57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Kenny85
    nem id-t kell nézni hanem a scenegraph-ban hol helyezkedik el, és azt kiszámolgatni 0-tól kezdve. Kép talán érthető, és remélem nem írtam félre sehol. Freddy akár ki is teheti faq-ba
  • saslaca
    Jó lesz! De szerintem még a képen kijelölt részt is fesd be sárgára!
  • belapeter
    Vontatási pont készítése kombájnokra
    Első lépésként, keresd meg a módosítani kívánt kombájnt. Ez lehet a C:\Users\Felhasználóneved\Documents\My Games\FarmingSimulator2009\mods könyvtárban becsomagolt *.zip fájlban. A *.zip fájlt csomagold ki, és keresd meg benne a *.xml fájlt. a *.xml fájlt Notepad-al nyisd meg, keresd meg benne ezt a sort:

attacherJoints
    attacherJoint jointType="cutter" index="9|0|0" rotationNode="9" maxRot="22 0 0" rotationNode2="9|0" maxRot2="0 0 0" moveTime="2.5" /
    attacherJoint index="20" jointType="TrailerCombine" allowsJointLimitMovement="false" allowsLowering="false" maxRotLimit="10 50 50" maxTransLimit="0 0 0"/
    /attacherJoints

A piros színnel kiemelt "TrailerCombine" helyére írjátok be, hogy "trailer", majd mentés. A *.zip fájlt csomagoljátok vissza és irány a határ......
  • belapeter
    Ha mapra gondolsz akkor azt nem lehet csak úgy megmondani.Azt ki kell tapasztalni,próbálgatni.
    És legelősször GE-t tudd használni és azzal átalakítani mapokat.Ezze kezd !
  • Gyr
    Szerintetek milyen lett? Akinek kell írjon!
  • CrYsY
    sziasztok
    visszaolvastam, igen, használtam a keresés a témában lehetőséget is
    de egyszerűen nem találom, hogy hol van leírva az, hogy az xml file-ban hogyan kell kiszámolni az index-et
    szeretnék a kombájnomra egy trailer, és egy trailerLow pontot is, hogy bálázót is húzhassak, meg asztalkocsit is
    ha így módosítom az xml file-t akkor viszont még az index száma hiba, és nem készül vontatási pont
    <attacherJoints>
    <attacherJoint jointType="cutter" index="9|0|0" rotationNode="9" maxRot="22 0 0" rotationNode2="9|0" maxRot2="0 0 0" moveTime="2.5" />
    <attacherJoint index="21" jointType="trailer" allowsJointLimitMovement="false" allowsLowering="false" maxRotLimit="10 50 50" maxTransLimit="0 0 0"/>
    <attacherJoint index="20" jointType="trailerLow" allowsJointLimitMovement="false" allowsLowering="false" maxRotLimit="10 50 50" maxTransLimit="0 0 0"/>
    </attacherJoints>
    a trailerLow az működik, az az eredetileg bennelévő trailercombine átírása, de a fölötte lévő index=21-es trailer pont az nem jó
    GE-ben csináltam egy (edit/duplicate) új trailerattacherjoint-ot, elhelyeztem, de az ID az más lett, mint a már meglévőnek, ugye érhető módon
    gondolom, hogy az index=** az xml file-ban arra való, hogy a GE-ben készített pontot összekössem, az xml tartalmával
    kérem, ha valakinek van ehhez leírása, vagy ha esetleg lenne türelme leírni, az tegye meg
    előre is köszönöm
    (azokat a postokat köszönöm nem kérem: hülye vagy/olvass vissza/FAQ/nem vagyok helpdesk, aki nem akar nem válaszol, biztos lesz egy okos, és kedves ember)
    v.üdv.
  • tibi0000
    LAssan de biztosan bent lesz az mtz
  • matador1990
    Letöltöttem a JD7930-t, de nem teszi be a játék a kereskedésbe. Másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem???
  • Peugeot08
    hát hogyne örülnék
    köszike
  • Palotai Betyár
    Tsz be átrako kocsi PP10 ötlet: betyár :) Ingame: Betyár. Status: 75%
  • JD4650
    semmi értelme ennek a játékban. Hiába állítod be hogy csak csíkokat húzzon, gaz egyáltalán nem nő és kukorica is mire a föld végére érsz a vetéssel az eleje már beérett...
  • TOMSILENT
    Bocs,az előzőért...(beégtem)....
  • belapeter
    Az helfer,nem AP és igen,javított változat !
  • Iceman007s
    Alakulgat! De még nem az igazi!

Modellen dolgoztak: Peugeot, Iceman, Zolee
    Beállítás: JD-Fan, Taylor
  • TherÖcsy

• Gyr
    Láttam Paldoo is csinált, de azért gondoltam megmutatom az én verzióm is :)

Privátban elkérhető!
  • Gerifinuccsi
    Pedig 1álltalán nem úgy gondoltam!
  • TOMSILENT
    Még nem végleges...
  • Gyr
    Mégsem... De akinek kell írjon pm-et.
  • Gyr
    Nemsokára elérhető az ls2009portal-on!
  • TOMSILENT
    Komoly, Peugeot = Somat Grat!
  • Iceman007s
    Remélem Peugeot örülni fogsz! Bent van a sorközművelőd! Még pár apró javítás és tölthető lesz!

• TOMSILENT
    Zetor 7211 V2. 90 .:
  • Roli97
    nam baj az eke is le van kicsinyitve XD
    de amugy még sok javitani valo van rajta de ha zoli beleegyezik felrakja ls09portalra
  • TIBÓÓÓ
    szerintem olymind1 hogy az illető milyen ekét köt uténa..lényeg h ne MTZ-t mert olyan a valóságba sincs..erröl ennyit
  • TOMSILENT
    Pedig úgy hangzott....
  • Gerifinuccsi
    Ilyen régi ekét Claas után kötni.........?XD Ilyen a Rába után való!(nem oltásként ment)
  • Roli97

szántogatam
  • TOMSILENT
    Még egy-két helyen festés és mehet konvertálásra...
  • TIBÓÓÓ
    Még finomítunk rajta..szal nemkell lehordani a fejünket, hogy így szar úgy szar....köszi...
  • TIBÓÓÓ
  • Iceman007s
    Nem én csináltam, szóval nem nyúlok hozzá!
  • TOMSILENT
    Be...
  • belapeter
    Elég CSUPASZ mtz .
    Egészítsd ki főleg az orrát !
    Akkor pöpec lesz :P
  • Iceman007s
  • claas lexion
    Hello valaki megtudná nekem mondani hogy hol lehet letölteni az invis ac3d-ét? vagy belinkelné valaki, elöre is köszi!:D
  • belapeter
    Hát,Nagyon jó,most próbálom ki:)
    Jó kis szöveget írtál hozzá :D
    Ezzel a póttal te is felkerültél a listámra a többi jó módkészítő mellé.
  • TOMSILENT
    Szép!
  • belapeter
    UTB 35 H
  • Lack

letöltés