Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is bent van a pöce gödröd.

Alakul.

Iceman007s
jaj de jó! Látom használjátok a pöce gödrömet! xD

belapeter
Most ez kinek ment?
És mit akarsz írni?
Helyesírásból5 !!!!!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

halod legalább egy szinnel csináltad volna.
rambo12
A piros cuccokat mellõzhetnéd belõle!
Olyant mintha rá menstruált volna valaki!
De a piros cseppeket ha lehagyod jó lesz!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Szia, bár mások ötvözik a
Leírása (Pótkocsik)? Én Lexion 600 által Siwus (új script), és nem nekem, és te?
saslaca
De dolgozott is érte! Grat mifku nagyon jók lettek!

Szegény 50-es eszi a rozsda.😄

Azt a kék rakodod honnét lehet letölteni??

Neked lassan meglesz a világ összes MTZ-je!<#eljen><#taps>
belapeter
nincs mit,de a "válasz erre" gombot használd !!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

THX!

belapeter

belapeter
GX Ballentransportwagen v2

Helló!
Valaki tud nekem mutatni 1 jó körbálás trailert?

marko37

állok a pöcegödör szélénél és monfondirozok ez a pót most akkor mi?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

rambo12
Jó lett bár a motor picit erõs bele nem? xD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

TOMSILENT
Jó lett...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

saslaca
Akkor a mai emberek elég szûk látókörûek. Félre ne ért semmi bajom veled. Csak az a baj hogy nem mindig gondolkozol el azon hogy mit írsz és arra mit reagálnak. Én is paraszt vagyok! Sõt! Büszke is vagyok rá hogy nem egy beton téren éltem eddigi életem! Éppen ezért tudok felháborodni azon hogy itt össze-vissza parasztoznak emberek. Ugyanúgy azt sem értem hogy miért cigányoznak,zsidóznak egyes emberek.(Nem rád gondolok) Hisz a cigányok meg a zsidók is emberek. Engem nem érdekel a bõrszín vagy a származás. Én csak azt veszem emberszámba aki becsületes és nem azt képzeli magáról hogy hudefaszagyerekvagyok. Bevállalom ebbõl bennem is van egy kicsi és néha néha elõ is jön. (Ezt szégyenlem is.)
Na de mostmár nagyon elkanyarodtunk. Ne OFF-oljunk!

Bocsi Hassan B az átalakításért de ezt megkelett csinálnom...😊
naggyon barok jok a gépeid bárcsak nekem is volnának is gépek
nincs
gaints editornak van magyar változata vagy magyarositása?
SLICK
de ez már megint csak ferdítés.
Manapság már elég sok mindenkire mondják azt, hogy paraszt. Már nem csak azt jelenti amit itt leírtál.
Igen írhattam volan bunkót is, még is ez jutott eszembe elõbb.
Amúgy ha érdekel nem vagyok városi, sõt paraszt vagyok! Vállalom!

saslaca
Errõl a "paraszt" dologról le lehetne akadni! Én állítom hogy ha a "paraszt" (jobban szeretem a mezõgazdász szót) nem dolgozna akkor a városiak már régen éhen haltak volna és ne gyere azzal hogy a városiak pénzelik a parasztokat mert azok vidáman meg lennének a városiak pénze nélkül. Szóval szerintem ha te ezt szitokszónak használod akkor te egy elég eszmeileg szegény ember vagy! Errõl ennyit! (Bocsánatot kérek a NORMÁLIS városiaktól ha valakit megbántottam!)

TOMSILENT
Lesz,ne fossál! <#hehe>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Az egyébként jó hogy szennyvíz gödör van de szippantó pótkocsi/kocsi tudomásom szerint nincs!!
SLICK
alakul, grat!

SLICK
nem akarok flémelni de muszáj reagálnom erre, mivel eléggé nem úgy látod a dolgokat, ahogyan kellene.

Soha nem játszottam meg a "húdefaszagyerekvagyokmertrégregvagyokazSG-n" szerepet. Attól mert írok valamit, amire felhívom a figyelmet vagy csak ötleteket adok, az nem ennek tudható be.
Mindjárt 7. éve vagyok itt az oldalon, sok szart láttam már itt, jóval dúrvábbakat, mint ami ebben a topikban is volt/van. Sok topiknak voltam a házigazdája is. Attól, hogy EBBEN a topikban új vagyok az nem = azzal, hogy nekem itt semmit sem szabad! Házigazda jogon neked sem az a dolgod, hogy megmondd mi legyen; van egy bizonyos fórumozási szokás, rendet kell tartanod, segítõkésznek kell lenned és nem leoltogatni mindenkit aki idetéved. Elismerem elég nagy idióta gyûjtûhely ez a topik is, mint sok más még itt az SG-n, de te hagyod magad provokálni, így belõled sem lesz más mint egy idióta aki felhúzza amgát minden szaron. Amúgy soha nem okoskodtam, csupán felhívtam valamire a figyelmet.
Természetesen kérdezek, ha valamit nem értek, többnyire jönnek is a segítõkész emberek, amit ez úton köszönök is. Normális úton is ki lehet szelektálni azokat az egyéneket akik kunyiznak vagy bármi egyéb.

Szóval meg lehet nyugodni, nem kell mellet verni.

belapeter
Ez JD-s kerék nem?

oké ERIx én tudom csak egyesek nem tudják az illemet

az uj gepem

TIBOR jó a kis géped van azzal már lehet bállát pakolni
rambo12
Landini Powerlift? ha jól látom ugye?

buldozer20 gyere kakisgatya felvettelek!

Kovács Erix
Lécci PRIVÁTBA INTÉZD ne itten bazdszét a topikot!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

ha valani bajod van gyerfel msn-er várni foglak nagy szájú ne ti legyél had meg ezt a portált másoknak akik normálisak oké
Sanzi99
Zettor 7211

ha bátor vagy te kárpaita12 hülye vegyél fel msn-er [email protected] ha bátor vagy persze csak akkor majd meg lássuk ki akamugép oké<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>
Hesston
Nektek is olyan a 09 hogy amikor ujra inditjátok a gépet ujra kell tenni a játékot?? mert nemjó?! xD

Új nick :D Jéé de laza :D

Ebböl okúlva minden ilyen cselekvésem elõtt szólok az illetékeseknek...de így akkor lécci minõsízsd a modelt pls..

rambo12
Még a nevemet se tudod hülye gyerek!
Mért adnám meg olyan embernek az msn-em aki kamuzik és ugy is csak msn-en is vitázna!

NH G240
1. Nem maradok csendben.
2. Én sem paraszt módjára reagálok. Ha tudnád mik voltak itt, Te se lennél elnézõbb.
3. Lehet, hogy nem telt még le egy év a regisztrálásom óta, de Te ebben a topikban eléggé új vagy, a játékkal se játszol rég óta, úgyhogy fogadd el azt, hogy itt nem te vagy a Jani, és nem te tudod a legtöbbet.
4. És ebben az esetben megmondhatom mit tegyél és mit nem.
5. Ha meg nem teszik valami, akkor el lehet fáradni, és nem a topikot szétszarni az ilyen hülye hsz-ekkel.
Kösz!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

6milan6
Mondom, semmi bajom nincs vele, csak nem esik valami jól így "értesülni" róla, mi lett belõle. A modell különben is Viktortól származik.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

SLICK
Azt hisszem kettõnk közzül neked kéne csendben maradnod.
Látod, ez a különbség kettõnk között: én nem paraszt módjára reagálok.

És nehogy már egy újreg mondja meg, hogy mit tehetek itt és mit nem!

Teljes mértékben igazad van..nem szóltam..ezért szánom bánom tettem..de a másik.."eredeti" vizest kértem 2 embertöl..vagyis utaltam rá(miszerint..csak a videómhoz kellene..címszóval)...nos sikertelenûl..így egy kicsit fellhúzztam magam és belefogtam ebbe..de ha nagyon haragszol rám..akkor nemteszek fell több képet rólla..de azért ahogy írtad te is"ez még a jobb" verziójú alakítás...

De ha így utólag is elfogadod(játok) akkor
BOCSÁNATOT KÉREK:Balogh 2003-tól és 6milan6-tól

kárpátia12 van msn-ed mond
ok robi13 csak nem tûröm hogy sértegetnek úgy tudtam hogy kérdéseket,segítséget nyújtanak egymásnak valaki nem tud valamit akkor segítsenek neki senki sem lehet okos vagy zseni tervezõ .senik sem lehet profi
NH G240
Legyél csendbe, ne legyél karajjj 2 mert elegem volt belõle. Meg az egész banda nagy részébõl. Úgyhogy kussolj.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!