Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
kösz fiúk!

Norbi987
jo lessz <#eljen><#vigyor3>

ladaman
nem rossz<#eljen><#wink>

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

robi11

hali véleményeket pls! thx😄

Amibe én nõttem fel ott a Sárga alatt volt zöld.... akkor mivan?

és a 105ös? Azt is gyorsan kellett hozni 5 évvel a 106osok elött?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Még nem az igazi... küzdeni kell vele de legalább játékban van😊(09)

"Az IKR részére szállított Dominatorokat sárga színûre festették a Claas gyárban, a többi termelési rendszer a hagyományos, zöld színnél maradt."

Fiatok is voltak sárgában, meg még 1 rakás gép aminek nem az az alap színe

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

zetor12145
Ennek a fele kacsa.Nem külön kérés volt ez a szín hanem még annó gyorsan kellettek a 106-osok és csak az alapozószín volt felvíve a gépre.És az alapozószín a sárga volt.Ha megnézed a mai zöld 106-osokat (pl:amivel mi dolgozunk)az aljuk sárga mert lekopott a zöld.Ennyi lenne a történet...

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

Lehet már kérdezték milliószor, de én megteszem még1szer: lehet a játék hangerejét állítani? mert én csak ki be kapcsolni tudom. Ha lehet, akkor hol és hogy? elõre köszi a segítséget.😄

Ne köss belém, úgyse foglalkozok vele:P Ha meg vmi bajod van velem, inkább privátban közöld!

Grat.
Jó gép.

zsoltee8
szép kis gép<#eljen><#eljen><#eljen><#integet2><#wow1>

Persze
D4K-B

saslaca
Igen. Elsõre azért volt érdekes mert nem sok ilyen emberrel találkoztam még.

6milan6
Szerintem nem érdekes, inkább normális.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

saslaca
Érdekes szemlélet! A stílusból ítélve már régen elmúlt(tál) 18.

Mielõtt az abrechent nyomogatnád, nem ártana a Spiel Speichern gombot megnyomni, valójában az a mentés. pontos ford: játék tárolása.

Ne köss belém, úgyse foglalkozok vele:P Ha meg vmi bajod van velem, inkább privátban közöld!

Karrier és amin elõször jáccotál és elmentetted oda lépj be
: mármint Esc és spiel abbrechen !!
Jajjj még vmi!
Betölteni h lehet? 😄
Hálás köszönet!!!
Sziasztok!
2kérdésem lenne hozzátok!
1. hogy lehet menteni?
2. van-e magyarosítás?
Lécci naon fontos lenne!
Elõre is köszönöm szépen!
Traky94
Na itt a pont.

6milan6
Érdekes, eddig nem kérdeztél, nem kértél, nem szóltál be senkinek, mégis elboldogultál. Sokan miért nem képesek erre?

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Sziasztok!
Elnézést kérek mindenkitõl, hogy ezt megírom, de sajnos egyre kevesebb kedvem van ide látogatni, olvasgatni mivel mindenki fikázza a másikat én nem vagyok már mai csirke, de itt rosszabb a helyzet mint az óvodában pedig itt értelmes felnõtt emberek vannak. 1 13 éves is tud normálisan gondolkodni, cselekedni csak akarni kell ez idõsebbre is érvényes.
Már elég régen olvasgatom ezt a fórumot az infók miatt és minden tiszteletem azoknak a személyeknek akik minden zokszó nélkül letettek valamit az asztalra azaz készítettek sok jó dolgokat és mint ahogy olvastam itt párszor mindenkinek más az ízlése. Mindenkinek örülni kellene, hogy vannak ezek az emberek mindegy jó vagy rossz gépeket vagy bármit is csinál a lényeg a szándék és ne sértsük meg egymást, vagy kérjen engedélyt, ha muszáj vagy ne mutassa meg, ha mások munkáját alakítja, vagy kérdezze meg, ha mutogatni is akarja. Szeretném ismét kiemelni nem sértegetni akarok s aki annak vette elnézést kérek a szándékom csak felhívni figyelmeteket arra a tényre, hogy emberek vagyunk s viselkedjünk is aszerint. Mielõtt valaki véleményt mondana valakirõl nézzen magába hiszen senki sem tökéletes. Tudjátok könnyebb észre venni más szemében a szálkát mint sajátunkban a gerendát. Mindenki gondolkozzon el azon a tényen mi lenne, ha nem lennének ezek a fórumok vagy nem lennének önkéntesek akik csinálják ezeket a csodálatos alkotásokat még, ha némely embereké nem is olyan jó hiszen senki sem tanulta az anyja hasában és valahol el kell kezdeni. Arról nem is beszélve mennyi energiát fektetnek bele hiszen nem kevés idõ mire kialakít 1 gépet vagy bármi mást. Amíg idõt fektetnek bele ahelyett élvezhetné a játékot vagy pihenhetne vagy bármi mást is csinálhatna. Tehát örülni kellene, hogy vannak ezek az emberek, ha meg nekünk nem tetszik amit alkot akkor is meg lehet osztani priviben, hogy esetleg mi az amit alakítani kellene rajta nem pedig ledurrogni hiszen sokszor az utolsóból lesznek az elsõk és akik idõvel abba hagyják a modellezést kell az utánpótlás, de az csak úgy lehetséges, ha segítjük egymást nem pedig sértegetjük. Sokan itt hagyták már ezt a fórumot mivel kezdenek eldurvulni a dolgok szerintem ne legyünk saját magunk ellenségei mert, ha elmennek azok az emberek akiknek köszönhetjük a modelleket és a kezdõket is elkergetjük akkor nem tudom honnan lesznek új dolgok.
Köszönöm szépen a figyelmeteket és, ha ajánlhatom mindenki gondolkodjon el a leírtakon hisz ahogy írtam emberek vagyunk és ugyanakkor társas emberek így becsüljük meg egymást. Nem szeretném elhagyni az oldalt mint ahogy eddig sokan tették, igaz nem szólok hozzá a dolgokhoz ugyanakkor nem készítek semmit, de sok infót olvasok itt mint sokan mások is és eddig jól éreztem magam viszont szeretnék továbbra is itt olvasgatni. Hiszen azért vannak ezek a fórumok, hogy segítsük egymást, beszélgessünk vagy megosszuk örömeinket egymással és jó másnak örömet szerezni hisz az 1 elismerés valamilyen szinten vagyis, ha másnak örömet szerzünk magunknak is. Köszönöm.
Tisztelettel biglion-lord
ladaman
ati radeon 9550 128mb, 1 giga ram, pentium4 2.8 ghz

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

6milan6
A konfigodat leírhattad volna már, hogy az kizárható legyen.

Egy kicsit ebböl a nézetbõl a ferdefelhordo kicsit hosszúnak tûnik
Am jó lesz

Nyomd meg a W-t.
belarus820
Eddig rendesen 3D ben jelent meg ac3d-ben a cuccok de most egyszerre csak ilyen lett hogy a volalakat mutatja valaki ha tud valamit hogy mit kellene visszaállitani az nagyon kérem szoljon nagyon megköszönném!

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

NH G240
Én már nem próbálkozok semmivel, mert úgyis tudom mi lenne a vége. Meg ha akadna egy kis hibája, amit még nem vettem volna észre, vagy olyan verziót adtam volna ki, amelyikben még nincs kijavítva a hiba, 3 napig arról szólna, hogy miért ilyen, mit kell vele csinálni stb. Én meg vagyok elégedve a saját módjaimmal, alakításaimmal, és kész.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Mindenki nevében elöre is köszönöm!

6milan6
Az, hogy én privátba modoltam 08-ba, annak teljesen más jellegû okai voltak. (kunyerálás, értetlenkedés, állandó pm-bem való baszogatás és nem utolsó sorban iszonyú alacsony színvonalú fórum magatartás nagyon sok embertõl). Egy próbát ejtek majd a közeljövõben és annak tudatában majd kialakul a folytatás.

belarus820
Jo lesz szerintem a tucano csak majd a kereken belül ne szürke hanem piros legyen de jo lesz az ja és nickel 77 megértelek de szerintem ne hagyd abba nekem szinte csak a te modjaid vannak bent a 09-be a dominator a newholland tm190 meg az mtz82-szerintem tevagy a legjobb modellezõ!

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"

Traky94
Iceman, jó lesz a Tucanom<#wink>

6milan6
Mikor elkészült a hw pack-unk, 2 nap után 10 féle módon lett "szétkúrva", mégsem sírt a szánk és érdekes módon akkor az senkit nem zavart. Nem tudom mit kell ekkora ügyet csinálni azokból a cirkuszi 106-osokból. Az ilyen jellegû játékok, amiket a játékosok modolnak, mindig is errõl szólt.

Fut, nálam is az van fent. De ezt Te magad is kipróbálhatod.

Ha meg valakit zavar, hogy belepiszkálnak a mûvébe, tegye jelszavas zip-fájlba, ahogy a németek is megcsinálták néhány 08-as gépükkel.

én max olyat módosítok ami nem eredeti😄 A többi meg saját, nem vagyok rászorulva mások modjaira

Zolska
helló!
valaki tudna erre az mtzre lámpát csinálni?
http://img8.tar.hu/zolska/size2/37522816.jpg

6milan6
..., hát igen. Elég érdekes szemszögbõl nézik itt sokan a dolgokat, de már megszoktuk...

Iceman007s
Nem csak az enyém! De hamarosan átlessz konvertálva meg ingamelve még megcsinálom hozzá az adaptert azt kész is!

Norbi987
Iceman jol nezz ki a Claas-od

Iceman007s
Még csak teszt kerék! De azért kössz!

wazul
Jó lesz csak a kerekte cseréld le 😛

Iceman007s
Claas Tucano 430 !!! Véleményeket pls !!!

Nickell gépei sem tökéletesek, csak hasonlítanak 1 valós gépre

ezt vitték ki amerikába

Ha feltûnt már, az egész játék elég messze áll a valóságtól.
Az meg szerintem nem volt megtiltva, hogy bárki is átfesse, bármelyik modellt. Nem tudom, mit kell ezen problémázni.

Hát ez a valóságban is elég ocsmány😄 Biztosan csak vmi házi barmolás.