Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
Ha átírogattad az értékeket,akkor a bal fölsõ sarokban van egy "file" nevü menü,azt lenyitod,és rákattintasz a "Mentés" menüpontra!
Ezután fogod magad,elindítod a játékot,belépsz a "Missions" menübe,ott a második küldetést kiválasztod (bálázós küldetés),megvárod míg betölt,majd rákattintasz a "Start" gombra!
Itt már bennt vagy a játékba!Nyomsz egy "P" betüt,kiválasztod mit akarsz venni,rákattintasz a "Kaufen" gombra,majd "Zurück" gomb,és megnyomod a "Tab" billentyût (ezzel tudsz a jármûvek között váltogatni)!
De mielött megörülsz,hogy hú de jó már végre teljes a játék,egy idõ után lejár a küldetés megszabott idõ kvótája,és kiírja hogy a küldetés sikertelen!Ha valaki segít keresni,hogy hol lehet átírni ezt a kvótát,akkor ideiglenesen tökéletesen megfog felelni mindenkinek a játék,és ha veszi is a fáradtságot,hogy végigcsinálja ezt a 10-15 perces mûveletet,akkor nem fogja percenként nyaggatni a rendes,tisztességes fórumozókat,így nem lenne tele OFF-olva a topik!
Bocsánat a hosszú,és magyarázó üzenetért,de úgy láttam,szükséges ilyen részletesen leírnom,mert egyesek,még arra se képesek,hogy 2-3 HSZ-t visszaolvassanak,és esetleg még képbe is lenne így!
Na csá!
\"S hogy fregjeim szaporodnak,Előttem a lámák meghajolnak,És áldó imádság mellett,tisztelik a nevem!\"
Bocs a Caps Lock-ért

Úgyis mindenki belebolondult a 2009-be.
http://germantrucksimulator.hu
TDUnick: bevizzoliHUN
Mond már meg nekem azt,hogy ha demo van neked meg akkor mért tudod megvenni a kombájnt,a pótkocsit,és a Fendt936-ost,mert a demoban nincsenek ezek a gépek.Az elõbb próbáltam én is megvenni de nem lehet mert nincs meg hozzá a cucc a demoban.
Úgy hogy nem értem
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!
am tényleg sok "buta"kérdést tesznek föl...
de akkor miért van a fórum???
nem azért IS ,hogy segítünk a másiknak???
persze van akinek nem lehet...
TDUnick: bevizzoliHUN
Csak annyi feltételel, hogy ha megvan hekelve, vagy van normális kód, azt nekeded elküldik kipróbálod és ha müködik akkor nyitod a topikot..
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Valaki mostmár adhatna egy jó kódot.
Mert már egész nap azt kerestem.
Vagy akinek jó az legaláb ne lenne ilyen szemét.
Valaki nem tudja, hogy kell megnövelni egy küldetés idõtartamát?
███Volvo FH 16 660███Scania R420 6x2███Volvo S40 T4███South Park███
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
ti ktélleg hülyék vagytok ?
istenem
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
MIT NME LEHET EZEN FELFOGNI?
ha megveszed eredetibe akkro lesz kex-ed és csitt
ip alapján a felismerõt szerintem nem építették bele mert mivan ha valaki megveszi és dinamikus(minden indításkor) másik IP-t kap akkor õt letiltotta és nem fogja mégeccer megvenni a-a szerintem nem😄
Kell egy asztalhordo kocsi 😊