Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
válasz a kérdésedre..nemtudom..én még nem próbáltam ki..próbáld meg másik pótal..ha avvalse megy..akk a mód hibás..vagy báta verzió..passz..ki kell próbálni minden 1es lehetõséget..mivel így tanúl az ember..
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Ám üdv mindenkinek..
][ ВАЗ ][
Plazaban voltam ott a Libriben és ez nekem jó hír , mert ha megyek Austriaba , akk benézek a Libribe! :-) 😄
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ezért felesleges winfost újrarakni
mentsd ki valahová a carreervehicles.xml-t meg vehicletypes.xml-t, new script, script és vehicles mappákat (megkíméled magad a sok másolgatástól) madj visszamásolod ezeket az újonnen feltelepített játék mappájába
ha ezután se jó akkor vmi összekeveredett
de amúgy nemtudom hogy miért a game.exe-vel idnítod a játékot a mappból, mikor a Faming Simulatorral kell
#hhwnd
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Még nem tölthetõ sehonnan. Nehogy nekem jöjjenek megint a PM-ek, hogy mikor lesz kész mikor adom már ki stb.
Ezzel együtt egy bejelenteni valóm is van: Egy jó idõre leállok a modellezéssel. Vagy csak saját magamnak gyártok egyet-egyet. Így ezek után, senki ne zavarjon egy ideig a gépével, hogy csináljam meg, mert nem fogom. Oldja meg saját maga. Én is megoldottam, amikor nekem kellett valami. Amik nálam vannak most gépek (az illetõk tudják, de nehogy beírják ide!) azokat még befejezem, de utána szeretnék egy kis nyugit. És nem pedig azt, hogy naponta kérdezgetitek, hogy mikor leszek már készen vele. Remélem érthetõen fogalmaztam, így megérti mindenki.
Megértéseteket köszönöm, reklamációt nem fogadok el.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Amúgy meg elfogadnák ennyi húsit.[#finom<#vigyor3>#vigyor3>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
te se vagy más, csak pont az mint én
te se vagy más, csak pont az mint én
... jöhet a másik!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
várom már nagyon az új adaptert remélem meg is lesz osztva de addig is megelékszek azzal ami vanIlyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!