Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Ha jól tudom reklámnak minõsul!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Köszi a segítséget😄
Azonnal regisztráltam rá! Már csak aktivákló kódot várom E-mailbe!😄
Gondolok olyanra hogy az interneten való keresésnél behoz egy idegen honlapot vagy 20-at megnyit egyszerre , a gépteljesítményét felére csökkenti?
vagy akármilyen probláma?
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ha ilyen infókat szeretnél: IDE GYERE
Mert amint olvashattátok, van aki nem akar minden nap 5 ilyen hsz-t elolvasni. Meg szerintem NH G240 se örül ha napi 5 hsz-r irok multival kapcsolatban. Megint mondom: NE ÉLJÉTEK BELE MAGATOKAT!
Ha sikerül biztos lesznek hibák.
És olyan fórumozókra gondolok , akik segítenek, nem kéregetnek naponta stb.. Szerintem mindenki eltudja dönteni ezt magában, hogy megkapja-e vagy nem. Én kapásból tudok 10 olyan normális embert , aki megkapja, ha sikerül. És valószínû, hogy privátba írunk azoknak az embereknek.
Ha pl. valami módon megszerzi egy olyan ember, kinek nem adtuk oda, akkor se tud belépni. Jelszóval fogjuk levédetni.
Ide SG-re csak a fontos dolgokat írom majd le. Az elöbbi linken lehet kérdezni!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Chelsea Fan.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Van aki már kipróbálta a Xerionra való Solitair 9-et? mert nekem nem indul tõle a játék😊 A permetezõshöz meg nincs permetezõ😊
Azt valaki megtudja mondani hogy ha vetek az miért kel ki olyan szarul???
Elõre is kössz!!!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
elõre is kösz a segítséget.
Jóéjt..vagy jó hajnalt??!!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Csaby
Chelsea Fan.
Vagy gyomírtozol??😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

Chelsea Fan.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés