57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • belapeter
    Tudod azt a gépet amelyiket beállítod helferre az veszi a pénzt !
  • Traktorgyilkos
    hali
    nekem még a gépek is eltűnnek meg a pénzem is lemegy az alapra!!!!
    segítsetek előre is köszi!!!!!!!!!!!!
  • Kenny85
    oké biztos igazatok van keréksüllyedés terén, valóságban belesüllyed, meg valóságban árnyékok sincsenek :D de ti dolgotok...
    veletek amúgyis kár vitatkozni mert okosabbak vagytok, ezt párszor bebizonyítottátok :)
  • kad
    Ilyeneket már próbáltam...
  • TOMSILENT
    Nekem nem megy le....
  • konrad91
    ha már itt járunk.Nektek is megy le a pénz magától és folyamatosan??mert nekem megy:)
  • belapeter
    Majd he eléred a 3.5-öt akkor mond hogy játék,amikor a vetőgépekbe is kell a mag !
  • TOMSILENT
    A pálya 90% betakarítva,2 000 000 eurón felül......ez már játék...
  • Kovács Erix
    Ezt a RÁBÁ-t én adtam neki nekem meg a haverom és képzeld el hogy a RÁBÁ belesüpped a földbe nem 1-2 kg-os gép na de te biztos jobban tudod meg ha nem tetszik nem kell nézni ennyi
  • Tucsok94
    Ránehezkedett a tárcsa azért lepult be a földbe:D
  • NH G240
    Próbáld meg letölteni azt a dll-t. DE ez nem biztos, hogy megoldás a problémára.
  • kad
    Sziasztok!

Lehet hogy volt már szó róla de nem találtam semmit a fórumon, lehet hogy van valakinek tippje. Játszottam már 2-3 napja a játékkal, tegnap este is. A gépet kikapcsoltam, reggel bekapcsolom. Játszanék a játékkal, kiválasztom a játékot, (már benn vagyok a menüben Karriere-->spielstand 1)
    töltődik be, aztán egy windows hibaüzenet jön: A(z) game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Annak utánnanéztem hogy a physxcore.dll- el van valami baj. Már másnak is volt ilyen baja, de a fórumokon csak németül látom a megoldást. ( Már ha az megoldás) Van esetleg valakinek ötlete?

Kösz!
    András
  • Traktorgyilkos
    hali
    azt meglehet csinálni h a homokba vagy a földön haggyon nyomot bármeik gép KERÉKNYOMOT
    előre is köszi
  • camping
    Claas Lexion 600-as miért írja ki hogy nyomjak még gázt aratás közben?
  • bevizzoli125
    nemazért hogy vita legyen, de szerintem nem akkora baj, ha a földben van. Lehet, hogy az aszfalton, betonon rosszul néz ki, de ha egy ilyen súlyos jószággal kimész a földre, akkor az neked majd pont a föld tetején fog menni. Szerintem nem. Kicsit megsűllyed.
  • csaba90
    lassan készülget a V2-es verzió.... :D
  • Iceman007s
    Hát sajnos tévedsz! Amik nekem vannak már egy sincs a földbe! De no vita!
  • Kenny85
    miért nem veszitek a fáradtságot, hogy rába kerekeit kiszeditek a föld alól, gondolom ls moddoer portálos vagy hogyhívják őket rába átrakás, mert összes rába a földbe jár amiről képet láttam XDDD
  • Martinez01
    Nekem se vágja a füvet sajna:S
  • Tucsok94

Bocsi itvannak az előzőhöz a képek
  • Toby0501
    Áhh ezt most inkább kihagyom. :) Majd ha már végleg nem boldogulok semmivel, írok.
  • Peeetike
    Hm, megvan, behúztam, de nem jelzett ki semmit.
    Az lehet, hogy azért nem tudom kiborítani, mert csak 30%-on van?
  • PaIdoo
    grat mert jó a színe

jók mert a gépeid öregnek látszanak
  • Freddycom
    Paldoo a skint én csináltam.

Toby0501 pm-ben írj!
  • magyar31
    -itt warezt ne kerj! ITT tilos a warezolas, mivel uj vagy ezert most csak warn jar! MOD by Lammer-
  • Simson S51E
    helló!!!!
    Nekem nem vágja a füvet a claas swather mi lehet a baj?
  • TOMSILENT
    Lazítás helyett munka.....
  • dzsondír
    Azt hogy tudom megoldani, hogy a kombájn szalmázzon?
  • sabo1310

alakul a KCR már kész a vono szerkezet is!!!
  • saslaca
    Keress egy olyan dolgot ami úgy néz ki: Van 2 beton fal és közötte egy kis fűdomb.Ha oda behúzod/betolod a Jumbot akkor kijelzi hogy leboríthatod.
  • Sanxi007
    Köszi nagyon jó kis bálázok.
  • Peeetike
    Hm, köszönöm még a pár nappal ezelőtti válaszokat. Tényleg nem annyira bonyolult, csak játszani kell.
    Viszont most rájöttem arra is, hogy hogyan lehet modokat betenni, ugyebár nem volt nagy kunszt. ;) Azért a FAQ sokat segített, köszi a készítőknek.

De volna egy kérdésem, betettem a hungarian mapot, illetve jó pár traktort és egy Poettinger Jumbo rendfelszedőt, fel is szedtem vele, a már lekaszált füvet, csak épp ezek után nem tudom, hogy a meglévő és a Jumboban lévő fűvel mit csináljak...

Eltudom ezt adni? Vagy, hogyan lehet valahogy kiüríteni a Jumbot?
    Előre is köszönöm, Peti
  • toth dávid 108
    És akkor békén hagytok?
  • Ksüt
    Én nem kéregettem.
  • PaIdoo
  • Vincent00
    Banner írja:

1. Nem kéregetsz, vagy utalsz rá!
  • Bali0119
    Igen, itt az élő példa hogy miért kéne bezáratni a topicot..
  • NH G240
    SOHA!
  • krisztianp16
    Komolyan ilyen emberek hogyan jutnak ide?:D
    Szerintem ha azt monták volna neki, hogy nyuljbe a konektorba ugy bekapcsol az auto pilota meg tete volna...

#55416: Jó kép!:)
  • PaIdoo