Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a válasz erre gomb nélkül egy hozzászólás nem ér semmit...Fõleg akkor ha még a helyesirás szabályait sem használja jól.(Azért nincs hosszú i betûm mert angol billenytyûzetem van és alngol laptop-om is.Tehát a hosszú i betû hiánya miatt elnézést.)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Köszi a választ
ilyen
és ha nem válaszolnak akkor hova menjen ???
lehetsz te is ilyen helyzetbem!!!!!!
és eprebaa fasza sztem<#taps>#taps>
szép napot mindenkinek!!!
2.Nem dollipacc hanem Dollypack
Nem értem.Az Off topic azért van hogy az emberek linkért kunyeráljanak.Most linkeltem oda a Mais Mod-ot és nem néz oda...Na mindegy..
Nem lesz rossz😄
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
de legalább annyit leírhatál volna most hogy akkor mivel kapcsoltad be a silózást a hesstonál
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Mert én mondjuk úgy próbáltam hogy marad az eredeti mapom meg a gépeim és csak a silo-spacet akarom használni meg a többi pótot egyszerre.
Én arra gondoltam hogy gians ban ráteszem ezt a traiert egy már mûködöre és kész de ha így jó akkor en mállnék neki.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
elég sok billenytût kilehet zárni.
Silózásnál akarod használni vagy rendfelszedõnél? mert én csak úgy tudom csak a rendfelszedõ mûködik AP-val
firefront(vagy mi) és a upload.
3 letöltõ oldalon van fent és akkor egy másik gagyira is felteni hülyeség
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
de mivel a jaguar lau fájt használja ezért szerintem P betû
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.