Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
][ ВАЗ ][
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kössz most fogom tölteni 😄
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Kész van a tárcsa. Használjátok egészséggel. Aki akarja az felteheti valameik oldalra.
TDUnick: bevizzoliHUN
És nehogy azt hidd, hogy mert neked valami nem tetszik, azért elküldhetsz más embert. Takarodj te innen el...
][ ВАЗ ][
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Fejezzétek már be! Olyan szánalmasak vagytok, h nem igaz.
Most ez a %-os téma....áááá!!
Meg miért a tiétek az utolsó szó?
Írtad : Nem akarok veszekedni.
Akkor miért írsz vissza?
Amúgy teljesen jogosan ír NH G240 és Milan is!
Ne rontsátok itt a levegõt! Csak megint zárás lesz itt!
][ ВАЗ ][
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
de amúgy a modellezésnek semmi köze a script íráshoz. Pl 1 sima kockát is mozgásra lehet bírni, még sem csináltál vele semmit
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Unom már ezt a kurva veszekedést!
1. NH G240 nem szóltam hozzád rosszul,de mostmár idegesítesz!
2. Milan is elmehet a nagy francba!
3. Még csak most kezdtem bele a modellezés témába!
4. NEM VAGYOK NICKELL KLÓN HOGY OLYAN JÓL TUDJAK MODELLEZNI!!!!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
#38783: Egyetértek Milánnal. Százalék hogy jött ki? Mert én is mondhatnám, hogy csinálok egy Steyr 9200-at, de még csak 2%. Hülyeség ilyeneket írni.
Aki felrakta az kommentálja majd😄
jól mondod
nekem is van mérnök haverom és még soha nem is említattem.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Szám. Tech. mérnök. És? Elég széleskörû dolog ahhoz, hogy minden részéhez értsen. Én is ismerek ilyen "mérnököt", csak mikor fordítva akarta rádugni a 24 pin-es tápcsatit a lapra, elég nagyot esett a mérnöki titulusa a szememben... Jó haverod? Attól még scriptet nem fog tudni írni, az biztos.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Modell: 20%
Script: 0%
Skin: 12%

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Elõre is köszönöm.
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Egyébként kösz Iceaman majd szólok ha kell még nem,mert a modellt is meg kell csinálni!
IN game. Valaki megtudná mondani, hogy mért van az hogy a pótnál a hátsó ajtót beállítom hogy jól álljon, aztán mentés után visszaugrik középre.