Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszia válaSZT...LE IS SZEDEM...

tomi9000
Hali Mitsu! az a baj (állam is ezvolt) h vedd ki a vehiclestypes-bol a régi lexion 460-as sorait, de az ap2 beta9-et ugy rakd be h csak simán bemásolod a script mappát a datába semmi sort ne bánts! nállam igy lett jó!

Mitsurob
Lehet , hogy volt én nem láttam.
Azt szeretném kérdezni , hogy beraktam a Lexi 400 Pack-ot.
És , amikor a G -t lenyomom nem megy le vágóasztal.Semmilyen funkció nem mûködik , pedig a vehicletypesbe belemásoltam mindent.Ha kiszállok , nem tudok menni.Ha a tab-ot megnyomom átszáll egymásik jármûbe és nem csinál azse semmit. Legyetek szívesek segítsetek!
Azt is írták ,hogy Ap2Beta9 kell , de az is benn van.
Elõre is kössz!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

saslaca
Azt hiszem a Flat lands 2 mapon a 2. farm körül van 1

ja és énis ifán lenék
Sziasztok!
szeretnék tanácsotkérni gyakorlott MAP-használóktól..szeretném kérdezni hogy melyik MAP-ba találok táblákat(nem közlekedési táblákat)hanem ilyen nagy téglalapalakúra gondolok..hasonló a hírdetõtáblához..ha valaki tud segíteni, legyenszíves megtenni..és ha nem nagy kérés persze..
elõre is köszönöm

szi asztok én ugy halotam hogy lesz multi plélyer kábé 20 an monták egy orosz oldalon
krisztianp16
Mindegyik jó végülis😄

Idioták kiméljenek!!! :)

saslaca
Tudom, Csak jó volt belegondolni...

Tomika001
Én kombájnoznék!
De szerintem úgy se lesz.

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Tucsok94
Én remélem lesz de én se bízom el magam.

Newyorker
nah hát akkor úgy mindenki megtalálná a melóját 😊

Newyorker
Szia!

milyen gépeket tartalmaz?

NH G240
Felesleges ezen agyalni, hogy lesz-e vagy nem. Ha lesz lesz, ha nem nem. De szerintem nem lesz hozzá.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Osi20
én legszivesen termény hordo lennék és aratnék.

krisztianp16
Amugy még infot nem tudni rola?

krisztianp16
Az lenne jó😛
Én mondom vagy a bálát hordanám vagy aratnák😊
(Ezzek a kedvenceim)

saslaca
Én szerintem aratnék vagy tárcsáznám a tarlót a kombi után.De csak úgy lenne jó a multi is ha lan-ba is meg online-on tudnánk játszani. És egyszerre nem csak ketten hanem vagy 6-an.

krisztianp16
Én bálát hordanák😄

#30264:Nagyon,nagyon jó lesz😛
nagyon profi vagy a modelkészitésel<#wink>
(gyorsan csinálod öket,és szépek a modelek is!)

Fel töltötem a data mappám egéségel fogyaszátok xd .
http://uploaded.to/?id=7o583s
http://www.file-upload.net/download-1424086/Welcome-to-Australia-V2.zip.html
Mind a ketõt tölcsétek le.

MTZ TSz modba😊 THX Nickel 77<#eljen>
robi11
<#eljen><#eljen>

Alakul a dolog.

Newyorker
az nagyon nagyon jó lenne, én ifáznék végig 😛
ki milyen melót vállalna?

ZTM
Én már 1 normális joystic irányításnak is örülnék mer ami a 08-ban van az botrányos.

CoD23
Végülis jogos

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Tomika001
Az ténleg jó lenne.<#awink>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Gyerekek ebbe 1-et értek ami nem megy nem kell erõltetni én pl 4 hónapig nem tudtam modokat berakni csak karikor jöttem rá hogy h kell!!!
krisztianp16
Az nagyon jó lenne!😛

krisztianp16
Én sem vagyok egy számitogép zseni...
eltartot egy darabig amig rá jöttem,hogy kell berakni gépeket.

saslaca
Akkor lenne Hatalmas sikere a 09-nek ha lenne hozzá multi. De jó lenne!<#wink><#wink>

Nemtudom, hogy elõzõ 5 órába mi volt a fórumon, csak gondolom. Annyit fûznék méghozzá az elõtem írt hsz-hez, hogy egyeseknek ott megakadnak hgy jegyzettömböt nemtudják használni, senki nem születtet zseninek(énse), de ami nem megy azt nem erõltettem.
Jópár napja szenvedek olyanal, hogy a játék megfogja és kidom a windosba, de nem jöttem ide rögtön kérdezni, hogy miért. Eddigse sikerült megcsinálni, úgy vagyok vele 1-2 hónap és úgyis jönn a 09 és az lehet jobb lesz és nem lesz ilyen gondom.

Én se úgy születtem, hogy mindent tudtam ezzel a játékkal kapcsolatban. Még Lack volt a házigazda, amikor megpróbáltam betenni gépeket(sikertelenül). Õ nem törölte a hsz-t, de nem is válaszolt rá senki. Akkor egy idõre ráhagytam és nem is érdekelt tovább a játék. Aztán egyszer megint rátaláltam erre a forumra, és láttam hogy mennyit fejlõdött a játék. Akkor megint megpróbáltam berakni gépeket, de akkor se sikerült. Írtam ide Hassan törölte. És 2-3nap alatt rájöttem a saját eszemtõl, hogy hogy kell berakni a gépeket.

6milan6
Ott az "off topik", lehet kérdezni, válaszolni, de amint látom te sem olvasod rendszeresen a fórumot, mert amikor valaki leír egy probléma megoldást, vagy belinkel valamit, utána 2-3 hsz-el éppúgy jön a kérés-kérdés, az elõtte lévõ dolgokkal kapcsolatban. Ezek után értelmetlen itt segíteni bárkinek is, mert úgy néz ki senkit nem érdekel. Nem véletlenül nem linkelgetek módokat, sem sajátot, sem pedig külföldi oldalakról. Azt meg nehogy már szabályozza nekem valaki, hogy mikor és mirõl teszek képet. Kapcsolódik a témához? Igen. Akkor ennyi. Ha nem tetszik a hg-nek, kitörli, nagy kaland...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

NH G240
Van igazság benne, de akinek meg olyan baja van, hogy a F.A.Q-ban nincs benn erre meg erre a megoldás, akkor mondjuk jöjjön ide azzal, hogy nem lehetne-e bõvíteni a F.A.Q-t ezzel és ezzel a ponttal. Így lenne jobb szerintem.

CoD23
A kezdõk szerintem, azért jönnek ide, hogy választ kapjanak kérdéseikre!! Csak azzal van a gond, hogy feltesz egy kérdést, és utána 1-2 percre rá nincs belõle semmi, mert a mélyen tisztelt házigazda törli a hsz-t, és még mindig ott tart, hogy nem tudja, mit csináljon, vagy mi a gond. Ennek mi értelme van akkor, az egész fórumnak??, szerintem azért van , hogy mindenki elsírja gondját, baját és közösen megoldják a fórumozók, nem azért, hogy az állandó vita mennyen!! A F.A.Q.-hoz meg annyit , hogy az közel se mond el annyit , mint itt akárki is, onnan , csak a nagyon alap dolgokat lehet megtudni, ami nem sokat segít. Mindenki jön azzal, hogy így bann, megy úgy bann , meg zárás lesz a vége meg ilyenek, nem fenyegetõzni kell, hanem meg kell oldani a problémát, és a hsz-t csak utána törölni, ha az illetõ meg kapta rá a válaszát, ugyebár azért mert nem tudhat mindenki mindent, mint egyesek! A modokhoz, hogy ha nem osztja meg xyz a modját , akkor szerintem nem kell vele idejönni is villogni , hogy bibibí nekem ilyenem van meg olyanom , akkor azt tartsa meg magának és ne villogjon vele!! Ez az én szubjektív véleményem!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hassan B
Fain lesz! <#whatever><#eljen>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

saslaca
Igaz és még az is baj ha valamit elmagyarázunk és nem sikerül neki megcsinálni idejön és leszidja az égrõl a csillagokat,és még büszkék is rá mint az elõbbi majom.

Grat Nickel! nagyon jó lesz!<#taps><#taps>

Tucsok94
Eddig nagyon jó csak így tovább.

nagoyn jó lesz NICKEL 77 csak igy tovabb grat!!<#eljen><#eljen>
NH G240
Nem kell leváltani. Jól végzi a dolgát, amit töröl annak megvan az oka. Azért szar a helyzet, mert idejönnek a kezdõk, és kapásból követelõznek. De mire föl? Inkább keresné meg ami kell neki. De ugye azt nem lehet, mert az derogál. És akkor elvárják, hogy keressük meg mi helyettük, linkeljük stb. stb. Játszani ne játszunk helyettetek? És ráadásul mindenki elvárja, hogy minden elkészült gépet osszunk is meg. De ezek után egy jó darabig én semmit nem osztok meg. Leírtam már párszor (de biztos nem olvastátok), hogy aki kezdõ az olvassa a F.A.Q-t most már 2 helyen is, és olvasson vissza. Ez nagyon fontos dolog. És ha meg elküldtök emiatt a bús pi***ba, akkor meg végképp nem kaptok tõlem semmit. Aki meg olyan nagyra van, az mutasson is valamit, mielõtt idejön osztani az észt.

zsoltee8
mûködik az LS portál.Király<#vigyor2>

http://www.abload.de/image.php?img=hwshayny8.jpg
Hali, láttátok már ezt a pótkocsit? Egy német oldalon találtam a képet de ezt a pótot még sehol se láttam esetleg tud róla valaki valamit?
krisztianp16
Hello!

Nagyon jó lesz!
Jó nagy buza föld is van...

Palotai Betyár

Szintetizátorom Yamaha 3000

azért a windowst annyira lehetne ismerni hogy a bal felsõ sarokban kiírja hogy milyen program fut, de sagítek: AC3D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

saslaca
Elképzelhetõ,ha sikerül mozgásra bírni. Mert elvileg ezt az ausztrália maphoz nagyobbítottam csak egy kicsit nagyobb lett a kelleténél.<#nemtudom><#nemtudom>

gyurka666
király lesz!<#eljen> grat hozzá

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!