Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott a gabona a kukorica mellet
csak olyan lassú a kombájn hogy a földön át mentem nem az úton.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Ifjjunior
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
http://www.file-upload.net/download-1614875/Ballenzangen_Packet.rar.html
azt szeretném tudni, hogy a Claas Scorpion-hoz honnan tudom letölteni a villákat és a körbálafogot?Elõre is köszi!
Ifjjunior
😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Férja elment a harcba XD
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Köszönöm szépen a gyors játékkezelési utasítást.
Számomra nagyon hasznos volt, habár az ember telhetetlen és oldalakat szeretne olvasni adott érdeklõdési körérõl.
A MOMO kormány használatára tudom a választ, és csak azért írtam az elõzõ hozzászólásomban, hogy ha mást is érdekel, akkor megosztom az infómat.
Azért válaszolok a PM-edre itt, mert szerintem megérdemled a nyilvános köszönetet. Szerintem egy hozzászólásba is betehetnéd, mert biztosan van még, aki ezt nem tudja.
Tisztelettel
Digi7
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Al segítsége a "H" gomb lenyomásával vehetõ igénybe.
Vetni akkor vetsz, és azt, amikor akarsz. A játékban sztem mind1.
Egyébként ott a fejlécben kiktõl kérhetsz segítséget.
Végre. Talán, most már, információhoz fogunk jutni a játék mûködésével kapcsolatosan is.
Sajnos én sem találtam kezelési utasítást a játékhoz, habár az elsõ ránézésre, valamint aki régóta játszik ezen típusú játékkal, vagy ezen a területen dolgozik egyszerû lehet.
A cél, gondolom az, hogy a játéknak nagyobb tábora legyen és az meg is, maradjon. Ehhez kell a játék felhasználásához szükséges információ.
Kérlek benneteket, ilyet is írjatok. Például, milyen géppel, mit lehet, vagy mit nem lehet csinálni. Mikor mit kell vetni, aratni, eladni, gyûjtögetni.
Hogyan lehet, pl. MOMO kormánnyal vezetni a gépeket. Kel-e karbantartás, kell, e üzemanyag.
Hogyan vehetõ igénybe AI segítség. Milyen tippek alkalmazhatók. Stb, stb.
Engem ezen kérdések is érdekelnének, és nem az észt akartam osztani.
Tisztelettel
Digi7
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2
Az RS-09 a mezõgazdaságban rendkívül sokoldalúan használható könnyû eszközhordó traktor. A traktor vázára szerelhetõ különféle munkagépek és eszközök alkalmassá teszik könnyû talajmûvelésre, növényápolásra, betakarítási és egyéb munkákra. A munkagépek egy idõben történõ üzemeltetésen, amellett hogy munkaidõ megtakarítást is eredményez, a termelékenységet és a traktor gazdaságosságát növeli. A traktor felépítése lehetõvé teszi, hogy a szerszámtartó gerendelyre szerelt munkaeszközök mûködését a vezetõ munkaközben is figyelemmel kísérheti. A traktor motorja a hajtott hátsó tengely felett helyezkedik el. A nyomtáv állíthatósága, valamint a keskeny gumiabroncsok elõnyösek különféle sortávolságú kultúrák ápolási munkáinál.
A gépsárkány még nincs kész, pölö a motorrész nincs megcsinálva egyáltalán, valamint a kerék is csak ideiglenes.
Továbbá a géphez tervbe van még véve egy permetezõberendezés, egy eke, valamit egy egyszerû plató. (A permetezõ és az eke nem ugyan olyan mint a többi traktornál, itt a gerendelyre kell felszerelni, így kialakításban is más.)
Sok sikert Freddy! <#wave>#wave>
Any vélemény?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros