Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Arról nem is beszélve, hogy félelmetesen sok a helyesírási és fogalmazási probléma. Most sokan könnyen mondják, hogy kit érdekel, de ez fog megrögzülni bennetek és elõnyötökre nem fog válni a biztos.)
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Volna egy kérésem NE KÉREGESSETEK! LEGYERN MINDENKI TÜRELMES!
remélem mindenki tanult az elmult napokból!
Jó forumozást és jó ls-ezést mindenkinek!
Készülõ pótkocsim:

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Új nick :D Jéé de laza :D
Sok sikert a fórum vezetéséhez!
remélem jobb lesz mint Hassan B XD
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
remélem mégegyszer nem lesz ijen most ami a pár napon keresztül volt
http://ls2009portal.weboldala.net
te se vagy más, csak pont az mint én
Szörnyû mit mûveltek itt komolyan.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- bocsa a sok képért...
Csaby

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Tudna Nekem valaki segíteni abban,hogy XML-fájl-al lehet-e vetõgépet szélesíteni?Ha igen akkor hogy?KÖSSZ!!
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
Esetleg aki megint ezzel a "TI" és "MI" megkülönböztetéssel jönne, annak írom, hogy én ezt így látom:
"TI" kérdeztek és kéregettek
"MI" válaszolunk (ha érdemes) és készítünk
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ez kukorica vetõgép?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...