Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibõl gondolod, hogy még nem próbálta senki?
][ ВАЗ ][
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
De a felni az nagyon ott van gratulálok hozzá jó lessz
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
eddig csak a kereket vettem észre.
egy olyan kérdésem lehet, hogy lesz-e benne váltó és hátsó munkalámpa?
http://ls2009portal.weboldala.net
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
egyébként Hassan B nem tudom miért kell azt is kitörölni amikor az ember dicséri azt amit más csinál.... ebben a topickban a sok értetlenkedõ miatt lettél ilyen? mert az UAZ 4x4 topicban nem voltál ilyen.... de végülis megértem egyszer betellik a pohár.. de azért csak azt töröld ki ami másnak sem tetszene nem csak neked....
Csaby
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Egyik kollega kérte sikeresen feltöltöttem!Annyit fûzök hozzá hogy gépek nincsenek szépen elpakolgatva,ap nincs benne,eke nincs mivel én szántani nem szoktam benne az túl hosszadalmas!Helyette nickel szuper tárcsája dolgozik!Képet kicsit lejjebb láthattok!Használjátok egészséggel!
kis elõzetes a tucano-ból a javításokból de más sok meló van vele szal még nincs kész!
Pl. itt is megtalálod, ha kicsit tudsz németül még instrukciókat is találsz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Idioták kiméljenek!!! :)
Nickel77 látom azért az én képeimet is felhasználtad.
Váljon mindenki egészségére.
Ha nem hiszitek nézzétek meg a skint és a rajta lévõ fényeket
][ ВАЗ ][
Szintetizátorom Yamaha 3000
Ami nem megy nemkell erõltettni. Nekem se megy minden akkor hagyom és mást teszek be a heyére.
_1.jpg)
Csaby