Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ha olvasgatnál német fórumokon, tudnád, hogy készül hozzá a javítás hivatalos Patch formájában.
A hibák száma pedig eléggé nagy (nemcsak a báláid), be sem merem linkelni, mert kicsit széthúzná a fórumot......
Úgyhogy türelem, érkezik majd a segítség, tudomásul kell venni a játékot mi teszteljük........
Kovács Tamás
Kovács Tamás
azért köszi
Kovács Tamás
Megkaptam a Landwirschafts simulatort CD-n, de DirectX9.0c hangkártya és
grafikus kártya kell hozzá tulajdonképpen mik ezek, mennyibe kerülnek és hol tudok hozzájutni?
Segítségeteket elõre is köszönöm: Joda
Kovács Tamás
1 kép a 4 mpli 1234 map rol
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Te miért nem állsz neki a problémák kiküszöbölésének? Ja... hogy nem értesz hozzá? Akkor mirõl beszélsz...
][ ВАЗ ][
<#wow1>#wow1>SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Zolinak van árnyék meg MIlannak :S
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Amugy az árnyékot hol kel beálitani meg mivel mi a neve?
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Iceman,akkor legalább élsímítást tegyél. 😛
Ja és télleg,nekem maxon van és mégsincs árnyékom.Ez mitõl van?
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
fehérorosz vagy talán orosz. <#zavart1>#zavart1>
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
(tipp: nézd meg a galériámat)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Amúgy meg igaza van Puska tötény-nek, be kéne fejezni ezt a vitát, mert úgysem lesz jobb. Nekem ez volt az utolsó hozzászólásom ezzel kapcsolatban, kövessétek a példám... 😉
][ ВАЗ ][
Inkább ezt hasonlítsd hozzá.
És mielõtt írogatnátok ezt is én csináltam. Az elsõ komoly modellem. Amit átküldtem zoli 108-nak és õ nekem azt mondta hogy az egész portál team-nek tetszett.TDUnick: bevizzoliHUN
][ ВАЗ ][
TDUnick: bevizzoliHUN
][ ВАЗ ][