Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
egy olyan kérdés, hogy nálatok is megõrül a kombájn ha autopilotba megy? mármint nem megy végig a földön meg ilyenek... a talajmegmunkálás egész jól megy, de az aratásban mindig gondok vannak. meg azt nem tudom, hogy azok a földek amik alapból nem voltak elvetve, na azokat se munkálja meg az autopilot... megáll vagy épp összevissza megy.. valami megoldása van valakinek?
Ebéd..Az MTZ 82 lefulladt ezért késve hozta a kajánkat<#vigyor2>#vigyor2><#buck>#buck><#crazya>#crazya><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
Még egy kérdés: nektek is 200 MB-t foglal a gém, vagy hogy van ez? Mert a képfájl 418 MB volt...
Eleredt az esõ aztán otthagytam az adaptert aztán elindultam haza<#vigyor>#vigyor>
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Az különben meg hidraulika.
"Heló!
Valaki legyen szíves segíteni!
Nem tudom elindítani a 2008-at és a 2009-et sem.
Amikor indítom a játékot, kiír egy hibaüzenetet."
Ezer meg egy oka lehet, amiért nem indul, nem fog itt totózni neked senki. Leírtad volna a hibaüzenetet, esetleg linkelsz egy screenshot-ot, nagyobb valószínûséggel segítenének. És még csodálkoztok, hogy nem válaszol senki. Mire? Kérdezni sem tudtok...
Ja és én sem vagyok Pesti, hanem buta falusi paraszt...
Csaby
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Csaby

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer