57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 11Viktor11
    de ez a fórum nem azért van hogy reklámozzatok értetlenek
  • Traktorgyilkos
    nah mindegy ne menjünk bele semmi vitába
    nagyon jók vagytok
    így tovább hali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • NH G240
    Köszi, hogy szartok a fejemre, nagyon arik vagytok....
  • abacss
    ah itt nem szabad kerdezni semit
  • Traktorgyilkos
    NINCS ÍRVA SEHOVA H TILOS REKLÁMOZNI!!!
  • abacss
    koszi hogy tőrlitek!!!nagyon arik vagytok!!!
  • NH G240
    Mer reklám te szerencsétlen. Örülj neki, hogy törlöm, és nem kapsz ban-t te igenokos.
  • Traktorgyilkos
    MÉR TÖRLITEK?????????????????
  • TherÖcsy
    MTZ80
  • sztanyo28
    silóspótkocsi
  • SLICK
    lóra már nem telt? :DDD
  • saslaca
    Hogy nagyjából a témánál maradjunk:

Már nagyon szomjas a járművem!
  • zsoltee8
    De most mindenki magára veszi az előbb leírtakat és most megint azzal fog telni a fórum hogy most kire értetted.Ezért írtad volna oda hogy kire érted.Hagy bűnhődjön a rohadék.De már lehet meg sem hatná.
  • Gerifinuccsi
    Ok, ki is veszem!
  • Gyr
    Én végig olvastam amit írtál. És mondd meg nyugodtan ha én szúrtam el valamit, akkor többet nem fordul ilyen elő.
  • emaks9
    Igazad van ,hogy személysértő, de szerintem vannak egyes emberek akik megérdemelnék, mert hát ő miattuk lett bezárva a fórum egy időre. És hát valljuk meg nekik nem volt szar ,mert folytatták a portálon a chatboxban.Csak a normális fórumozok szívtak akik tényleg betartanak mindent és szükségük van a segítségre. A minél jobban kéred őket ne chatnek használják annál jobban csinálják. Szerintem ezt élvezik ,hogy kibaszhatnak a készítőkkel és a türelmes emberekkel.Privátba meg lehetne írni azoknak a személyeknek akiknek meg kellene húzni magát ,hogy ne szúrjon ki a többivel,de szerintem a tulajdonosoknak sok idejüket elvenni azt a keveset is ami van.

Akinek nem inge nem veszi magára.
  • belapeter
    1.Ha nem ír senki akkor nem tudják a válszt!
    2.Én a te helyedbe nem tenném át !
  • tomi9000
    Jó teljesen mind 1! Igen igaz a videó ott marad. bocsánat, elnézést, ne vitatkozzunk!
  • saslaca
    Igen az a baj hogy akikre leginkább vonatkozik ez,azok nem hogy végigolvassák, még el sem kezdik. Hisz látják hogy hosszú ezért szarnak rá... Sajnos ez van :(
  • krisztianp16
    A képet még meg értem, de a rosszul linkelt videót minek hagyák meg?
  • NH G240
    Megsúgom, hogy a videó nem lett törölve. A másiknak meg biztos meg volt az oka.
  • tomi9000
    Csak 2 dolgot engedjetek meg..
    1. Egyszer raktam egy rohadt képet segítsetek..basztak..törölték..
    2. Ma videot linkletem nemsikerült faszán berakni törlték....
    Ezért nem irok ide....fölösleg
    (Egyik alkalommal nem irtam egy rohadt rossz szót se)!!!
  • SLICK
    ugyan ezt írtad te is, csak burkoltabb formában :D
  • Gyr
    Igen, ez igaz, idegesítő a sok pm, de az még idegesítőbb, hogy tele OFF-olja a topicot. És remélem én nem csináltam semmit rosszul. Másrészt én fel akartam a skineket tetetni lsportálra, csak Vooki nem találta őket megfelelőnek, ezért gondoltam ide teszem, hátha valakinek tetszik.
  • TIBÓÓÓ
    Hmm..nemtartom rosszötletnek..csak 1 olyan hátránya van, hogy személysértő..én örülnék ha nyíltam kihirdetné valaki, mégis ki az agyatlan (így én isválasztkapok arra a kérdésemre:én is közztük vagyok?)..Ám kedves házigazda klléga...annó Lack idelyén se..és HassanB idelyénse történt semmi..pedig ők is írtak ilyeneked mint te...sajnálok it mindenkit...(itt a jófiúkra gondolok|igen kevés emberkét illeti meg e jó szó|)
    Nos..rem nemvoltam se égő se ciki..de...leemelem a kalapom az eddig volt,a mostani és a jövendő házigazda előtt..hogy nemkapott még agybajt...
  • belapeter
    Én Jót írtam legalább Slick?
  • matesz013
    100%-osan egyetértek veled de a sok...áhh nem idegesitem én ezzel magam de már nagyaon elegem van ebböl a sok marhaságból..
  • Palotai Betyár
    De az a legrosszabb tényleg hogy minden de minden... le van irval.. meg ami nincs arra van ember akit lehet kérdezni... én se jöttem még rá arra hogy hogy kell kereket cserélni meg csak probálkozok (plato csere stb) nem akar menni de probálom nem fogok könyörögni hogy te ember a 4 gép mellé amit ép csinálsz és elveszi a délutánod meg hogy játsz egy kicsit.. nem fogok basztatni senkit hogy segitsen.. ha nem megy nem megy :S ez van akkor marad ugy... azal játszok amivel tudok... teljesen NH G240 mellet állok! és én is azt mondom... idézvel(rem nem baj) :Remélem nem vesz el túl sokat ez a kis szösszenet a tengernyi időtökből...
  • Kenny85
    minek kell a készítőnek pm-et írni, hogg odaadja-e? tuti senki nemfogja egyesével elküldözgetni mindenkinek, hanem fogja és felrakatja akkor portálra, és mindenkinek elérhető. De kurva idegesítő tud lenni napi 10-20 privát idióta kérdésekkel, és a "légyszi oszd meg velem küld el lécci lécci"
  • SLICK
    hagyjad már! Ők maguk sem tudják a választ, csak igenelnek majd meg helyeselnek. Azt várják el lassan, hogy a seggüket kitörölje valaki helyettük kakilás után.
    Szóval ne várj értelems választ, mert bírka mind...
  • CrYsY
    most nem olvasok vissza, de ha van megoldás, akkor sajnálom, hogy én is idetettem
    javítottam a gregbesson ekén, mert ha nem volt vkinek IH eke, akkor nem töltött be a játék sem
    és tettem hozzá boltos képet is az LSportal alapján
    innen tudjátok letölteni:
    http://uploaded.to/file/7a8dkt
    sok sikert mindenkinek
  • Zoli108
    Kár,hogy nem írsz ilyenkor neveket,mert az érintettek nem veszik ám észre,hogy róluk írsz ilyenkor...
  • Gyr
    Teljesen egyetértek veled NHG240! Vegyük példának a Rábákat... Mennyit könyörögtetek/ könyörögtök értük, pedig balogh2003 világosan megmondta, hogy 1,5-2 hét múlva kiadja a Rába pack-ot! Ha valamire szükségetek van, írjatok normális, kúltúrált PM-et a készítőnek, és ő eldönti, hogy odaadja e... Legegyszerűbb lenne feltalálni magatokat, és kicsit önállósodni. Remélem nem voltam túl hosszú.
    Ui.: Sry, az előbbi bénáskodásomért, csak egyszerűen mindig rossz linket másoltam be, mégegyszer sajnálom.
  • belapeter
    A kérdésedre a válasz az hogy : NAGYON LUSTÁK !
    Nem?
    Mindent csak kérnek és azt várják hogy mindent rakjunk eléjük!
    (szerintem)
  • MTZ 50
    És mindjárt jön a sok láma, helyeselnek, h mennyire igazad van, aztán minden folytatódik ugyanúgy.
  • NH G240
    Minek is ide szabályzat, minek is házigazda, minek egyáltalán minden erőfeszítés ami értetek van?! Nem lehet felfogni azt, hogy ezzel mind nektek lenne jobb, mert azt nem tudom elhinni, hogy nem vagytok képesek arra, hogy kicsit megnézzétek a bannert. Nem kérek ám olyan teljesíthetetlenül sokat. Csak annyit, hogy tartsátok be a szabályokat. Ennyit összesen. Nem olyan nagy dolog szerintem. Ennek ellenére nem vagyok itt 3-3,5 órát, összejön majdnem másfél oldal hülyeség. A sok gyógyegér miatt. De most már tényleg ott tartok én is, hogy bezárni a topikot végleg, abbahagyni a megosztást, illetve mód kirakást végleg, aztán boldoguljon mindenki ahogy tud. Mert egy kis önállóság nem ártott meg eddig még senkinek se. De ha ez olyan nehezetekre esik, akkor legalább egy szalonképes magyarázatot adjatok arra, hogy miért nem nézitek meg a bannert, miért nem használjátok ki az internet adta lehetőségeket, és miért a másikra vártok állandóan? Ha erre kapok egy szerintem megfelelő választ, akkor azt mondom, hogy oké, igazad van (bár ebben kételkedem), de ha nem kapok semmiféle értelmes választ, akkor meg kellene nézetni titeket valami orvossal. Mert nem olyan nagy dolog szerintem betartani négy kis szar szabályt. De hát ha ez nektek jó, akkor tényleg befejezzük, mert nem vagyunk szívbajosak. Legalábbis én nem. Aztán akkor majd lehet jajgatni. Még szerencsétek volt a múltkori incidens után, hogy Nickel kollega megosztotta az IH vetőgépet.
    De a francnak foglalkozok én ezzel már megint, hiszen a sok hülyegyerek úgyse olvassa végig, mert már arra is lusta. Bár reménykedek abban, hogy kapok pár értelmes választ erre. Mert nem szégyen egyetérteni valakivel, nem szégyen igazat adni a másiknak, vagy esetleg elfogadni a másik igazát.
    Remélem nem vesz el túl sokat ez a kis szösszenet a tengernyi időtökből.
  • Gerifinuccsi
    Csáó! Átraktam a napraforgót 1 másik mapp-ra és akkora mint a sima repce (átállítottam a magasságát faq szerint) de úgy sem jó tudna vki segíteni mi lehet gond?
  • Gyr
    A-a. Az egy másik változat... Nézd csak meg jobban :)
  • Gyr
    =( Nem megy ez ma... Itt a kép a Claas skines Krone BigPack-ról:
  • Gyr
    Krone skines Arcusin AutoStack:

Letöltés