Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
hol tudom a pénzemet átírni megnövelni??
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
reggeli aratás
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

akkor majd ha kész van tedd fel valahova-amugy kb.mikorra lesz kész??
nagyon jól néz ki az a térkép
Csak azért írok,mert a multkor láttam valakinél olyan fura dombosabb térképet és azt szeretném kérdezni, hogy honnan lehet térképeket tölteni,mert a portalon csak 1 van és az nem az. Szoval légyszi segítsetek-adhatnátok valamilyen linket ahonnan tudok térképeket tölteni.
elõre is kössz

A hülyeség nem pók,mégis behálózza az egész világot:)
És utána feltöltöm valahova,ha kell valakinek😊
Idioták kiméljenek!!! :)
http://germantrucksimulator.hu
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
De most csináltak egy olyan körbálázót, ami olyan bálákat gyárt, amit meg lehet fogni a sima villával.Próbáld úgy.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Chelsea Fan.
Chelsea Fan.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
E-betût se meg semmit.
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
nekem ez jött be a legjobban /AP VETÉS/
Pl:közel mek nincs ott az E betû vagyis a beszállás + lejjebb van:

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide