Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor a bálaszállító pótkocsi (GenX ballenwagen) miért billent?És csak egy kérdés volt a mod készítõjétõl és ha jól tudom oda is írtam , hogy nem baj ha nem billent.Nem tom te miért szólsz bele???
Pár ember miatt nincs w50-es ifa stb.
Ez szemétség!
Srácok azért gondolhatnátok a rendes fórumozókra is , és ezt a pár embert meg elkéne felejteni!
Ez szemétség!
Srácok azért gondolhatnátok a rendes fórumozókra is , és ezt a pár embert meg elkéne felejteni!
Hello!!!
Valaki nemtudná megosztani a RÁBÁT??:S
Nagyon megköszönném😊
Valaki nemtudná megosztani a RÁBÁT??:S
Nagyon megköszönném😊
csõ megtudja valaki mondani hoy a giantsba hogyan kell tereprendezést csinálni pl.:hegyet meg ilyesmi kössz
:):):):):)
Teljes szívembõl utálom Mezõgazdász2-õt.<#sir>#sir>
Rossz az aki rosszra gondol. De hülye aki nem.
Ifa L60 nyerges KÖSZÖNET NICKEL 77 nek hogy megcsinálta a modelt remélem nem haragudot meg hogy átalakitottam

és soha nem fog megosztásra kerülni?
hogy lehetsz ennyire seggnyaló xD
ijen skint bármikor csinálhatsz csak biztos nem értesz a gépekhez és nem vetted észre hogy az 1 jd kombi...
ijen skint bármikor csinálhatsz csak biztos nem értesz a gépekhez és nem vetted észre hogy az 1 jd kombi...
Én még nem tapasztaltam ,de nem kizárt, hiszen a kasza súlya csak a jobb oldalra nehezedik.
][ ВАЗ ][
tegnap én is kaszáltam 82-sel, amikor a kasza rajta van a gépen, neked nem húz balra kicsit? Mondjuk nem olyan zavaró, csak gondoltam megkérdezem.
Valaki találkozott már azzal a problémával hogy a lexion 600 nem tölti az ifába a kukoricát?
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Az MTZ hasított a kaszával... <#bohoc>#bohoc>
...ez a Scorpion is elég fain lett! <#eljen>#eljen>

...ez a Scorpion is elég fain lett! <#eljen>#eljen>

][ ВАЗ ][
A középsõ trakit belinkelnéd nekem?
ki az abszolút paraszt?
aki az õszi aratás után még ezzel játszik😛 (aki magára veszi, azt seggbe rúgom 😊
így a képeket elnézve megtetszett a játék, majd lehet h kipróbálom. azonban egyedül azt sajnálom, hha ilyen szép nagy traktorokkal lehet menni, ak miért nem raktak bele büdösnagy kátyúkat, h az ember legalább élvezze azt, h bármikor beléjük mehet, nem lesz semmi baja a jármûnek, nem úgy, mint ebben a rohadt magyarutas valóságban 😄
aki az õszi aratás után még ezzel játszik😛 (aki magára veszi, azt seggbe rúgom 😊
így a képeket elnézve megtetszett a játék, majd lehet h kipróbálom. azonban egyedül azt sajnálom, hha ilyen szép nagy traktorokkal lehet menni, ak miért nem raktak bele büdösnagy kátyúkat, h az ember legalább élvezze azt, h bármikor beléjük mehet, nem lesz semmi baja a jármûnek, nem úgy, mint ebben a rohadt magyarutas valóságban 😄
IGen a MF nek sokféle gépe van ... köztük nehány kombájn 😊
Nos akkor hol lehet megtölteni ha egyátalán lehet.Amit az elõbb belinkeltem.Fortschritt higtrágya szórot.
Csak arra lennék marha kiváncsi, hogy vajon kitõl szerezte...
3m-es tárcsa, teszt (privát mod). Az ac3d modellt Lippet-tõl kaptam.

ja meg azt igaz ki törölték de szerintem azért ide tartozik hogy az fpst hogy lehet meg jeleníteni mint a hogy a némelyik képen látam??
Modell by: Nickel 77
Én átalakitottam nyergesé remélem nem haragszik meg érte és rem mindenkinek tetszik
És el érhetõ lesz a földi halandóknak is valamikor??? Kérlek!!<#worship>#worship>
Kösz a kedves válaszod <#papakacsint>#papakacsint> de azért morálon egy kicsit finomítani kéne szerintem <#bee1>#bee1>!!! Meg a játékal kapcsolatba kérdeztem melyik volna jobb de mindegy akkor!

Húzzál már villámgyorsan a hardver topikba!!
Készülõ TSZ map elsõ képek!Tegnap kezdtem <#smile>#smile>
Köszönöm Nickelnek,Hassannak és Viktornak a modelleket!
Köszönöm Nickelnek,Hassannak és Viktornak a modelleket!
http://germantrucksimulator.hu
Azt valaki meg tudná mondani hogy a magyar mapon miért szagat be a játék.
Az eredeti mapon meg gond nélül futott akár melyik fel bontásba
Az eredeti mapon meg gond nélül futott akár melyik fel bontásba
Hali skacok ezt itt kell megtöltenem Iceman gödörjénél?Ugyanis nem tudom megtölteni akár hogyan is állok oda.

bálát mióta szokták billenteni?
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
kukorica csõtörõ Egy ilyenbe még nem gondolkozott senki?Ebbe a típusba vagy amelyik egybõl a pótkocsira dobja a csövet.Sztem ha szemet ürítene az is nagyon jó lenne, de mégis csak csõtörõt húznánk. 😊