Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igy van ahogy mondod fönök.
Nem leszben semi, csak az AP-t rakombele.
Hassan B
Ja, csak látszik, hogy ennyit értesz hozzá... azt nem (csak) i3d-ben kell megoldani, hanem fõként a script ben. Azt pedig nem lehet.

Mibõl gondolod, hogy még nem próbálta senki?

][ ВАЗ ][

saslaca
Persze kijelölöd Edit/duplicate

Ifás
Miért ha még nem próbálta senki Hassan B honnan tudod,hogy nem lehet megcsinálni. Aszt hiszem van olyan az i3D-ben hogy valamit megduplázhatunk nem méretben hanem számban.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

rambo12
Nem akarlak megbántani remélem nem veszed sértésnek de szerintem másfjat gumi jobb lenne rá
De a felni az nagyon ott van gratulálok hozzá jó lessz

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
És a platóra hogy teszel két pontot?

][ ВАЗ ][

nem tudom, hogy erediti milyen, és hogy mit változtatól rajta.
eddig csak a kereket vettem észre.
egy olyan kérdésem lehet, hogy lesz-e benne váltó és hátsó munkalámpa?

Ifás
Ha a plató elejére és végére lenne rakva egy akasztási pont és ugyan-úgy az IFÁN is a plató nem fordulna el mert két helyen csatlakozna NICKEL ha van rá idõd kipróbálhatnád.

Köszi szépen amugy nagyon fasza ez a data gratula!!!!!!
ZTM
Nagyon fasza lesz grat látom még van rajta mit csiszolni!!!!
Csak így tovább!!!!

Az a sok kisaprodolog rajiavan az eredetin is csak ott egyszinü minden.
azzal a négy traktorral úgy tudsz menni hogy a num billentyûzeten a plusszal felnyomod a fordulatot utána ugyan úgy a w elõre az s hátra!
MTZ 892 2
király nagyon jó fõleg sok apró dolog van rajta csak így tovább

http://ls2009portal.weboldala.net

devid1414
Király!Nekem tetszik jó munkát hozzá!

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

csaba90
Szevasz nickel nagyon jó az MTZ Grat 😊 jók a kerekei 😛 egyébként ott a fellépõ úgy marad? vagy kivágod csíkokra? 😊
egyébként Hassan B nem tudom miért kell azt is kitörölni amikor az ember dicséri azt amit más csinál.... ebben a topickban a sok értetlenkedõ miatt lettél ilyen? mert az UAZ 4x4 topicban nem voltál ilyen.... de végülis megértem egyszer betellik a pohár.. de azért csak azt töröld ki ami másnak sem tetszene nem csak neked....

Csaby

laco19941225
Nem tudná nekem valaki belinkel helioszkft datájának a tartalmát? Elõre is köszi a segítséget!

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Hellosztok léci segitsetek már nekem tudom hülye kérdés de hogy lehet váltani az ujvalmettel a Helisz féle data van bent és a valmet meg a claas nem megy benne sehova?
Egy kicsit tuningolom az MTZ-t. Nem tudom kikészitete az eredetit de bocsi hogy belenyulok.<#wink><#wink><#wink>

az rengeteg lenne egyébként azokon az oldalakon mind fenn van amiket ide szinte minden nap belinkelnek!És miért nem jó ugy hogy leszeded a data mappát,
atesz25
Szevasztok.Nyugtassatok meg, hogy vannak olyanok akiknek mûködik az oehler pót.Amit a portálról lehet letölteni, mert engem mindig kikûrtöl.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

[url=http://www.sendspace.com/file/zszuhp[/url]]itt a data mappám[/url]
Egyik kollega kérte sikeresen feltöltöttem!Annyit fûzök hozzá hogy gépek nincsenek szépen elpakolgatva,ap nincs benne,eke nincs mivel én szántani nem szoktam benne az túl hosszadalmas!Helyette nickel szuper tárcsája dolgozik!Képet kicsit lejjebb láthattok!Használjátok egészséggel!

kis elõzetes a tucano-ból a javításokból de más sok meló van vele szal még nincs kész!

6milan6
JD 4850, a képen látható teljesen "eredeti" verzió, csak a skin fájlokat konvertáltam át, de azóta már azt is javították.

Pl. itt is megtalálod, ha kicsit tudsz németül még instrukciókat is találsz.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Oké várom majd a gépet is meg a képeket!Így elsõ hallásra nagyon frankónak tûnik!A képekért elõre is kösz!
majd csinálok képet róla és hát a jövõ héten kezdõdnke vele a nagyobb munkák megkapta a reális méretet ap-t az új lexionokra épül skin javítás világítótestek javítva stb...stb....majd dobok fel képet róla

Nekem nagyon bejön ez a kis tip-top gép!Jók benne az apróságok!És az az uj tucano is meglesz osztva majd?Mert én akkor nagyon várom!😛Képet esetleg lehet róla látni?
krisztianp16
Ha még kell...Traktor AP

Idioták kiméljenek!!! :)

Palotai Betyár
Menni fog ez...

Szintetizátorom Yamaha 3000

Csináltam két képet a gépeimrõl!
vmarc

(x)

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Hát igen...nagyon igazadvan..neten nézegettem..készül új vetõgép..lehet h tudsz rólla(john deere 750 A)..a modell kész de a script..az maradt ugyan úgy:S..sajna...de szokták mondani.."a türelem rózsát terem"..

Ifás

Nickel77 látom azért az én képeimet is felhasználtad.
Váljon mindenki egészségére.
Ha nem hiszitek nézzétek meg a skint és a rajta lévõ fényeket

Hassan B
De hiába csinálunk munkaeszközöket, a legtöbbhez új script kellene, ahhoz pedig kevesen értenek.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Nhcr980
Nektek van hang az IFA-n???

Palotai Betyár
Készul: John Deere Drive Green mod... felhalmozval JD választék ap2beta9 grassadon/grasland/srohmod + dolly script 1.3 status: 30 százalék. majd teszek fel képeket...

Nagyon király lett grat!!!<#eljen><#worship>
na igen, ha egy gépet 3szor betudtál rakni és mindíg más probláma lépet fel akkor szerinted mibe van a probléma. vagy rosszul rakod vagy hibás a fájl. amúgy úgykell felfogni, hogy ha vmi nemmegy elsõre akkor elteszem egy pár napra lenyugotsz megpróbálod újra betteni, ha meint ugyan úgy rossz, akkor megfogod shift-delete és nemlesz vele több gondod.Majdnem minden eszközbõl van vagy 3 ugyan oylyan ami tudja azokat a funkciókat.

Ami nem megy nemkell erõltettni. Nekem se megy minden akkor hagyom és mást teszek be a heyére.

Palotai Betyár
Jo ez 😊

Ahha..még nem hallotam rólla...de amondó vagyok..és hûen kitartok amellet hogy traki helyett munkaeszközöket kéne csinálni...

csaba90
az ismert tehergépjármû gyártja: KAMAZ T-215

Csaby

Oszt et meg milyen márkájú traktor?mert 1sõ látásra McCormick-ra hasonlít..de valami egészen más van a motorháztetõ oldalára írvan

csaba90
Nincs valakinek kedve egy ilyet csinálni?😄 ha már teherautót nem csinált még senki... xD

Csaby

megint nagyott alkotál, gratulálok hozzá

Azt gondoltam. De át lett mind dds-be konvertálva. azt megtudod nekem mondani mi az ablak képének neve?
Hassan B
Mert hiányzik a textúrája.

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Miért fehér a 4850 john deereon az ablakok
Mondtam hogy nem tökéletes a megoldás de tölem enyire futota, még mindig jóbb mint a semi.
Kovács Erix
Nagyon király grat

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

robi11
akk bocs én úgy láttam hogy az eredeti😄