Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MTZ 892 2
na látom megcsináltátot amit mondtam

http://ls2009portal.weboldala.net

Palotai Betyár
DEMO !!! DEMO!!! Ez igy van....Kell egy asztalhordo kocsi 😊

Szintetizátorom Yamaha 3000

ZTM
Végre látom rajtam kívül is van értelmes ember én megtaláltam az 1. felét de az idõkorlátot meg a pénzügyet még nem tudtam!

Köszi az észrevételt!Meg is nézem!Úgylátom vannak még rendes emberek is ezen a topikon!

\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"

jah és nagyon szépen köszönöm !

ne a bálázos küldit hanem a másikat inditsd és akko ne menej át a vonalon.. (nekem még soha nem telet le így az idõ....)

Ahelyett,hogy kérdezgetnétek percenként a "key"-t,vehetnétek a fáradtságot,letöltöd a teljes verziót,ami jópárszor belett linkelve,telepíted,megkeresed a "Program Files/Landwirtschafts-Simulator 2009/data" mappát,majd ezt átmásolod a "Program Files/Landwirtschafts-Simulator 2009 Demo" mappába!Ezután, megnyitod jegyzettömbel a "Program Files/Landwirtschafts-Simulator 2009 Demo/data/storeltems.XML" dokumentumot (jobbegérgomb/Társítás/Jegyzettömb) ,és minden <price>...</price> -nél ----> a ... helyére beírsz egy 1-es számot!
Ha átírogattad az értékeket,akkor a bal fölsõ sarokban van egy "file" nevü menü,azt lenyitod,és rákattintasz a "Mentés" menüpontra!
Ezután fogod magad,elindítod a játékot,belépsz a "Missions" menübe,ott a második küldetést kiválasztod (bálázós küldetés),megvárod míg betölt,majd rákattintasz a "Start" gombra!
Itt már bennt vagy a játékba!Nyomsz egy "P" betüt,kiválasztod mit akarsz venni,rákattintasz a "Kaufen" gombra,majd "Zurück" gomb,és megnyomod a "Tab" billentyût (ezzel tudsz a jármûvek között váltogatni)!
De mielött megörülsz,hogy hú de jó már végre teljes a játék,egy idõ után lejár a küldetés megszabott idõ kvótája,és kiírja hogy a küldetés sikertelen!Ha valaki segít keresni,hogy hol lehet átírni ezt a kvótát,akkor ideiglenesen tökéletesen megfog felelni mindenkinek a játék,és ha veszi is a fáradtságot,hogy végigcsinálja ezt a 10-15 perces mûveletet,akkor nem fogja percenként nyaggatni a rendes,tisztességes fórumozókat,így nem lenne tele OFF-olva a topik!
Bocsánat a hosszú,és magyarázó üzenetért,de úgy láttam,szükséges ilyen részletesen leírnom,mert egyesek,még arra se képesek,hogy 2-3 HSZ-t visszaolvassanak,és esetleg még képbe is lenne így!
Na csá!

\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"

PF..szinte sejtettem...PM..bakker....ám asszem még az ldalon van...és most lett neked is elmondva kedves playstation...

Traky94
Barátom, én végigolvastam mindent de semmi sem jó. Szólj ha te megtaláltad, és akkor bevallom hogy tévedtem!!

Nekem is kéne egy ilyen barát😄😄
NH G240
"SZAL OLVASSGASATOK 1 KICSIT"

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Traky94
Megosztanád azt az eszméletlenül jó tippet?

Traky94
OK megpróbálom most jött le a game.

FELLHÍVOM KEDVES TOPIKOSOK FIGYELMÉT....EZ NEM KÓDDAL KÉSZÜLT KÉPEK...AZ EGGYIK SG-S BARÁTOM MONDOTT 1 JÓ TIPPET..ÉS BEVÁLT..SZAL OLVASSGASATOK 1 KICSIT...HIHÁÁÁHHH

Bocs a Caps Lock-ért

Megtojt a tyúkom...hihááháháháh

csaba90
igen így csináltam 😄

Csaby

Sztem egyáltalán nem használ a topikzárás.
Úgyis mindenki belebolondult a 2009-be.
ha valaki tudja a keyt az írjon msn címem [email protected]
Newyorker
a teljes játék 105 mega?

Zoli108
Ha azt se tudod mirõl van szó inkább halgass,szemetelj a kukába <#levele>

http://germantrucksimulator.hu

Nem kell kéregetni bazee mert az mivel lesz jobb ha kéregetek és zárják a topikot 3 napra, na akor tényleg egyedül maradtok,és az jobb lesz?? Én is keresem de a keresgetés közben ide is benézek hogy mik vannak de sose látok mást mnint a sok kéregetés. Ugyhogy PLS legyen egy kis béke.
Traky94
Lejjebb már írt valami olyat hogy leszeded a teljes játékot, install aztán a data mappát lecseréled vagy valahogy így.

bevizzoli125
Már kiadták, csak ami van key, azt már nem lehet használni. Ha szerzel key-t játszhatsz.

TDUnick: bevizzoliHUN

Helló!<#integet2>
Mond már meg nekem azt,hogy ha demo van neked meg akkor mért tudod megvenni a kombájnt,a pótkocsit,és a Fendt936-ost,mert a demoban nincsenek ezek a gépek.Az elõbb próbáltam én is megvenni de nem lehet mert nincs meg hozzá a cucc a demoban.
Úgy hogy nem értem

Traky94
Amúgy látom nem magyar oldalakon hogy olyan 15 € körül van a game. MO-n nem lehet valahol megvenni? Ja hát hülye kérdés, emberek magyarországon élünk.

és akkor mikor adjáki a teljes játékot aha még csak a demo van ???????ennyit nem bajlodk játékal mit ezzel

Jól van támogasd magad arréb!!!
laco19941225
Én is azt szeretném tudni!!! Mert megnövelném az idõt és azt csinálnánk benne amit akarnánk! Akármennyi iedig! a DEMO-ban!

Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Ja oksa

Traky94
TÁMOGATOM A 3 NAPOS TOPIKZÁRÁST

felkavartam az indulatokat...<#awink>
am tényleg sok "buta"kérdést tesznek föl...
de akkor miért van a fórum???
nem azért IS ,hogy segítünk a másiknak???
persze van akinek nem lehet...
az nem jóó
bevizzoli125
Nem szemetek! Ami van nekik kód azt már nem lehet felhasnálni, mert van egy maximális felhasználási száma!

TDUnick: bevizzoliHUN

én támadogatom az öttleted, a zárást.
Csak annyi feltételel, hogy ha megvan hekelve, vagy van normális kód, azt nekeded elküldik kipróbálod és ha müködik akkor nyitod a topikot..
Ja NINCS SEMMI ÉRTELME

rambo12
Bazz én is keresk már fél 2 óta de semmi értelmes!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

legyszi hogy kell to penzt tenni...hogy tobbel kezgyek??????
HElló
Valaki mostmár adhatna egy jó kódot.
Mert már egész nap azt kerestem.
Vagy akinek jó az legaláb ne lenne ilyen szemét.

szm14
Cs all!
Valaki nem tudja, hogy kell megnövelni egy küldetés idõtartamát?

&#9608;&#9608;&#9608;Volvo FH 16 660&#9608;&#9608;&#9608;Scania R420 6x2&#9608;&#9608;&#9608;Volvo S40 T4&#9608;&#9608;&#9608;South Park&#9608;&#9608;&#9608;

Martinez01
sajnos irigykedõs vagyok😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
fojtatják xD de lehet hogy nem mert addig találnak keyt xD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Nem értem, neked miért fáj, ha valakinek megvan a játék. Játszál szépen a 08al, aztán ha majd fel lesz törve a 09, akkor meg játszol azzal.

Martinez01
vannak sajna :S:S😄XD

NH G240
Itt már a bann sem segítene. Zárni a topikot 3 napig legalább, addig kitakarítok, és mindenki jöhet újra.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Martinez01
ezt értjük mi is csak ne linkeljen PLS mert aki csak a demoval szarakszik azt idegesíti és én is azért káromkodtam! vagy spoilerbe képlink és írd elé LS2009 és aki nem akarja az nem nézi meg😄 Nem így van???

belapeter
MERT DEMOO
ti ktélleg hülyék vagytok ?
istenem

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
sorry nem kex-ed hanem key-ed XD

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

a demoba nekem mért nem enged kariert és missiont se enged csak az elsö kettöt
belapeter
1 keyt csak 1 felhazsnáló használhat.
MIT NME LEHET EZEN FELFOGNI?
ha megveszed eredetibe akkro lesz kex-ed és csitt

Martinez01
igazad van!
ip alapján a felismerõt szerintem nem építették bele mert mivan ha valaki megveszi és dinamikus(minden indításkor) másik IP-t kap akkor õt letiltotta és nem fogja mégeccer megvenni a-a szerintem nem😄