Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
Viszont most rájöttem arra is, hogy hogyan lehet modokat betenni, ugyebár nem volt nagy kunszt. 😉 Azért a FAQ sokat segített, köszi a készítõknek.
De volna egy kérdésem, betettem a hungarian mapot, illetve jó pár traktort és egy Poettinger Jumbo rendfelszedõt, fel is szedtem vele, a már lekaszált füvet, csak épp ezek után nem tudom, hogy a meglévõ és a Jumboban lévõ fûvel mit csináljak...
Eltudom ezt adni? Vagy, hogyan lehet valahogy kiüríteni a Jumbot?
Elõre is köszönöm, Peti
1. Nem kéregetsz, vagy utalsz rá!
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
Szerintem ha azt monták volna neki, hogy nyuljbe a konektorba ugy bekapcsol az auto pilota meg tete volna...
#55416: Jó kép!😊
Idioták kiméljenek!!! :)
Szeretném kérdezni..hogy ennek a magtartálytetõje emelhetõ??
Keresd a keresnivaló c. játékunk folytatása következik, 2 Hidden Freddy-vel karöltve.
Csak akkor írj, ha mind a kettõt tudod

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy akármilyen gépet beleteszek féhér lesz. Ez miért van?
Semmi változást nem vettem észre.
Bocs az OFF-ért!
Megcsillan a fény az Stamford Bridge-en, átszáguld a labda a gólvonalon ,együtt forog a labda és a lélek, Chelsea-is leszek amíg élek!
csak az ami a portálon fent van az rossz, mert hiányzik belõle 1 file, és a moddesc.xml-ben hibás hivatkozás van
azt vettem észre, hogy ha az IH735-ös eke is bennt van a mods könyvtárban, akkor mûködik, és onnan jöttem rá, mit kell átírni, lletve mellétenni
Nickel77 semmi esetre sem kritizálásnak szántam, csak nekem se mûködött
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Konvertáló, InGame: Zolee
Egyéb segítség: JD-Fan
Letöltés ITT vagy az ls2009-mods Gportálon!

Választ ha lehet pm-be..(helytakarékosság szempontjából)
Ezeknek mondhatsz akármit:S
A topik zárás meg semire se jó, mert ha nyitva van megint írnak...Ezzel nincs is gond,csak az a baj, hogy 60%Hülyeség:S
Idioták kiméljenek!!! :)
1. Senki nem köteles segíteni senkinek.
2. Lehet, hogy valaki azért nem válaszol a kérdésre, mert maga sem tudja a választ.
3. Nem kell egész nap a számítógép elõtt rohadni és szétchatelni a topikot.
Na errõl ennyit.
Most emiatt én is itt offolok, pedig nem kéne mert hasztalan.
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
a kis csapatom <#buck>#buck>