Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freddycom
Ok. Bár nem tudom, miért Vooki-nak küldtem elõször.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

elb*sztam :S
a jó link
ez a jó link

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

Sanzi99
GX Ballentransportwagen

NH G240 te melyik verziót használod magyar vagy angol ? mert angol kicsit szar mert amióta az eszemet tudom németet tanulok

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

hol lehet leszedni a lsc a 2009 et?
PaIdoo
te se segítesz másnak akkor mi miért segítsünk másnak

John Deere 8530

NH G240
Ha nincs benned akkora kreativitás, hogy nem tudod elkezdeni, akkor felesleges tanítani.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

6milan6
Azért kérdés és kérdés közt is van komoly különbség. Amit te kérdeztél, arra nem lehet válaszolni, arra vannak a tutorialok.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

na mi az ? utolsó üzenetem után meg állt a tudomány ?
Zoli108
Küldheted nekem is.

http://germantrucksimulator.hu

jó de én nem jöttem rá hogy kell modellezni ! mert az a szar angol !
de kicsit szar látni hogy milyen segítõkészek az emberek <#szomoru1>
ZTM
Ja mert itt a legtöbben maguktól jöttek rá hogy kell modellezni...

sanyika01
Erre az oldalra mindenki regisztrálhat vagy nem mert engem nem enged regisztrálni.

mert ? most akkora tragédia hogy meg kérdeztem ?
6milan6
Ennyi kreativitással neki se állj.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

valaki tudna egy rövid le írást írni privátba hogy hogy kell gépeket csinálni/szerkeszteni Invis Ac3d-vel ?
Freddycom
Én is regeltem a szomszédba, remélhetõleg ott kevésbé lesz ilyen lámaszagú a hangulat(figyeltétek a szinesztéziát? <#crazya> ) . Továbbá azt is remélem h a FAQ frissítéseket továbbra is küldhetem Vookinak.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

CLAAS SCORPION mikor lesz kész??
Ha kész lesz meglesz osztva??

robi11
xD
én most már inkább akkor írok ha tényleg csak akkor írok ha muszáj
és hogy ne legyen kifogás hibátlanul😄

Hesston
Szerintem kötesétek be az újj vizhütést és akor talán kicsit normálisabbak lesztek..

Új nick :D Jéé de laza :D

Traky94
Nyugodj le ember! Tanulj meg írni! Engemet meg hagyj békén, mert úgy sem fogok segíteni! Én is mindenre magam jöttem rá, senki nem segített!!

robi11
jó van már haggyatok már basszátokmeg!

saslaca
1. Caps Lock OFF!
2. Tanulj meg írni!
3.Nem értem minek a 2 gépre 2 reg?

robi11
JÓH NEM TUDTAMxD

Fabio Capello
A regisztrációnak semmi köze ahhoz hogy melyik gépen netezel... Bármelyik géprõl be tudsz jelentkezni az sg-re ugyanazzal a felh. névvel és jelszóval, nem kell külön regisztrációt csinálni minden gépre.

Nekem is 2 gépem van,de mindig ugyan azzal a reggel lépek be mind a 2-röl.

NH G240
Pontosan az az alreg... Nem tudom minek 2 reg, ha 2 gép van...

Sanzi99
Fixed version

robi11
DE MIJEN ALREGG?
2 GÉPÜNK VAN ÉS 2 VOK REGGELVE.

Sanzi99
Cat Lexion 480

ILYEN!!!Na ez a gáz.Most nekem is irhatsz egy ILYEN hsz-t.

Legalább a LS09-cel kapcsolatban folyna a vita... nem ilyen hülyeségekrõl. Tiszta dedó az egész.

Nem a modelezõkre gondoltam......

Fabio Capello
Mostmár tényleg be lehetne fejezni.

6milan6
Az ilyen, nem pontos "j".

NH G240
Jól van kisgyerek, fórumismeretbõl karó, ülj elõre!
De nem tudom mi a fasznak kell alreggel próbálkozni, gondolhatta volna, hogy elõbb utóbb kiderül. Nos nálam ez 5 percig tartott, mert már ismerõs volt a cím.
És mi az hogy a többi ilyen buzi? Tudtommal a "buziknak" köszönhet mindent itt minden gyökér. Úgyhogy vigyázz a szádra!

Nem tudom mi a fasznak kell leégetni a másikat?
Te is meg a többi ijen buzit is le kéne égetni.

Hát ez már... Nagyon remélem, hogy az új topikban már mindenki fegyelmezi magát, tudom, én is beszéltem néha fölöslegesen, de mostanában az nagyon felháborít, hogy annak ellenére, hogy tudjátok, hogy eddig minden amit megosztottak, felkerült az LS portálra, akkor minek kérdezgetni fölöslegesen? Ha megosztja, akkor úgyis fönt lesz, letudod szedni, ha meg nem hát nem. Inkább itt kérdezget, minthogy naponta 1-szer fölmenne az LS portálra.
És az is egy igen hatásos megoldás lenne szerintem a válság kezelésére, hogy ha valaki ír valami hülyeséget, (szerintem ezt itt két csoportra lehet bontani: 1. A F.A.Q.-ot olvasni nemtudó kéregetõk 2. Az okoskodók, akik azt hiszik mindent jobban tudnak és kötekednek mindenkivel) akkor inkább az értelmesebbek türtõztessék magukat, és ha nem írnak vissza, akkor egy kevesebb szeméttel kevesebb. Engem is leszólhattok, senki sem tökéletes, de elég egyértelmû, hogy az ilyen visszaírásokból alakulnak ki a több oldalas veszekedések, melyek szinte végeláthatatlanok és értelmetlenek. Ha mégis rendre akar valaki utasítani egy fórumtársát, tegye PM-ben, vagy hagyjátok rá, a HG majd törli ha akarja és nincs belõle gond. Természetesen soha sincs szándékomban megsérteni senkit és nem is akarok ezzel provokálni egy késõbbi konfliktust, éppen elég van már itt belõle...

NH G240
Feladó: robi11
Elküldve: 2009. 04. 22. 17:27
Tárgy: Nincs tárgy
gondolom jol esik hogy leégeted a másikat
hogy mekkora fasz vaGY.

Igen kurva jól esik, mert engem folyamatosan szopattok a sok lámasággal.
Amúgy elég aljas dolog alreggel megkerülni akármit. De büntetik SG-n az alreget is és az eredeti reget is...

robi11
MÁR CSAK VÁLASSZOLNI NEM TUCC.

Kovács Erix
azta ez nagyon lool xD

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

zsoltee8
õ a király az alregek közt <#idiota>

baly94
Király!
ZTM
Olvasom a topikot és balesetem volt😄 Leestem a székrõl mert amit Iceman írt az vmi katasztrófa:S
Így elkérni a HG jogot?Ez nem 1 nyamvadt játék amit csak úgy elkérsz a haverodtól...
Ráadásul NH G240 nem nagyon mondana le.
Amit Iceman írta az:bunkóság,parasztság,köcsögség...
Nem sorolom...
Pofátlanság volt<#levele>

tatra105
Tuti nem véletlen!

Elküldve: 2009. 04. 22. 16:43
mé nem tok belépni a másik sg be?

Elküldve: 2009. 04. 22. 16:54
hm?

NH G240
Na akkor.:

Elküldve: 2009. 02. 13. 18:58
Tárgy: re: re: Nincs tárgy

[email protected] thx!

Feladó: robi0211
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:33
BOCSÁNATOT KÉREK A BALFASZSÁGAIMÉRT DEH
SZERETNÉK VELED BESZÉLNI MSN EN LÉGYSZÍVES VEGYÉL FEL KÖSZÖNÖM:[email protected]
HA VAMI CSÚNYA SZÓT MONDANÉK LETILTHACC.

Szerintem nem véletlen egybeesés.

Sanzi99
Bálafogó