57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hesston
    Szép Vas :D
  • Kenny85
    attól még működne neki ha jó oldalra állna (vetőgép jobb oldalára) és m-el tudna lapátolni, attól függetlenül, hogy csak műtrágyára adja ki a csövet. De kb 4 szó hozzáírásával az xmlben minden terményre kiadja és m nyomogatása nélkül is fel lehet tölteni :D
  • tempi88
    Köszi Kenny a segítséget, jó lett
  • class dominator
    dehát ez hogy oldjam meg rakjak be másik átrakó kocsit vagy mi a megoldás ha tudod megírod privátban előre is kössz ha megírod
  • belapeter
    Azért mert az Műtrágyára van és nem gabonára !
  • Iceman007s
  • class dominator
    már ezt egyszer próbáltam de nem megy
  • jampika001
    kk
  • belapeter
    NO,IDEFIGYEJJÉL MÁR TE KIS FOSOS !
    Szabályzatot nem dísznek írtuk ki!
    HASZNÁLD!
    v 1.1-es patch feltétele kötelező!
  • SLICK
    ja vagy csak a 202-es lett megosztva? Nem baj akkor azért thx! ^^
  • akoska123
    hello.Ami fent van claas lexion 600 v2-es elkezdek vele aratni és nem jelez hogy lenne valami a magtartályban nincs is és 0%-ot jelez nem ürít shemi ! valaki segítene nekem ebben?pls thx
  • belapeter
    De Ő ennyit nemtud.
  • SLICK
    Látom megy megint a menyétkedés!

Viszont tibicsokinak hatalmas köszönet a Claas Mega packért! Na meg mindenki másnak is aki segédkezett az elkészítésében!
  • robi11
    az átrakókocsival odaállsz a vetőgép jobb oldalához beállítod aszt a magot a vetőgépen ami a pótkocsiba van és megnyomod az "m"et.
  • Freddycom
    Úúú bazzeg. Tehát vázolom: Ahelyett h körülbelül 5 mm mozgatta volna az ujjbegyét lefele, itt írja le, h mi a kurva baja.
  • Kenny85
    Istenem neked meg szemed sincs..eredeti gépeket a lista végére rakja, talán ha kis ujjadnak nem megerőltető és lista végére görgetnél látnád. Map kérdésre meg mi lenne ha leszednéd újra és beraknád? nem halnál bele. Valószínűleg patch felülírta a betett mapot, mert eredeti mapon volt hibajavítás...
  • akoska123
    Hello!Mi lehet a baj hogy beraktam az 1.1-es patch-et és amikor elindítom nem azon a mapon jelenek meg amelyikkel eredetileg játszottam(tsz map)és az erdeti fendt és lizard gépek nincsenek a fendt stationnál!!!légyszi valaki segítsen !!pls előre is köszönöm
  • lexion 600 TT
    törölj csak ez a dolgod
  • NH G240
    Te is aztán épp olyan hülye kis vérpisti vagy mint a többi! Semmiben sem vagy különb.
  • tempi88
    Köszi a választ!
  • class dominator
    nem működik a fliegl dtk 110-88 as pótkocsinak a scriptje azért mert nem nem borít bele az ih 6200 vetőgépbe, a mit tegy vagy melyik, pókocsival tötlsem meg létszives segísetek csak ez egy problémám van
  • lexion 600 TT
  • Kenny85
    xmlben kerekek radius-át
  • NH G240
    Kenny mindent teljes mértékben jogosan írt. Alapvető dolgokat nem itt kellene megkérdezni. Ráadásul OFF.
  • lexion 600 TT
    a büntető pont is egyszer lejár meg már régóta nézem a fórumot csak 1 hónapja regeltem
    nem én ugrálok hanem az a gyerek mit szid másokat amikor hozzá se szóltam
  • tempi88
    Valaki tudna segíteni? Ez miért van, mit kéne átírnom még?
  • Roli010
    kösz
    Nincs valami Olyasmi (video,valami)

Hogy mi mire való??
  • NH G240
    Nem kéne egy hónapos reggel ugrálni!
    Amúgy örülj neki, hogy megmentettelek egy büntetőponttól. Mert kaptál volna...
    De mostantól MINDENKI úgy oldja meg a problémáit ahogy tudja. Én nem segítek senkinek, nem törlök itt semmit. Majd kikeresitek. Ha van valaki értelmes jelentkező házigazdai posztra, akkor nálam privátban. Meguntam!
  • lexion 600 TT
    na mivan baz**eg már törlöd is amikor valaki visszaír a másiknak akk már törölni kell? amúgy meg csak kérdeztem ez a nyomi meg egyböl elmondja mindennek az embert mert azthiszi hogy Ő a valaki
    na mind1 ilyen mindig lessz
    (nem akarok veszekedni, nem akarom a tegnapi helyzetet visszahozni )
  • robi11
    jól utánna akasztottál a traktoroknak.
  • akoska123
    hello az miért van hogyha beteszem a patchot akkor nem jelenik meg az a térkép amit beletettem és az eredeti gépek nincsenek benne a játékban pls köszönöm
  • Mitsurob
    Pár embernél
  • lexion 600 TT
  • Vincent00
    köszi a kiegészítést! ;)
  • lexion 600 TT
    szar a géped és azér nálam is ez a baj
  • Norbi987
    My MTZ family KOSSZI MIFKU hogy megosztotad
  • Roli010
    a Tsz maok a fehér cuccok mindenkinél van?
    vagy csak pár embernél
  • Roli010
    a TSZ map abba modok is vannak??

• robi11
    én tudtam hogy van:)
  • 11Viktor11
    helló! az új JD kanállal lehet is valamit csinálni vagy csak dísznek van?

mert nem tudok vele silót rakodni sehogy

pedig valaki tud