Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Fiatok is voltak sárgában, meg még 1 rakás gép aminek nem az az alap színe
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
Ne köss belém, úgyse foglalkozok vele:P Ha meg vmi bajod van velem, inkább privátban közöld!
Jó gép.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ne köss belém, úgyse foglalkozok vele:P Ha meg vmi bajod van velem, inkább privátban közöld!
Betölteni h lehet? 😄
2kérdésem lenne hozzátok!
1. hogy lehet menteni?
2. van-e magyarosítás?
Lécci naon fontos lenne!
Elõre is köszönöm szépen!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Elnézést kérek mindenkitõl, hogy ezt megírom, de sajnos egyre kevesebb kedvem van ide látogatni, olvasgatni mivel mindenki fikázza a másikat én nem vagyok már mai csirke, de itt rosszabb a helyzet mint az óvodában pedig itt értelmes felnõtt emberek vannak. 1 13 éves is tud normálisan gondolkodni, cselekedni csak akarni kell ez idõsebbre is érvényes.
Már elég régen olvasgatom ezt a fórumot az infók miatt és minden tiszteletem azoknak a személyeknek akik minden zokszó nélkül letettek valamit az asztalra azaz készítettek sok jó dolgokat és mint ahogy olvastam itt párszor mindenkinek más az ízlése. Mindenkinek örülni kellene, hogy vannak ezek az emberek mindegy jó vagy rossz gépeket vagy bármit is csinál a lényeg a szándék és ne sértsük meg egymást, vagy kérjen engedélyt, ha muszáj vagy ne mutassa meg, ha mások munkáját alakítja, vagy kérdezze meg, ha mutogatni is akarja. Szeretném ismét kiemelni nem sértegetni akarok s aki annak vette elnézést kérek a szándékom csak felhívni figyelmeteket arra a tényre, hogy emberek vagyunk s viselkedjünk is aszerint. Mielõtt valaki véleményt mondana valakirõl nézzen magába hiszen senki sem tökéletes. Tudjátok könnyebb észre venni más szemében a szálkát mint sajátunkban a gerendát. Mindenki gondolkozzon el azon a tényen mi lenne, ha nem lennének ezek a fórumok vagy nem lennének önkéntesek akik csinálják ezeket a csodálatos alkotásokat még, ha némely embereké nem is olyan jó hiszen senki sem tanulta az anyja hasában és valahol el kell kezdeni. Arról nem is beszélve mennyi energiát fektetnek bele hiszen nem kevés idõ mire kialakít 1 gépet vagy bármi mást. Amíg idõt fektetnek bele ahelyett élvezhetné a játékot vagy pihenhetne vagy bármi mást is csinálhatna. Tehát örülni kellene, hogy vannak ezek az emberek, ha meg nekünk nem tetszik amit alkot akkor is meg lehet osztani priviben, hogy esetleg mi az amit alakítani kellene rajta nem pedig ledurrogni hiszen sokszor az utolsóból lesznek az elsõk és akik idõvel abba hagyják a modellezést kell az utánpótlás, de az csak úgy lehetséges, ha segítjük egymást nem pedig sértegetjük. Sokan itt hagyták már ezt a fórumot mivel kezdenek eldurvulni a dolgok szerintem ne legyünk saját magunk ellenségei mert, ha elmennek azok az emberek akiknek köszönhetjük a modelleket és a kezdõket is elkergetjük akkor nem tudom honnan lesznek új dolgok.
Köszönöm szépen a figyelmeteket és, ha ajánlhatom mindenki gondolkodjon el a leírtakon hisz ahogy írtam emberek vagyunk és ugyanakkor társas emberek így becsüljük meg egymást. Nem szeretném elhagyni az oldalt mint ahogy eddig sokan tették, igaz nem szólok hozzá a dolgokhoz ugyanakkor nem készítek semmit, de sok infót olvasok itt mint sokan mások is és eddig jól éreztem magam viszont szeretnék továbbra is itt olvasgatni. Hiszen azért vannak ezek a fórumok, hogy segítsük egymást, beszélgessünk vagy megosszuk örömeinket egymással és jó másnak örömet szerezni hisz az 1 elismerés valamilyen szinten vagyis, ha másnak örömet szerzünk magunknak is. Köszönöm.
Tisztelettel biglion-lord
Am jó lesz

NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
NvidiA Geforce8600 GT 2x4400-as proci 2magos meg minden \"Mindenem a TRAKTOR\"
valaki tudna erre az mtzre lámpát csinálni?
http://img8.tar.hu/zolska/size2/37522816.jpg
Az meg szerintem nem volt megtiltva, hogy bárki is átfesse, bármelyik modellt. Nem tudom, mit kell ezen problémázni.