..mert a kombi úgyis abbahagyadja az ürítést ha kiurül..és a szárítónál/doknál is csak annyi pénzt kapsz amennyi van benne...
Ne érts félre..semmi bajom a hw-kal mert nagyon állatok..sõõt..szép munka...de én csak giant-ba tudtam megnézzhi,a játékba viszont nem.
Nickell 77..elnézést hogy beleszóltam...csak így tovább..ha készlesz használni fogom...
Még valami...perszének van az az IH tárcsája..nemtudsz valamit csinálni neki hogy ne legyen akkora az i3d-je.??