Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alakul.
És mit akarsz írni?
Helyesírásból5 !!!!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Olyant mintha rá menstruált volna valaki!
De a piros cseppeket ha lehagyod jó lesz!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Szia, bár mások ötvözik a
Leírása (Pótkocsik)? Én Lexion 600 által Siwus (új script), és nem nekem, és te?
Szegény 50-es eszi a rozsda.😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Valaki tud nekem mutatni 1 jó körbálás trailert?
állok a pöcegödör szélénél és monfondirozok ez a pót most akkor mi?
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Na de mostmár nagyon elkanyarodtunk. Ne OFF-oljunk!

Manapság már elég sok mindenkire mondják azt, hogy paraszt. Már nem csak azt jelenti amit itt leírtál.
Igen írhattam volan bunkót is, még is ez jutott eszembe elõbb.
Amúgy ha érdekel nem vagyok városi, sõt paraszt vagyok! Vállalom!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Soha nem játszottam meg a "húdefaszagyerekvagyokmertrégregvagyokazSG-n" szerepet. Attól mert írok valamit, amire felhívom a figyelmet vagy csak ötleteket adok, az nem ennek tudható be.
Mindjárt 7. éve vagyok itt az oldalon, sok szart láttam már itt, jóval dúrvábbakat, mint ami ebben a topikban is volt/van. Sok topiknak voltam a házigazdája is. Attól, hogy EBBEN a topikban új vagyok az nem = azzal, hogy nekem itt semmit sem szabad! Házigazda jogon neked sem az a dolgod, hogy megmondd mi legyen; van egy bizonyos fórumozási szokás, rendet kell tartanod, segítõkésznek kell lenned és nem leoltogatni mindenkit aki idetéved. Elismerem elég nagy idióta gyûjtûhely ez a topik is, mint sok más még itt az SG-n, de te hagyod magad provokálni, így belõled sem lesz más mint egy idióta aki felhúzza amgát minden szaron. Amúgy soha nem okoskodtam, csupán felhívtam valamire a figyelmet.
Természetesen kérdezek, ha valamit nem értek, többnyire jönnek is a segítõkész emberek, amit ez úton köszönök is. Normális úton is ki lehet szelektálni azokat az egyéneket akik kunyiznak vagy bármi egyéb.
Szóval meg lehet nyugodni, nem kell mellet verni.
az uj gepem

buldozer20 gyere kakisgatya felvettelek!
Új nick :D Jéé de laza :D

Mért adnám meg olyan embernek az msn-em aki kamuzik és ugy is csak msn-en is vitázna!
2. Én sem paraszt módjára reagálok. Ha tudnád mik voltak itt, Te se lennél elnézõbb.
3. Lehet, hogy nem telt még le egy év a regisztrálásom óta, de Te ebben a topikban eléggé új vagy, a játékkal se játszol rég óta, úgyhogy fogadd el azt, hogy itt nem te vagy a Jani, és nem te tudod a legtöbbet.
4. És ebben az esetben megmondhatom mit tegyél és mit nem.
5. Ha meg nem teszik valami, akkor el lehet fáradni, és nem a topikot szétszarni az ilyen hülye hsz-ekkel.
Kösz!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Látod, ez a különbség kettõnk között: én nem paraszt módjára reagálok.
És nehogy már egy újreg mondja meg, hogy mit tehetek itt és mit nem!
De ha így utólag is elfogadod(játok) akkor
BOCSÁNATOT KÉREK:Balogh 2003-tól és 6milan6-tól