Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazán nem kell értened a modoláshoz hogy házigazda legyél ebben a
topikban.
Nagy felelõsséggel jár ez,a depresszió veszélye fenn áll a láme beszólások miatt.
Csak erõs idegzetûeknek ajánljuk.
topikban.
Nagy felelõsséggel jár ez,a depresszió veszélye fenn áll a láme beszólások miatt.
Csak erõs idegzetûeknek ajánljuk.
Helló!!! Miért nem tudok felakasztani semmit az ap-s jd-re vki segít nekem.
Én támogatlak bár én is akartam hg lenni meg írtam is egy levelet a modiknak hogy lehetek-e hg (most várok egy választ) mert nekem sincs meg az 1 éves regem. De ha már így felbukkantál akkor inkább legyél te mert én nem értek anyira a modoláshoz. sok mindent tudok de nem eleget.
Akkor legyél te a hg..
Látom Hassan teljesen feladta, ezért írom ezt:
Ha már semmilyen értelmes jelentkezõ nem volt házigazda címre, akkor itt vagyok én. A házigazdai jogok kiosztásának elvei tekintetében: van tapasztalatom a játékkal kapcsolatban, fõ adminisztrátor vagyok ezen a weboldalon, elkezdtem bõvíteni a játék FAQ-ját, ami még nem került fel az oldalra, de folyamatban van, szinte már a regisztrálásomkor tudtam kisebb-nagyobb mértékben modolni a játékot.
Annyi csak a baj, hogy sajnos nem vagyok egy éve regisztrált tag, ami nem tudom mennyire nagy gond, ha az akkor bocsánat, de úgy gondolom, hogy szélsõséges helyzetben, mint amilyen szerintem ez is, tehetnek kivételt a moderátorok. Az 500 hozzászólás szintén nem tudom, hogy megvan-e. Ugyan elkezdtem számolgatni, de 2 oldal után inkább hagytam az egészet, mert a sok hülyeség között nehéz válogatni, még ha feltûnõ is az ember logója. Ha arra kerül a sor, szerintem a moderátorok megszámolják.
Ezek után szeretném tudni, hogy ki támogatja illetve ellenzi, hogy házigazda legyek.
Ha már semmilyen értelmes jelentkezõ nem volt házigazda címre, akkor itt vagyok én. A házigazdai jogok kiosztásának elvei tekintetében: van tapasztalatom a játékkal kapcsolatban, fõ adminisztrátor vagyok ezen a weboldalon, elkezdtem bõvíteni a játék FAQ-ját, ami még nem került fel az oldalra, de folyamatban van, szinte már a regisztrálásomkor tudtam kisebb-nagyobb mértékben modolni a játékot.
Annyi csak a baj, hogy sajnos nem vagyok egy éve regisztrált tag, ami nem tudom mennyire nagy gond, ha az akkor bocsánat, de úgy gondolom, hogy szélsõséges helyzetben, mint amilyen szerintem ez is, tehetnek kivételt a moderátorok. Az 500 hozzászólás szintén nem tudom, hogy megvan-e. Ugyan elkezdtem számolgatni, de 2 oldal után inkább hagytam az egészet, mert a sok hülyeség között nehéz válogatni, még ha feltûnõ is az ember logója. Ha arra kerül a sor, szerintem a moderátorok megszámolják.
Ezek után szeretném tudni, hogy ki támogatja illetve ellenzi, hogy házigazda legyek.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
igazából az ganéhordásra lenne jó xDD de az is szilárd nem pakolható állapotban van a játékban :S :D
Csaby
Igen, az övé nem jó sajnos pedig már nagyon vetnék!
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Nemtudom hogy te látod-e eddig olyan 20 an irtak msn en akik látták és én is látom.......
Hy!Valaki lenne olyan szíves és belinkelné a Monosem vetõgépet, vagy akrámilyen kukorica vetõgépe amibe VAN SCRIPTS ÉS SOROK!
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Az nem dupla kerekû, hanem két tengelyes.
A kereket fordítja ha a dupla kerekû van bent.
ez szerinted az a fórum?????????????????
van saját foruma, nemtudom miért nem lehet haználni az eszetek.
EZ MEZÕGAZDASÁGI gépszimulátor fórum és nem bányász,nem kamion, hanem mezõgazdasági
van saját foruma, nemtudom miért nem lehet haználni az eszetek.
EZ MEZÕGAZDASÁGI gépszimulátor fórum és nem bányász,nem kamion, hanem mezõgazdasági
A lajta 80%-os márcsak a script hiányzik ami nem egy egyszerû dolog lessz hozzá:S de reméljük sikerül:)

Helló nem tudja valaki ,hogy ezt honnan lehet letölteni
John Deere Landmaschinen-Simulator ???
John Deere Landmaschinen-Simulator ???
Helló nekem meg van rég óta szerintem nincs hozzá mod.Szar az egész játék .
Kérlek szépen az vetõgép. De ha google-ba beírod azt hogy "SPC vetõgép" biztos vagyok benne hogy találsz képet róla.
És lenne egy kérdésem: A BigModPack-ban a NewHolland nagykockabálázónál a "K" betû mit csinál?
És lenne egy kérdésem: A BigModPack-ban a NewHolland nagykockabálázónál a "K" betû mit csinál?
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
nickelnek van egy markolója elfekvõben
csak nem publikus még
topik eleje fele mikor belekezdett a modolásba
csak nem publikus még
topik eleje fele mikor belekezdett a modolásba
#hhwnd
Sziasztok.
Valki lenne kedve eszt is elkésziteni nekem?
Nevezni szeretném!
Traktor útán kötve használnák!
A munka ezköze lenne a
-képen látható kanál
-bálla fogó villa
-trágya rakodó villa
-rönk fogó villa
-horog kampo
Szerintem eszt is tudnánk használni?
Mi a véleményetek rólla?
Valki lenne kedve eszt is elkésziteni nekem?
Nevezni szeretném!
Traktor útán kötve használnák!
A munka ezköze lenne a
-képen látható kanál
-bálla fogó villa
-trágya rakodó villa
-rönk fogó villa
-horog kampo
Szerintem eszt is tudnánk használni?
Mi a véleményetek rólla?
Átalakítottam 1 kicsit..így középre van állítva a nyomjelzõ
És megérkezett az OROS adapter is...

És megérkezett az OROS adapter is...

olyan SPC jellegû...xdxd
de ha vársz akkor teszek fell képet..
de ha vársz akkor teszek fell képet..
mien az spc?????
Hogy lehet kicserélni a potkocsin a kereket??Mert ki szeretném cserélni a Hw60 kerekát a Hw80-éra!De eddig fehét lett a kerék!
Tudom mondták már páran.<#smile>#smile>
nincs mit XD
Köszönöm szépen a segítséget!
Nagyon jó let ez a FortischirtE524-es tegnap kiprobáltam és elégé faxa jól megy a tsz modhoz:)
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
kislalik tedd fel a grassmodot!!!!!!!itt a link:http://data.hu/get/709073/Grasmod_v1_de_patched.exe
nagyon szép ez az MTZ meg a pótkocsi is grat nagyon jó!!!!!!!:D
Az miért lehet hogy letöltöttem a játékot és hozzá a BigModPack-ot, a pack datáját kicseréltem az enyémre, és a játék nem indul el. Csak fekete háttér és semmi más.
irdle bövebben köszi
No most ezt honnan tudjuk hogy kinek ment??????
"VÁLASZ ERRE"gombod használd !!!!
"VÁLASZ ERRE"gombod használd !!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A pótkocsi az nagyon fasza.