Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nem fogok vitázni egy gyermekkel
részemrõl LEZÁRVA
Kérhetek tõled egy szivességet?
így ahogy ez a képed van,fotózd le mégegyszer,de úgy hogy lehessen látni mennyi FPS-ed van.
Kiváncsi vagyok mennyi mert 2 ifád is van,amikor már nekem 1-nél majdnem lefagy a game.
Lécci tedd meg,és ne csajj!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
(( msn: [email protected] ))
Új nick :D Jéé de laza :D
Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu
Company of Heroes
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Ezt a permetezöt valaki meg csinálhatná a 09 be!
Company of Heroes
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
És aki türelmes és igazán el akar érni valamit az életbe küzdenie kell..hát küzdöttem és sikerült a permetezõt megcsináni..
És nyugodtan írjatok le...lehet kinézetre nemértek semmihez se..de a látszat csal..
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
2. Lehet konvertálni. Ott van stalin123 Fortschrittja. Az alapja Sketch Up-os. Úgyhogy gyenge duma.
Csaby
<#falbav>#falbav>
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!