Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

][ ВАЗ ][
Willymi! Mire gondolsz? Szeretnél modellezni vagy csak 08-ból 09-be tenni át dolgokat?
ha erre gondoltál.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Elvileg kifogyhatatlan.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
elõre is kösz
mivel azt is lekell írni, hogy olvasanak F.A.Q-t. lehet nem lesz sok dolga a gyereknek. De ha lesz is sok szerencsét neki
Miért döntött így?
90% általában elég a drivert frissíteni.
Mivel látom, hogy egész pofás és jó skineket gyártanak egyesek a játékhoz, gondoltam kipróbálnám a gamet.
A FAQ-t már elolvastam, de az lenne a kérdésem, hogy van-e itt olyan, aki msnen jobban be tudna avatni a játékba és ezekbe a skin készítésekbe?
Ha igen akkor egy privátot dobna az MSN címével? Elõre is köszönöm!
termény leadás
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Zoli mapjával kapcsolatban: Már múlt7en mondta, h meglesz osztva. Akkor miért is nem bírjátok kivárni, amíg egyszer azt hirtelen belinekli?
Mégegy dolog. Ha valaki idejön, és feltesz egy olyan kérdést, ami már volt, akkor a fõ veszekedõs gyerekek egybõl elküldik a picsába, h miért nem bír visszaolvasni. Gondoljatok már bele! Több oldal hsz van arról, h mivan a multyval, meg mikor lesz megosztva a map meg ilyenek....Ezt a sok baromságot nem kívánom senkinek h végigolvassa.
Akinek meg problémája van, az nyugodtan mondhatja.
Nekem az a bajom, h elfáradtam, és a tököm tele van. Na nem azért mondom, h sajnálj, gondolom neked is, csak neked más miatt. <#fogmosas>#fogmosas>
A maffiásoknak üzenem, hogy el lehet takarodni a jó büdös francba, mert senki nem kíváncsi arra a szarra. Akinek meg problémája van, az nyugodtan mondhatja.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Nickel77: Nagyon jó lett! Köszönjük!
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
OFF
A maffiózókra anyit amikor a linkre húzod az egeret a bal alsó sarokban a böngészõd kiírja a link hivatkozási címét amibõl elég sok mindent le lehet szûrni 😊)
OFF
Egy link aki még nem látta volna egy világ rekord ekével , kicsivel több ekévelés tárcsával .
A tárgyra kanyarodva pc felújítás után már fut az ls gyors duplikáltam magamnak egy híd rámpát,hogy ne keljen anyit rohangálni bár a felrakás akkor lenne pöpec ha homlokrakodós traki tudna 3pontot is csatlakoztatni.
bannolják a nicked majd ülj apuci gépéhez és gyere fel a sotika1992 nickeddel.
Mellesleg ezt a "nem osztom meg mert a sok csíra lefikázza" dolgot simán meg lehetne oldani a másik fórumot csak regisztráltak olvashassák, meg a usereket megszûrni mikor beregisztrálnak, csak télleg a normálisan viselkedni tudók kapjanak visszaigazolást azt a viszontlátásra, majd itt picsoghatnak, hogy õk nemkapják, és elõbb-utóbb majd magukba néznek és vagy szépen lekopnak aztán super mariozhatnak, vagy leszoknak arról h telefirkálják a topicot a hülyeségeikkel