Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza lesz így tovább!!!
Helo nagyon jól néz ki a dutrád !Grat<#taps>#taps><#taps>#taps>
Ménem rapid?😄
Szevasztok! Azt sueretném megkérdezni hogy a TestmapV2-õn csak búzaföld van? És szerintem Nickell olyan gépet fog csinálni ami még nincsen! Énis adtam neki egy tippet PM-ben!!!!!!!!!: Lamborghini R8 Sztem!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Szerintem ebbõl egybõl IP-bann lessz aztán a fogyi fejeddel majd sírhatsz ha a másik regg-eddel nem enged be mert le bannolták az IP-d xD
Új nick :D Jéé de laza :D
hát akkor mi az anyádért nem dolgozod ki jobban? <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Halihó! Vlaki segítsen nekem légysziii! MIért vna az hogy nemtudok ráakasztanis emmire sem?
az uj fliegl pótokat tettem bele és azóta:S
az uj fliegl pótokat tettem bele és azóta:S
jaja ahogy mondod igaz hogy írta nickel hogy pm-be de mind1...
õk csak aszt látták hogy "szerintetek mi legyen a következõ modell" vami ijesmi.😄
õk csak aszt látták hogy "szerintetek mi legyen a következõ modell" vami ijesmi.😄
De ha pl neked van 2 nagyon kidolgozott trakid teszem azt 20megásak meg egy kidolgozott kombájnod + az eszközök nem hiszem hogy olyan nagy gondot jelentene valamennyiünk gépének is,ha mégsem így van...
Nem kell a játékba több traktor/kombájnt betenni mint munkaeszközt...
Nem kell a játékba több traktor/kombájnt betenni mint munkaeszközt...
minék kidolgozottabb egy modell annál jobban fog szaggatni a játék
ezeket a szarokat meg úgy sem fogja megcsinálni mert direkt kiírta hogy PM (private message/privát üzenet gyengébbek kedvéért)-ben kéri
ezeket a szarokat meg úgy sem fogja megcsinálni mert direkt kiírta hogy PM (private message/privát üzenet gyengébbek kedvéért)-ben kéri
#hhwnd
Szerintem olyan lett a topik mint egy óvoda!A gyerekek írnak a jézuskának kb..
http://germantrucksimulator.hu
Nem nem ilyet csinált hanem cx-et! Ez meg cs 6080! Jól mutatna a játékba fõleg ha a belseje jól kival dolgozva

Illyet most csinált
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Sztem egy ilyen kombájn is jó lenne a játékba

de jó lenne valami komolyan kidolgozot derab is! És tudom hogy Nickel profin megcsinálja

Nickel Szerintem egy ilyet csinálnál az nagyon jó lenne😞http://www.rlacres.com/images/mt865-xlg1.jpg)
Sziasztok
Szerintem fogalmamsincs 😊
De azért drapákokat csinájj rá XD
De azért drapákokat csinájj rá XD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
John Deere 8020 as széiából!!
Legonkább a 8120!!!!
Nickel77..hajráá
Legonkább a 8120!!!!
Nickel77..hajráá
Ezt örömel hallom h akarsz többet is feltenni. HA fent lesz valahol akkor lécii tudazsd velem, örömel venném.
Segitek ha tudok.
Értem, s mikor lesz nyilvános? Mert szeretnék énis gépeket késziteni, legalább is probálkozok vele.
Segitek ha tudok.
Azért nem tod megnézni mert levettem az oldalrol. Egy teszt jellegel tettem fel de még nem akartam nyilvánoságra hozni.
Kösz hogy probálsz segiteni de #33606 | #33619 esbe már irtam h nemtudom megnyitni.
Segitek ha tudok.
+ #33605
Ha kereket akarsz csinálni
ALL, valaki nemtudna egy olyan linket adni ahol megmutatják hogyan is kell kereket csinálni AC3D-vel ??
Segitek ha tudok.
Én meg remélem hogy nem lesz szigoru mármint lehet az de ne törölje az öszes HSz-omat mint HASSAN B
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!