Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Meg tudná nekem valaki mondani hogy ez hogy lehet magyar?
mert nekem angol.Pedig a John Deere 8530 AP magyar leírással van bent
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
de nem érdekel mit mondtok legfeljebb ha átkonvizzák nem lessz megosztva ennyi aszt nem kell dumálni!
amcase ih vetõgép.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Az 576.hu újságján láttam.
játék
Formula-1
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
de asse tom hogy mi ez
majdha valamit látni belõle akkor mondjat szerintem
(ne haragudjál meg)
NAGYON FONTOS LENNE!!!!!
ELÖRE IS KÖSZI
Csaby
Csaby
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Csaby
Sõt, a tengerparti dokk se nyitja ki neki a sorompót 😄

http://germantrucksimulator.hu
azt már írták ittis
http://ls2009portal.weboldala.net/news.php
ja és nem warezolunk ugyhogy keresd magad
full géppark ls 2009
Mellesleg az volt az off amit te írtál, nem amire írtad. Kit érdekel, hogy te mit gondolsz? Nekem is van véleményem, de nem írom le, mert egyrészt senkit nem érdekel másrészt úgyse fogadnák meg ha kérek valamit.
][ ВАЗ ][
Nem fogom törölni az elõzõ HSZ-edet, mert igazad van sok mindenben.
Lehet, hogy kellene nyitni, de inkább hagyjuk, mert törölnék, mondván itt is meg lehet oldani. De ha akarod, nyithatsz egyet a Saját Fórumon.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Ide jobban a modok jonnek meg a hasonló dolgok...
Mind1 mert hiába ir akárki akármit ugyse fogjátok fel !
Más: NH G240 szerintem nyiss 1 köszönöm topikot és ird ki azt is hogy abba köszönjék meg az adott dolgot... bár ugyse fogják fel...
Nem azér de mondjuk ha pl.: Nickel csinál 1 vetõgépet akkor 1 hétig arrol szól a forum hogy köszi nickel nagyon pro vagy meg köszi nickel senki se csinálhatta volna meg jobban... és társai = nyaliztok neki (tisztelet a kivételnek)
Kell ez ide ?
Itt mindenki egyenjogú nemde ? (nem úgy látszik)
Ezért is csak én fogom kapni az osztást...
De tudjátok miért ?
Mert fáj az igazság b*meg azért...
Meg hogy védjétek az ón áhitott ó nagy urunk : valakit és valakit... (nem akartam senkit megbántani ezzel)
Ha nem 11 éves akkor meg meg tudja védeni magát...
Kovács Erix aláirása:
Ne irjatok csunyán nekem mert ha ugy irtok akkor szétbaszlak titeket!!
Ez jellemzõ a 11 éves csicskákra...
- 1 helytelen irás
- ez az óvodás szöveg..
-stb..
Offoltam 1 kicsit
5 perc után ugyis törlitek de nem baj.. ez jól esett de igy se irtam le mindent amit akartam..
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget <#worship>#worship><#worship>#worship>
Végre megy !!!!!!!!