Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
BIG THX!
D-tools vagy power iso,nem tom,hogy mit használsz.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
DE a sárga 106-osnak fehér a felnie általában!
Nem piros. xD
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
][ ВАЗ ][
No music, no life....
Az elsõ megpróbáltatás<#hehe>#hehe>

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Én mivel nem tudtam az utat jött õ is, de a trakim csak egy személyes ezért a pótkocsira ült.
Nickel, gratulálok a Claas-hoz.

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
GO HOME!
Gratulálok!
<#eljen>#eljen>
Csinálsz hozzá majd claas vágóasztalt ?
LS09-höz is csinálsz majd FAQ-ot?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!