Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem adja ki a képet.
Ti mit használtok,Modzillát?
Én OPERÁT.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Segitek ha tudok.
Érdeklõdj 6milán6-nál(psycho) , ha jóltudom õ tudja a program nevét(nembiztos).
de amit Zoli írt azt is megpróbálhatdo az a könnyebb
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nickel 77 megint alkottál egy jó gépet
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+, 2,61 Ghz, 2,00 GB RAM, 690 GB HDD (Más játékok tökéletesen mûködnek.)
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ki csinálta?
de jó dolog hogy lehet fát aprítani. 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
de pl az elsõ hsznél is ezt panaszolják, h kevés az fps annak aki a videót csinálta 😊
ennyi
Németek csinálják.Nem tudom hogy volt-e már.Az off topic nálatok bejön?
Na csak ennyit akartam.<#wave>#wave>
te se vagy más, csak pont az mint én
te se vagy más, csak pont az mint én
Használd egészséggel.
Mert ez van nekem küllön meg és már nagyon rég szedtem le.
Mármint a silo torony.
A file legelején a <Files> </Files> között sorolja fel a file-okat amiket használ!
Sziasztok , tud valaki segíteni abban hogy miért így jelenik meg a cat-lexion?
MSI K9A2 Neo , AMD Athlon 64 X2 5200+ ,GEIL Ultra DDR2-PC6400 800Mhz 2x1GB , MSI 9600GT T2D512-OC
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
http://germantrucksimulator.hu