Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sofort 20 € sparen! Mit Ihrer Amazon.de® VISA Karte
Zwischensumme: € 16,97
Gutschrift auf Kartenabrechnung: -€ 20,00
Sie zahlen: € 0,00
Verbleibendes Guthaben auf Karte: € 3,03
ha visa kártyával vásárolsz akkor 20 eurot spórolsz... és ezek szerint még õk tartoznának neked 3.03 euroval?? :S:S kár hogy nincs visa kártyánk itthon senkinek :S
Csaby
hier eine kleine Anleitung !!
Unter XP ist es
Eigene Dateien/My Games/Farming Simulator 2009
Und unter Vista ist es
Start/DOKUMENTE/MYGAMES/Farming Simulator 2009
Ihr öffnet den Ordner .:
Eigene Dateien/My Games/Farming Simulator 2009
dort erstellt Ihr den Ordner.:
mods
in diesen eben erstellten Ordner "mods " kopiert Ihr nun Euren runtergeladenen Mod rein
Der Pfad muesste nun lauten.:
Eigene Dateien/My Games/Farming Simulator 2009/mods
WICHTIG !!!!!
Die runtergeladenen .zip Dateien NICHT entpacken sondern so wie sie sind in den "mod " Ordner einfuegen
Wenn Ihr das Spiel nun ladet ist der eingefuegte Mod im Kaufmenue des Händlers zu finden
Wie hoffen Euch mit dieser kleinen Anleitung eine Hilfestellung gegeben zu haben !!!
mfg.:Jesse James
Szintetizátorom Yamaha 3000

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szintetizátorom Yamaha 3000
Hát hülyék ezek?Én kormánnyal akarok játszani,ezért van bedugva arra én is rájöttem hogy ha kikapcsolom akkor elmúlik de akkor nem tudok kormánnyal menni...Ha már a játékhoz lehet csatlakoztatni kormányt akkor ne azt írják hogy húzzam ki a francba mert ha be van dugva nem jó<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Jó ez a farm,fõleg ez a bálaszállitó nemtudom miezXD
Rá is lehet menni xD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Megoldás: A Gamepad vagy a kormánykerék egy bûnösség tud lenni ezért. Kérlek, Gamepads egésze és a számítógépaussteckenöd kormánykerekei vagy a Menuban az opciók leszállnak.
Megoldás: A Gamepad vagy a kormánykerék egy bûnösség tud lenni ezért. Kérlek, Gamepads egésze és a számítógépaussteckenöd kormánykerekei vagy a Menuban az opciók leszállnak.
http://ls2009portal.weboldala.net
Lösung: Ein Gamepad oder Lenkrad kann Schuld daran sein. Bitte alle Gamepads und Lenkräder von Ihrem Computer ausstecken oder im Menu Optionen abstellen.
Vki lefordítaná értelmesen nekem?Ez a megoldás a problémámra!
Elõre is köszönöm!
max a hivatalos idõpont elött kiadják és úgy e akkor már meg jelent, esetleg beta verziók, amik beták ugye nem teljesek
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Tsz is elindult a válságban xD rábát kell szerelni

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
][ ВАЗ ][
][ ВАЗ ][
ha valaki megveszi,feltölti és megossza?
én a warezt értem megjelenésnek, ennyi
szerencsétlen meg a ...
][ ВАЗ ][