Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
de kicsit szar látni hogy milyen segítõkészek az emberek <#szomoru1>#szomoru1>
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha kész lesz meglesz osztva??
én most már inkább akkor írok ha tényleg csak akkor írok ha muszáj
és hogy ne legyen kifogás hibátlanul😄
Új nick :D Jéé de laza :D
De nem tudom mi a fasznak kell alreggel próbálkozni, gondolhatta volna, hogy elõbb utóbb kiderül. Nos nálam ez 5 percig tartott, mert már ismerõs volt a cím.
És mi az hogy a többi ilyen buzi? Tudtommal a "buziknak" köszönhet mindent itt minden gyökér. Úgyhogy vigyázz a szádra!
Te is meg a többi ijen buzit is le kéne égetni.
És az is egy igen hatásos megoldás lenne szerintem a válság kezelésére, hogy ha valaki ír valami hülyeséget, (szerintem ezt itt két csoportra lehet bontani: 1. A F.A.Q.-ot olvasni nemtudó kéregetõk 2. Az okoskodók, akik azt hiszik mindent jobban tudnak és kötekednek mindenkivel) akkor inkább az értelmesebbek türtõztessék magukat, és ha nem írnak vissza, akkor egy kevesebb szeméttel kevesebb. Engem is leszólhattok, senki sem tökéletes, de elég egyértelmû, hogy az ilyen visszaírásokból alakulnak ki a több oldalas veszekedések, melyek szinte végeláthatatlanok és értelmetlenek. Ha mégis rendre akar valaki utasítani egy fórumtársát, tegye PM-ben, vagy hagyjátok rá, a HG majd törli ha akarja és nincs belõle gond. Természetesen soha sincs szándékomban megsérteni senkit és nem is akarok ezzel provokálni egy késõbbi konfliktust, éppen elég van már itt belõle...
Elküldve: 2009. 04. 22. 17:27
Tárgy: Nincs tárgy
gondolom jol esik hogy leégeted a másikat
hogy mekkora fasz vaGY.
Igen kurva jól esik, mert engem folyamatosan szopattok a sok lámasággal.
Amúgy elég aljas dolog alreggel megkerülni akármit. De büntetik SG-n az alreget is és az eredeti reget is...

Így elkérni a HG jogot?Ez nem 1 nyamvadt játék amit csak úgy elkérsz a haverodtól...
Ráadásul NH G240 nem nagyon mondana le.
Amit Iceman írta az:bunkóság,parasztság,köcsögség...
Nem sorolom...
Pofátlanság volt<#levele>#levele>
Elküldve: 2009. 04. 22. 16:43
mé nem tok belépni a másik sg be?
Feladó: robi11
Elküldve: 2009. 04. 22. 16:54
hm?
Feladó: robi11
Elküldve: 2009. 02. 13. 18:58
Tárgy: re: re: Nincs tárgy
[email protected] thx!
Feladó: robi0211
Elküldve: 2009. 04. 21. 20:33
BOCSÁNATOT KÉREK A BALFASZSÁGAIMÉRT DEH
SZERETNÉK VELED BESZÉLNI MSN EN LÉGYSZÍVES VEGYÉL FEL KÖSZÖNÖM:[email protected]
HA VAMI CSÚNYA SZÓT MONDANÉK LETILTHACC.
Szerintem nem véletlen egybeesés.