Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddycom
3 db van bent. és nincs több szalma.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Kovács Erix
Hát nem volt szerencsém de utána 100% hogy jó lesz mert lesz tarloja és érzékeli és meni fog😊

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

es ha mar egyszer el van vetve utana jo lessz? vagy azt meg nem volt szerencsed kiprobalni?

Kovács Erix
Végzet is azért nem megy továb mert nincsen tarlo és nem ézékeli aztat neked kel megcsinálni én is tegnap azokat a földeket az mtz82-esel meg a 6 fejes ekével meg kormányal pedálál 3 orahoszáig szántotam😊

nemjó úgysem, ha elõször végigmegyek én, azon a földön amelyik nincs elvetve, a pöttinger tárcsával vagy nemtom mi a neve nem lényeg, megyek a gps koordinátái szerint egyenesen, végigérek megfordulok elindítom az autopilotot megy pár métert és megáll, mintha végezne

nandorb
meg talalj balazni szalmat es majd csak kiesik de ugyan mar 1bala nemtesz sokat...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

köszi, próbálgatom

Kovács Erix
Legelssönek menyél te 1 sort a kombányal ja és egyenesen mert azért megy csak a föl feléig mert roszul álitotad be probálgazsd máshogy mármint egyenesen álizsd be vagy más szögbe indulj el vele😊

Freddycom
hagyjam járni a bálázót? Vagy mit mondasz?

TOMSILENT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

sziasztok!

egy olyan kérdés, hogy nálatok is megõrül a kombájn ha autopilotba megy? mármint nem megy végig a földön meg ilyenek... a talajmegmunkálás egész jól megy, de az aratásban mindig gondok vannak. meg azt nem tudom, hogy azok a földek amik alapból nem voltak elvetve, na azokat se munkálja meg az autopilot... megáll vagy épp összevissza megy.. valami megoldása van valakinek?

nandorb
balazo meg 1picit😄maga nemjon ki

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Freddycom
Hogyan lehet a bálázóban bennmaradt bálákat kikönyörögni onnan?

wazul
persze itt van egy köpésre a tábla

robi11
azigen ott hagyod az adaptert😄XD

kenyboy

Ebéd..Az MTZ 82 lefulladt ezért késve hozta a kajánkat<#vigyor2><#buck><#crazya><#vigyor3><#idiota>

Freddycom
De éppen kérhetném a benzint egy kannába is, majd hazaviszem.
Még egy kérdés: nektek is 200 MB-t foglal a gém, vagy hogy van ez? Mert a képfájl 418 MB volt...

allock
gondolom nem a biciklidbe fogsz tankolni ha a kocsidban kifogyott a benzin

#hhwnd

kenyboy
Nekem is pont most kezdett el esni az esõ..Úgyhogy kicsit pihenek most!!<#buck>

wazul
Jól Van Kenyboy látom te is nyomod<#eljen>
Eleredt az esõ aztán otthagytam az adaptert aztán elindultam haza<#vigyor>

sziasztok ez mitöl van product activation failed. onlineactivation limit exceeded
Freddycom
Tankstelle hol van? Feltétlen azzal a géppel kell odamenni, amit meg szeretnék tankolni?

kenyboy
Éjszakai mûszak<#zavart1><#szomoru1>

kenyboy

Freddycom
Esetleg angolosítás?

Kovács Erix

Kovács Erix
Na ja parasztok vagyunk😊
http://www.youtube.com/watch?v=IztnmirmW7s&feature=related
fasza kis NH

Kovács Erix
Esetleg valmi lécévies??tudom hogy a légy potrohos de most legyen a légy szives

Kovács Erix
Aztán ilyen nagy föld van benne??xD Én még nem találkoztam vele pedig végigmentem mindenhol aszt hiszem xD :S

gabikamionos
csá ezt a potkocsit csináljátok meg http://www.youtube.com/watch?v=PfSkXk6pClo&feature=related it a link.

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

6milan6
Nem. Ez az alap map.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Akiket meg nem ismersz, ne alkoss róluk véleményt.

Az különben meg hidraulika.

6milan6
Én meg azt utálom ebbe a kurva sg fórumba, hogy értetlen emberek járnak ide. Te szerinted ebbõl ki jön rá, hogy mivel kapcsolatos hibaüzenetet ír ki?
"Heló!
Valaki legyen szíves segíteni!
Nem tudom elindítani a 2008-at és a 2009-et sem.

Amikor indítom a játékot, kiír egy hibaüzenetet."

Ezer meg egy oka lehet, amiért nem indul, nem fog itt totózni neked senki. Leírtad volna a hibaüzenetet, esetleg linkelsz egy screenshot-ot, nagyobb valószínûséggel segítenének. És még csodálkoztok, hogy nem válaszol senki. Mire? Kérdezni sem tudtok...

Ja és én sem vagyok Pesti, hanem buta falusi paraszt...

kösz, megpróbálom, való igaz nem nagyon voltam türelmes

csaba90
várni kell nem kell egybõl kattingatni hogy na jó már jó már...:S nekem is várok utána még vagy 5-6 másodpercet utána jó

Csaby

Hát az autopilot az télleg egy nagy szar, ezzel nagyon elcseszték a játékot

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

csaba90
erre tuti azt válaszolná hogy: de hoool én ne mtalálom a játékba azt fehér nagy power gombot a menübe meg sehol se??? xDDDD

Csaby

6milan6
De ha egyszer balfasz volt már a kérdésed is. Nekem valami bajom van (lenne), megfogalmaznám úgy a problémám, hogy mindenki értse, nem pedig azt írnám, hogy kiír egy hibaüzenetet. Az akár az is lehet, hogy megtelt a meghajtó...

Kovács Erix
Nekem is tökéletesen müködik kormányal😊

nagyon vicces!
6milan6
Ezt nyomd 2-5 másodpercig. Utána tuti jó lesz.

Nekem kormánnyal is simán megy.

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Iceman007s
Szia melfoy nagyon jok a képeid! Amugy meg sg-n nem vettél észre valamit a szöveg irás alatt! 1 már észrevetted!

Alakítgatom a JD-t..több kevesebb sikerrel

akárki akármit mond még soha nem próbáltam frissíteni a drivereket mert nem volt rá szükségem de gépet jóval egyszerübb berakni szerintem...<#mf2><#banplz>

melfoy
Nem megsérteni akarlak,de ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában akkor lesznek a késõbbiekben is problémáid..pl:ha esetleg gépet szeretnél betenni a játékba..mondjuk mindegy mert ez a topic szinte már csak errõl szól..hogy tudom betenni a traktort a játékba,pedig az ilyen kérdésekre van a F.A.Q...

Iceman007s
New Holland TM190 + Lemken Gigant 1400

atesz25
Hali.Próbáltam keresni de a keresõ nem elérthetõ.Nem tudjátok véletlen hogy már elérhetõ a hesston körbálázó.Azt hiszem az a piros a válaszokat köszi

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066