Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod.sajna megszokhattuk...és ennél jobb lessz..mert akik most ilyenek ilyenek is maradnak..és a többi tudatlant is magukal rántják....
Veszélyes ránk nézzve.......

Az a baj, h egy ember miatt szív minden olyan ember, aki nem tud modellezni (mint például én is).

saslaca
Ja én is csináltam még a 08-hoz de még képen sem mutattam csak egyet.

ZTM
Ja elvont a csávó 😮

hát énis nagyot néztem😄 sárga visszapillantó...
gáz nagyon de már nem az elsõ eset gondolj a dominátorra.
ZTM
Ezzel teljesen egyetértek én is csináltam már randa skint gépekre de nem osztom meg😛

SLICK
amúgy eleve nem tom ki az az aberrált idióta, aki ilyen pocsék skinelt gépet használ. Poénnak is szar.

ZTM
Jó neked, nézd Lackot már emiatt nem oszt meg már semmit😞 pedig neki sok jót köszönhetek a 09-hez és tessék, 1 ilyen ember elcsesz mindent...
Ez nem MTZ ha pl az egész kék lenne még el is fogadnám de nézd meg sárga visszapillantó tükör, ember az aki ilyet csinál 1 amúgy tökéletes géppel?Én is festettem már át MTZ-t feketére de az mindenhol fekete lett nem ilyen tarka szar:S
Akinek meg nem tetszik ne nézzen ide a Hg úgy is törli elõbb-utóbb...

6milan6
Szerinted, ha a németek megint elkezdenék a jelszómániát, hol érdekelné õket a mi nyomorunk? Jó ez így mindenkinek, hogy minden modhoz hozzáférni, de Lacknak igaza van. Ésszerû határok közt.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

saslaca
A modell az jó de a skin egy rakás szar.

köszi😊
ZTM
Eddig nagyon jó!

nekem se jön be de nem írok csúnyát neki...
Ha az egész modellt jelszavas zipbe tesszük, és a mods mappába másoljuk, maga a program sem nyitja meg. Próbáltam, nekem nem mûködött.

ZTM
Te faszt te senkiházi paraszt hülye ökör állat!<#levele><#boxer><#lama>

BMW320i
Remélem rám nem haragudtatok meg.Én csak érdeklõdtem és nem vagyok kunyerálós , türelmetlen.

Ja, értem. És azt nem lehetne megcsinálni, h a scripteket külön le lehetne tölteni?

kis indoklás: elismerem, én is mások modelljeit alakítgattam, sõt szétszedtem õket utána összeraktam belõlük valami mást, nem mindig tüntettem fel az eredeti készítõk nevét sem de szerintem egyetlem modellt sem változtattam meg úgy, hogy annak kárára vált volna és senki gépébõl nem csináltam kolibrit, vagy cirkuszi kocsihoz hasonló színes sz*rt.

Erre nemtudok mit mondani...pár ember miatt mennek el azok akik értenek is valamit az LS hez és a móg(gép)készítéshez...
Ugyancsak pár ember felvogása kisseb a hagyáéhoz képest..a türelmetlenségre nem is utalok...
Attól h valaki belinkel egy"jó gép" képét.../példákat nem hozok/ egyböl... írja...."húú milyen fasza..jó nézzki..MIKOR LESSZ LETÖLTHETÕ"
Ismerve a módkészítõket..elõbb utóbb úgyis megosztja....bár..az ilyen kretének miatt...ez már szinte nem is igaz..
Ahelyet az ilyen emberek csak nézzék a képet és meg ne szólaljanak...
Ha kép van akk gép is lessz...
Jöhet a kérdés..akkor nem is lessz megosztva..meg minek linkel képet róla??
Azért nincs megosztva mert még nem tökéletes...minek linkel képet?..hogy tájékoztasson bennünket, hogy min dolgozik..mi várható....ennyi sütnivalója eggyik gyökérnek sincsen...

Nahmeg ez a skinezés....nem szidok senkitse..én is skinezek..de azért a skinezésnek is van határa..

Lack..6milan6..és a többiek...azért gondoljátok meg magatokat...legalább a rendesebbik csoportal ne szúrjatok ki...

Köszönöm h elolvastátok....

Arra gondoltam hogy elkurta nem kicsit hanem nagyon!

saslaca
És talán igazad is van.És meg tudom érteni. De nem lenne jó ha te is abbahagynád.

6milan6
Az sem megoldás. Akkor elkezdi mindenki jelszavazni és az lesz, mint 08-nál. Nem lehet semmi új dolgot csinálni (mivel sokan nem tudnak animálni, scriptet írni), mert minden értelmes dolog jelszavazva lesz.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Szép gépek grat!Mezögazdász jól megcsináltad.

grat, ilyen szar szinezést nem is láttam még. Az meg, hogy más munkájába beleturkálsz, engedéj nélkül ahoz tudás kell. pl: amit a magyar ember megtermel azt a CIGÁNY lopja, és te nem a magyar vagy.
De én ezt most írom le harmadszorra, h jelszavas zipbe kell tenni a modot, és akkor nem tudják átalakítani.

Gratulálok!! Ezt jól megcsináltad most örülhetsz magadnak!!!!
te jól nyomod😄
6milan6
Várható volt és nem meglepõ. Lehet én is követlek...(ha lesz kedvem, majd kifejtem miért)

ezt a gépet belikelné valaki az LSportálo nem tudom letölteni
<#felkialtas>MB Track 1400 (exe)
köszi fiúk😄
saslaca
Ezt viszont meg is értem! Teljes mértékben jogos! De kár!

naggyon király mtz-éd mifku
Grat! Ezt jól elintézted!

Utoljára = utolsó bocs

Köszi Viktor az mtz-modelt kicsit alakítottam rajta 😊
Utoljára megosztásom volt. Szevasztok.

BMW320i
Sziasztok!Nem akarok lámáskodni , sem kéregetni csak érdeklõdnék a zöld rábáról (mert nem találtam sehol) , hogy az magán , megosztott vagy még féligkész?

mezogazdasz2 naggyon jólett mtz80-as inncs vélettlenul egy kopot rozsdás ifád?
Dávid 12
NAGYON NAGYON SZUPER!<#taps><#taps><#eljen>

SLICK
kezd alakulni, nagyon részletes már most is. Csak így tovább <#eljen>

Amúgy irigyellek benneteket, hoyg ilyen jó modokat tudtok csinálni, esetleg valaki megtanítana engem is? 😛

SLICK
egyébként nagyon jól néz ki és köszi, hogy megosztottad!

SLICK
ennek ki lett javítva az a hibája, hogy ha utánaakasztok valamit, azt normálisan lehessen vontatni? Mert a sima Xeriont mindig balra fordítota az eszköz amit vontatnék és nem lehetett jobbra fordulni tõle

Nagyon fasza lesz.
CSak a sárvédõt ojanra kéne csinálni mint a mifkujét.
Azt a panorámás mtz-ét.
De am nagyon fasza

Jó lesz!
Grat!

Hali!
Akinek kell ez a Tiri-tarka mtz80 akkor használja egészséggel!

LETÖLTÉS

mtz 80
véleményeket.
saslaca
Helló! lenne egy olyan problémám hogy kicseréltem az arionon a kerekeket. Mûködik is rendesen a játékban de viszont fehér lett a kereke valamiért. Azt már elértem hogy a felninek legyen színe de a köpenyt nem tudom színezni.Valakinek lenne ötlete hogy mit kellene csinálnom ahhoz hogy jó legyen?

Ja és VMarci köszönöm a segítséged!

Nagyon szivesen!Használjátok egészséggel!<#kacsint>Üdv mindenkinek!
belapeter
Nagyon köszi mindenki nevében is
Szép !

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...