Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
http://germantrucksimulator.hu
de szerintem vmi nincs feltelpítve, ami kell a játékhoz
1, Lehet hogy nem tudjuk rá a választ
2, Nem tudjuk milyen hülyeségek vannak a gépeiteken ami miatt nem mehet
3, Lehet hogy nem is akarunk segíteni.(De általában szoktunk.)
4, Itt senki se szereti az ilyen személyeket. Fõleg a HG nem.
És ha ez valakinek nem tetszik az fáradjon át az OFF topikba és ne itt rontsa a levegõt. Beismerem én is szoktam kérdéseket feltenni és ha nem kapok rá választ akkor megpróbálom magamtól megoldani, ha meg nem megy akkor jövök vissza ide. Ezen ne sértõdjön meg senki nem azért írtam de egy kicsit zavar hogy egyesekben nincs annyi önállóság hogy nem képesek próbálkozni. Csak beszakadnak ide. Mégegyszer hangsúlyozom az OFF topikot nem dísznek nyitották! <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
készülõ fliegl dk valahányas pót ,ötleteket várok
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Szintetizátorom Yamaha 3000
a készülõ liaz, nyugalom ez nem a végleges
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Király az a marhanagy CAT. !
mindent elhúz könnyen 😄
a módom 50%-os
még a jármûhelyrerakásytextúrák és a map kidolgozása kell még 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
a T-150 rábamotoros legyen vagyis legyen olyan változat is ha kérhetem
kössz (persze ha hassan b nem törli ki)
:):):):):)
Szintetizátorom Yamaha 3000
Márcsak vontató is kellene hozzá <#nyes>#nyes>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Na láttom hogy már megint baszogatjátok hassant.ROhadtul gyülölöm ha valakit olyan baszogatnak aki sokat tett a topikért.K...... elegem van abból hogy állandóan hassanba találjátok a bajt.Elõször nézzetek magatokba utána pofázatok ide.Meg legalább azért köszönjetek és ne trágákodjatok egymással.Kérlek titeket.Hassan úgyse fog elmenni ha ti úgy akarjátok.Hassan addig fog törölni amig nem tudok szépen irni.Ezr jól jegyezétek meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Hassan B bocs az OFF topicért nem ide tartozik.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Az meg hogy neked nem teszik valami és rögtön kiabálsz. ha jóltudom eddig 1 hét volt, míg minden törölte a hsz-at. de vagy hete azt mondta hogy+2 hétig törli, az ilyen megszólalásért.
ott van az OFF topik, szerintem nagyon szivesen áttadja a vezetést. és ott azt lehet csinálni amit akarsz.
][ ВАЗ ][
lácik rajta hogy saját model
Pontosan ugyan olyan formátumban legyen a kép mint az eredeti.
][ ВАЗ ][
utána 5 fejjel..
Aztán lazítóztam..
Összegezve..jól silekrült az eke is, és a lazító is..grat a készítõknek
ha ttlala rábájával felveszem a Grossflaechen_Egge tárcsát, akkor egyik oldala miért áll az égnek, másik meg a földön van