57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#55460 Tudod azt a gépet amelyiket beállítod helferre az veszi a pénzt ! -
Traktorgyilkos #55459 hali
nekem még a gépek is eltűnnek meg a pénzem is lemegy az alapra!!!!
segítsetek előre is köszi!!!!!!!!!!!! -
#55458 oké biztos igazatok van keréksüllyedés terén, valóságban belesüllyed, meg valóságban árnyékok sincsenek :D de ti dolgotok...
veletek amúgyis kár vitatkozni mert okosabbak vagytok, ezt párszor bebizonyítottátok :) -
kad #55457 Ilyeneket már próbáltam... -
#55456 Nekem nem megy le.... -
konrad91 #55455 ha már itt járunk.Nektek is megy le a pénz magától és folyamatosan??mert nekem megy:) -
#55454 Majd he eléred a 3.5-öt akkor mond hogy játék,amikor a vetőgépekbe is kell a mag ! -
#55453 A pálya 90% betakarítva,2 000 000 eurón felül......ez már játék...
-
#55452 Ezt a RÁBÁ-t én adtam neki nekem meg a haverom és képzeld el hogy a RÁBÁ belesüpped a földbe nem 1-2 kg-os gép na de te biztos jobban tudod meg ha nem tetszik nem kell nézni ennyi -
#55451 Ránehezkedett a tárcsa azért lepult be a földbe:D -
#55450 Próbáld meg letölteni azt a dll-t. DE ez nem biztos, hogy megoldás a problémára. -
kad #55449 Sziasztok!
Lehet hogy volt már szó róla de nem találtam semmit a fórumon, lehet hogy van valakinek tippje. Játszottam már 2-3 napja a játékkal, tegnap este is. A gépet kikapcsoltam, reggel bekapcsolom. Játszanék a játékkal, kiválasztom a játékot, (már benn vagyok a menüben Karriere-->spielstand 1)
töltődik be, aztán egy windows hibaüzenet jön: A(z) game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük. Annak utánnanéztem hogy a physxcore.dll- el van valami baj. Már másnak is volt ilyen baja, de a fórumokon csak németül látom a megoldást. ( Már ha az megoldás) Van esetleg valakinek ötlete?
Kösz!
András -
Traktorgyilkos #55448 hali
azt meglehet csinálni h a homokba vagy a földön haggyon nyomot bármeik gép KERÉKNYOMOT
előre is köszi -
camping #55447 Claas Lexion 600-as miért írja ki hogy nyomjak még gázt aratás közben? -
#55446 nemazért hogy vita legyen, de szerintem nem akkora baj, ha a földben van. Lehet, hogy az aszfalton, betonon rosszul néz ki, de ha egy ilyen súlyos jószággal kimész a földre, akkor az neked majd pont a föld tetején fog menni. Szerintem nem. Kicsit megsűllyed. -
#55445 lassan készülget a V2-es verzió.... :D
-
#55444 Hát sajnos tévedsz! Amik nekem vannak már egy sincs a földbe! De no vita! -
#55443 miért nem veszitek a fáradtságot, hogy rába kerekeit kiszeditek a föld alól, gondolom ls moddoer portálos vagy hogyhívják őket rába átrakás, mert összes rába a földbe jár amiről képet láttam XDDD -
#55442 Nekem se vágja a füvet sajna:S -
Bocsi itvannak az előzőhöz a képek -
#55439 Áhh ezt most inkább kihagyom. :) Majd ha már végleg nem boldogulok semmivel, írok. -
Peeetike #55438 Hm, megvan, behúztam, de nem jelzett ki semmit.
Az lehet, hogy azért nem tudom kiborítani, mert csak 30%-on van? -
#55437 grat mert jó a színe
jók mert a gépeid öregnek látszanak -
#55436 Paldoo a skint én csináltam.
Toby0501 pm-ben írj! -
magyar31 #55435 -itt warezt ne kerj! ITT tilos a warezolas, mivel uj vagy ezert most csak warn jar! MOD by Lammer-
-
Simson S51E #55434 helló!!!!
Nekem nem vágja a füvet a claas swather mi lehet a baj? -
#55433 Lazítás helyett munka.....
-
dzsondír #55432 Azt hogy tudom megoldani, hogy a kombájn szalmázzon? -
alakul a KCR már kész a vono szerkezet is!!! -
#55430 Keress egy olyan dolgot ami úgy néz ki: Van 2 beton fal és közötte egy kis fűdomb.Ha oda behúzod/betolod a Jumbot akkor kijelzi hogy leboríthatod. -
#55429 Köszi nagyon jó kis bálázok.
-
Peeetike #55428 Hm, köszönöm még a pár nappal ezelőtti válaszokat. Tényleg nem annyira bonyolult, csak játszani kell.
Viszont most rájöttem arra is, hogy hogyan lehet modokat betenni, ugyebár nem volt nagy kunszt. ;) Azért a FAQ sokat segített, köszi a készítőknek.
De volna egy kérdésem, betettem a hungarian mapot, illetve jó pár traktort és egy Poettinger Jumbo rendfelszedőt, fel is szedtem vele, a már lekaszált füvet, csak épp ezek után nem tudom, hogy a meglévő és a Jumboban lévő fűvel mit csináljak...
Eltudom ezt adni? Vagy, hogyan lehet valahogy kiüríteni a Jumbot?
Előre is köszönöm, Peti -
#55427 És akkor békén hagytok? -
Ksüt #55426 Én nem kéregettem. -
#55425 -
Vincent00 #55424 Banner írja:
1. Nem kéregetsz, vagy utalsz rá! -
#55420 Igen, itt az élő példa hogy miért kéne bezáratni a topicot.. -
#55419 SOHA! -
#55417 Komolyan ilyen emberek hogyan jutnak ide?:D
Szerintem ha azt monták volna neki, hogy nyuljbe a konektorba ugy bekapcsol az auto pilota meg tete volna...
#55416: Jó kép!:) -