Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek segítek ha TUDOK!!!! Nem veszek fel MSN-re senkit!

Új nick :D Jéé de laza :D
Bálarakodással volna egy kis problémám méghozzá az ,hogy van a mikor nem lehet belõle kihúzni a villát vagy a pótkocsit fölborítja stb ezt lehet valahol állítani hogy megfelelõen müködjön köszönöm a választ ,ha volt akkor bocs
Szintetizátorom Yamaha 3000
Csak barna színnel kell befesteni pát helyen vagy ahogy akarod.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb
én ilyenkor am újraraktam az egészet... :S:S
Csaby
Az a gondom hogy akármilyen talaj megmunkálot fel rakok a trakira és használni akarnám egybõl nagyon erõsen szaggatni kezd a játék és semmi sem történik nem mozog a kombinátor sem és a vetõ sem. Nem tom mi a xar át olvastam 2x is a F.A.Q-t nem találtam rá semmit..
Ha vkinek segít ez: "Eddig csak Silóztam és Búzát arattam semmi márt nem csináltam" remélem tudtok segíteni 😊
AMD Sempron(tm)Processor 3000+ 1.60 GHz, 1,50 GB RAM ,ATI videokari 128mb
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
John Deere 8530
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
pl. szentem marha mélyre megy az le?! sokat eszik a Fendt!! vigyázz xD
meg az egésznek a váza kicsit vékonyra sikerûlt:S de amúgy JÓ!!
Csaby
][ ВАЗ ][
segítséget szeretnék kérni, nekem a lexion 600-asnak ( 09-be) nekem nem tetszik h olyan hosszú a "csigája" szval ahol ürít, túl hosszú, és képeken is láttam, h csak a kombi végéig tart. szeretném olyanra lekicsinyíteni meg am.is c600-as asztalhoz nem kell nekem olyan nagy... Hogyan tudnám lekicsinyíteni?
Csaby
Csak még van rajt munka!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás