57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • krisztianp16
    Értem...
    Nekem hála isten jól visszi:P
    Ezt a mappot nem cserélemle, mondjuk most cseréltemle elöször.Mert az alapra mappra épitetem ezelöt...
  • KACSAMADÁR
    Sziasztok!
    Meg lehet növelni valahogy a pótkocsik ürítési sebességét?
    kösz a választ előre is.
  • Martinez01
    Sziasztok!
    Szeretnék kérdezni hogy ti mivel konvertáltok be a játékba képeket (én a DXT 1 Bitmap manipulatort használom)?Mert a szőlő nálam fehér a TSZ-mapon és ha átkonvertálom .dds-be akkor meg ien lessz!
    Lécci segítsetek!
  • Gerifinuccsi
    Nekem meg ha nagyobb a graf, mármint pont mint a monitor akkor nem lassul be ha kisebbre veszem akkor pedig néha igen!
  • krisztianp16
    Baszus nem tudok írni:D
    Bocsi...
    "Ez érdekel" helyet.Érdekes akart leni:D
    Bocs mégegyszer!
  • krisztianp16
    Ez érdekel, mert nekem az alap kicsit szagatot, ez meg simán megy.Szóval nem tudom mit varázsoltak vele Zoliék, de nagyon hálás vagyok:) Ilyen jó mapp még nem volt.Szerintem ez azért megy jobban mert a kocsik nincsenek bent,Nagyon fölüs, nekem még jobban meg tetszet ez a játék ezel a mappal...Köszi Mégegyszer Üdv!Amugy még annyit, hogy nekem 17-valamikor 30kb-tal szedte, még is kitudtam várni.Nézetek meg adig egy filmet...:D
  • Gerifinuccsi
    Nem szidtunk csak ő ezt mondta és hallgatok rá mert Ő ért hozzá!
  • Freddycom
    Én nem a te képedre mondtam azt, amit mondtam. Már régebben kikerült egy oldalra, én arról mondtam véleményt.
  • Csanig94
    Bocs,de a kinézettel ne engem szidjatok pls!
    Azt nem én csinálatm...
  • Gerifinuccsi
    Szal, akkor hagyjam a pibe! Mondjuk lehet h mondasz vmit!
  • Freddycom
    De tényleg ronda. Sőt több annál, ez randa.
  • Gerifinuccsi
    Csak meg akartam nézni :P
  • Freddycom
    Egyrész, örülj neki h nem tudod berakni, mert nagyon csúnya.
    Másrészt, mods mappába kell betenni.
  • Gerifinuccsi
    Nah akkor te vagy az emberem lécci segíts hogyan kell berakni mert letöltöttem és nem megy! Nem értem hogy hogyan csínáltad!
  • Csanig94
  • Csanig94
    Újabb Áttételem:
    [imghttp://imagerz.com/QEROW0tvAwIHAAlFRwVX][/img]
  • Freddycom
    Max a plazmámat tudják majd újrahasznosítani.
  • sztalin123
    Helló Mindenki! Szeretném kiadni a Fortschritt E512-esem javított verzióját de egy helyen elakadok a javításban.
    A megoldásokat ha van ilyen egyáltalán privátban várom.

• Peeetike
    Itt is megkérdem. Ki milyen vetőgépet ajánl? Sajnos ezen a téren eléggé fogalmatlan vagyok és fogalmam nincs, hogy melyiket érdemes használni... Lehet, elérhető, letölthető mod is! :)
  • Hesston
    Látod fiam ! Montam hogy az az utolsó Vodka nem kelett volna! Most nézhetsz :D pirszivóval fognak téged ki himbilimbizni onnan!
  • Gerifinuccsi
    Helló! Találtam 1 lengyel oldalon 1 BIG BUD-ot és tudja valaki, hogy hogyan lehet berakni írjon pm-et! Ne itt legyenek ilyen cuccok!
  • Zoli108
    Nem várunk,jó helyen van ott ahol van majd a sajátodat töltögedd fel amit te csinálsz 2 hónapig..
  • saslaca
    OMG! Mi lenne ha egyszer az életben visszaolvasnátok? Vagy ha megerőltető akkor a ott van a lap alján a kareső.
  • Freddycom
    vida1996 nem töltheted fel máshova, az eredeti linket kell meghagynunk. Max msn-en küldöd át!

matuja, rossz patch-csel próbálkozol. Tegyél fel egy másik verziót. 1.1-es legyen csak a 3 közül egy másik.
  • NH G240
    De ne töltsd fel SEHOVA!!!
  • matuja
    Sziasztok!Felszeretném rakni a patch et de viszont lefordítva ezt irja a ki a patch telepitésénél:Ls09 ist nicht installirt!V is nin cs feltelepítve gondolom én aki tudja a hibát lécc irjon pm -et!KÖsz
  • vida1996
    Hogyha vártok holnapig akkor én feltöltöm a Tsz mappot valahova.
  • MTZ 50
    J azt néztem én is. De azt nem tudom, hogy hogy lehetne attól a résztől megszabadulni. :S
  • saslaca
    Le kéne valahogy vágni a map széleit. Mert ha megnézed akkor Úgy lett megcsinálva hogy az erdősávon kívül még elég sok a felesleg. Nem baj hogy így lett csak a többi az felesleges.
  • MTZ 50
    Én is leszedtem egy pár dolgot....de nagyon sokat lekéne, h menjen...:S
  • MTZ 50
    Jó volna. Csak nem vok akkora állat, h pénzt költsek a gépre....van annak jobb helye is, minth egy játék miatt elkezdjem tuningolni a gépet
  • kutyacsont
    én egésznap próbáltam letölteni még letöltő progival is... holnap is megpróbálom ha ne akkor nem ! én már nem szerencsétlenkedek vele !
  • saslaca
    Nekem is szaggatott tőle egy kicsit de én szedtem le a mapról egy-két dolgot meg levettem az árnyékolást.(azt de sajnálom:( )
  • TOMSILENT
    Jó lenne olyan gép amin nem dadogna nem?,inkább ez...
  • MTZ 50
    Én le tudtam tölteni a tsz mapot harmadszorra, csak a gépem kevés hozz...ugyh marad az alap map, mert eddig az összestől akadt. Jó volna már egy olyan map, ami menne a gyengébb gépeken is...
  • kiscody
    ELNÉZÉST A SERIAL-T HOGY KIIRTAM
  • kiscody
    sziasztok
    Hol és melyik fájlba kell átírni,és mit,hogy az irányítás az "A S D W" helyett a nyilakkal történjen.köszi a segítséget
  • Gados Alex
    Meg még azt szeretném meg kérdezni hogy a GregoireBesson eke mért ad be a hejére egy nagy szürkeséget ez mér van mit csináljak ilynekor?köszi
  • NH G240
    Töltsétek le. Érdekes, pár emberen kívül mindenki meg tudja várni amíg letölti.
  • saslaca
    Khm... 150 megát hogy küldesz el emailbe? Van egy egyszerűbb megoldás. Elmész az egyik haverodhoz aki leszedte és elhozod tőle pendrive-on.