Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GrAT!!Nagyon jól néz ki!<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen> gratula
<#eljen>#eljen>
Ez nagyon király. Gratula.<#eljen>#eljen>
nagyon jól néz ki, gratulálok hozzá
Szeva!Lenne egy kérdésem.A bála igazító privát , vagy meg van osztva.Már össze-vissza kerestem de nem akadok rá.Elõre is köszi a válaszod.
ööö fontos kérdés plz segítsetek valaki nem tudná megmondani hogy hogyan tudnám az autodesk mayával megnyitott *.obj fájlt i3d be konvertálni aki tudna segíteni légyszives tegye meg
Elõre is köszönöm
Elõre is köszönöm
Szép!Szép!Még illik is az MTZ-hez.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
UTB-3,5H rendfelszedõ (a grass plane még nincs kész)

zetor!
igy nezet ki!!
És a jó öreg Mtz!!

igy nezet ki!!
És a jó öreg Mtz!!

Helyesbítek annyiba hogy keresztbe nem tudom húzni de hosszába utánna lehet akasztani!
Jó ez a Conspeed adapter....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Helló mindenkinek. Nálam be van rakva az IH6200-as vetõgép meg a váltós MTZ82-es és nem tudom ráakasztani a vetõgépet! Valakinek nincs valami tippje, hogy miért van ez?!
üdv társak. Tudnátok nekem abban segíteni,hogy ami kombájn-t beteszek a játékba az elsõ mentés után már nem akar üríteni. Ha tudtok segítsetek
Felhívtam az asszonyt késni fogok az ebédrõl megjött az új gép be kell járatni😊
azé nincs gond vele dombon felfelé sem😊 azért mégis csak egy xerion...Willymi féle😛

azé nincs gond vele dombon felfelé sem😊 azért mégis csak egy xerion...Willymi féle😛

Halihó mindenkinek!
De jó újra itt már hiányzott 😄
Nah bocs az elejéért kezdem a kérdést: nem tudna valaki segíteni az autodesk maya programmal kapcsolatban valaki legyen szíves segíteni köszönöm szépen!
De jó újra itt már hiányzott 😄
Nah bocs az elejéért kezdem a kérdést: nem tudna valaki segíteni az autodesk maya programmal kapcsolatban valaki legyen szíves segíteni köszönöm szépen!
Helló.Letöltöttem a portálról a duplakerekes fendt 936 vario-t de nincs hozzá hang.Bemásoltam neki a sima hangját de úgy se jó.Valaki segítsen!
A vontatott gépekre nem tesznek, mer külön scriptelni kellene. Ha letöltötted, akkor az .xml-ben van három olyan bejegyzés, hogy:
<aiLeftMarker index="2|0|3" />
<aiRightMarker index="2|0|4" />
<aiBackMarker index="2|0|5" />
Ezek ha vannak, akkor van 'ap' a cuccon.
<aiLeftMarker index="2|0|3" />
<aiRightMarker index="2|0|4" />
<aiBackMarker index="2|0|5" />
Ezek ha vannak, akkor van 'ap' a cuccon.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
a magyar map ot használom..
mert betettem 1 tárcsát a játékba de nincs ap rajta...a 09 es portálon ha letöltök honnan tudom h van hozzáá ap??
mert jó lenne ha 2 en tudnánk menni 1 földön.. mert így nagyon idõigényes
mert jó lenne ha 2 en tudnánk menni 1 földön.. mert így nagyon idõigényes
sztem ha felteszed a pach 1 ak aratásnál egyenesen fog menni és nem össze-vissza
Nekem pedig nincs vele gondom... (mondjuk nem tudok most játszani, de az más kérdés meg OFF is)
A munkaeszközön van amúgy.
A munkaeszközön van amúgy.
jól?😊
Hát nemtom mert nekem van mikor össze vissza megy a kolega.:S
amugy a traktoron vagy a munkaeszközön van az ap?
Hát nemtom mert nekem van mikor össze vissza megy a kolega.:S
amugy a traktoron vagy a munkaeszközön van az ap?
Tudtommal át kell írni teljesen a scriptet, és akkor lehet, de szerintem felesleges, mert alapból van 'ap' a 09-ben, ami mellesleg jól mûködik.
sziasztok!!
Lehet hülye kérdés ..de ami a 2008 hoz van ap azt nem lehet betenni a 09 be??
Lehet hülye kérdés ..de ami a 2008 hoz van ap azt nem lehet betenni a 09 be??
Hazigazda keresere NYITOM a topikot!
Ugye nem kell leirnom a kozhelyeket, hogy rosszalkodasert bunti fog jarni, illetve ha megint nagyiparban rosszalkodtok, akkor zarunk megint! 😉
Ugye nem kell leirnom a kozhelyeket, hogy rosszalkodasert bunti fog jarni, illetve ha megint nagyiparban rosszalkodtok, akkor zarunk megint! 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Most, hogy újra nyitva van a topik, mindenkitõl elvárom, hogy megfelelõen viselkedjen. Szabályok a fejlécben.
Hazigazda keresere akkor megint pihenunk!
Akkor lesz ujra megnyitva amikor a hazigazda ugy latja! Legyszi ne irjatok privatot ilyen ugyben! Koszonom!
Akkor lesz ujra megnyitva amikor a hazigazda ugy latja! Legyszi ne irjatok privatot ilyen ugyben! Koszonom!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan