Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
readme alapján bemásoltam de nem jelenik meg 😄
megnéztem a Lemken Eur0pal.xml-ben az elérési utat de ott meg semmi hiba
#hhwnd
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Nekem az a problémám, hogy beraktam a TSZ Mod-ot és minden megy csak az új gépekre nem cseréli le a régiket.Légyszíves segítene valaki mert nagyon szeretném ha az új gépek lennének benne.(Már 3x telepítettem újra és semmi)Elõre köszi a segítséget.
Ifjjunior
Valaki be linkelné a kocka bála felszedõt mert a portálról nem birom le tölteni.
Elóre is kösz
Tedd fel a játékot de ne csinálj vele semmit!
Tedd fel a grasmod v1-et
Tedd fel a mais modot!
Elvileg í mûködni kéne. Jó játékot!

#32081 az én haveromnak is ilyen van csak kék és 250-es de az egy nagy p***a a második menetnél meg probált vele 3 kerekezni azt átszakadt a csavar a felnin a jobb hátsón... dehát ilyen az élet <#vigyor2>#vigyor2>
Új nick :D Jéé de laza :D
Hamarosan a Portálon!!
A Rába skin a 250-esre való!!
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
Segitek ha tudok.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ez lett belõle:
Akinek tetszik annak tetszik 😄 (kicsit ratyi:S 😉 )
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
és lehet szenvedni a berakásal mint mindenki.
Ezt le tudta valaki tölteni innen?Innen
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
JD4650 eszt honan lehet letölteni?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
ih 6200 vetõgépet nem csináljátok meg 3as kapcsolásban?
Csak regizni kell,mert különben nem tudjátok leszedni.
http://ls2008-mods.gportal.hu jobb oldalt a chatbox felett.
Szintetizátorom Yamaha 3000