Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válszt elöre is kösz.
a piros szöveg pedig nem kézifék hanem azt jelenti nincs feltöltve a légtartály😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Downloads: http://uploaded.to/?id=s4zheq
Nem kell semmi
Beállsz , ahova akarsz!
Elmented!
Kilépsz!
Application Data - LS2008
Savegame 1 2 3 4 stb , amelyikbe mentetted
Megnyitod!
Vehicle.xml megnyitod!
Kimásolod!
A CareerVehicles-be meg bemásolod!
Kész!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
aszta rohadt.
PSycho,te a bal alsó sarokban lévõ szöveget át dudod írni?
Tudodo hoyg kell?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Amúgy nagyon király lett.
Grat Balogh!
hisz ez egy 'traktor' szimulátor , ha valaki kamionozni akar az majd letölti a
18WoS egyik részét azt visz majd ott kombájnt vagy amit akar.
Szerintem jó volna egy Vaderstad Carrier a játékba , mert az én ízlésemnek
megfelelõ tárcsa még nincs a játékhoz , igaz már a Gregorie Besson már úgy ahogy
tûrhetõ. Ha most azt mondjátok, hogy nincs hozzá script ami ki-be tudja nyit-csukni
a tárcsát, ott van a Solitair-é, legalább direkt vetõ is lesz a Carrier, hisz már fejleszti a VADERSTAD is a direktvetõ Carriert <#smile>#smile>
Ez mind csak ötlet volt, nem kénszerítek én senkit se, hogy csinálja meg, nem is tudnám kényszeríteni<#idiota>#idiota>

#31009:Tényleg hála,itt vannak a legjobb modellezök!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
][ ВАЗ ][
Profi modelezök vanak itt😛
Hála isten!😊
Amugy nekem is nagyon tetszik a kamion😛
Idioták kiméljenek!!! :)