Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az a bajom hogy miután learatom a búzát nem tudok utána bálázni nem ugy szórja ki
class lexion 480 assal probáltam ezelött jó volt most meg nem
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
ha játékra gondoltál, én már látam hasonlót vagy lehet ez volt csak nemtudom annak a nevét. jó keresgetést
http://www.grainfarmer.com/image7FJ.JPG
Segitek ha tudok.
uttán állítolag müködni je kellene.
Most ezen felkapni a vizet ha kel valami valakinek és más nem csinálja meg akkor csinálja meg magának...Vagy rendesen kérjeés akkor lehet hogy fognak segiteni neki és nyugi a káromkodásokat az OFF topikba azért jött létre hogy ott kérdezetek ilyen hülyeségeket.
Bocs HASSAN B hogy ilyet irtam de ez az igazság sztm😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
csak akkor forog ha tolatok
sztem vmit elbasztam a berakásnál :S de nem tom mit
szerintetek?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
http://germantrucksimulator.hu
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Csaby
NEM EUROTRACK..MEG 18 WEELS......fogjátokmár fell a jó istenit...<#levele>#levele><#levele>#levele><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Ne tegyél képeket nem kívánság lisat!<#boxer>#boxer>
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A válasz erre gombot használd!!!
leszedtem a maya2009-macos-trial.dmg de nem csinál vele a gép semmit mi a baj légyszi segítsetek mert mér nagyon el vagyok keseredve
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Nem tudna nekem valaki segíteni, hgy mit töltsek le, hogy fajin legyen a játék? Elõre is köszi. 😄 MSN-em: [email protected]
Üdv
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"