Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
én értek hozzá...
ott a gabona a kukorica mellet
csak olyan lassú a kombájn hogy a földön át mentem nem az úton.

Nem tudom pontosan de nekem úgy sikerült nekem meg oldani a súly problémát mint F.A.Q (2009) ben is le van írva a bála súlya!!!! nekem úgy sikerült
iceman hogy töltödted meg vagy hol, ha meg szabad kérdeznem?
És hogy szeretnél gabona asztallal kukoricát aratni?😊

valaki legyen szíves és írja le PM-be hogyan kell embert berakni egy modelbe!tom hogy giants editor,meg ki is importálom egy modelbõl az embert de sehogy se jelenik meg a játékba és még betettem azt a farmer skint.lécci segítsetek
robi11

eleredt az esõ😄

tibicsoki4
Mondjuk én nemtudtam de aztse tudom kié az eredeti modell..(Esetleg a tiéd?)😊

Nem tud senki segíteni?

lippet
Megjött az új Stezl pótkocsi! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

rambo12
Kerék még elég sötét és lehetne még világosabb XD

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

robi11

így jobb?

Nagyon szépen köszönöm!<#worship>

Ifjjunior

nickell sem kérdezte meg hogy átalakíthatja-e, szóval az az mtz illegál<#eplus2>

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

tibicsoki4
1. sztem nemkérdezted meg a készítõt
2. Nem egy egetverõ szép színe van

rambo12
Világosíts rajta de te tudod!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

robi11
xD nekem tetszik.
nem foglalkozok veled...

rambo12
Jõõõõõõ hát ezt inkább dugd el nagyon ronda kék!

robi11

itt vannak a bálafogóhoz a link:
http://www.file-upload.net/download-1614875/Ballenzangen_Packet.rar.html
Hali
azt szeretném tudni, hogy a Claas Scorpion-hoz honnan tudom letölteni a villákat és a körbálafogot?Elõre is köszi!

Ifjjunior

ne utánozzatok<#ejnye1>
😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

tibicsoki4
Jólesz a a Fiathoz😄

Sziasztok! Földmûvelés közben, ha elmentem, és újra betöltöm a játékot, akkor ugye a gépeket szétkapcsolva adja vissza a játék. De nálam a gépek között/alatt "létrejön" még valami, amit nem tudok eltüntetni, és mindig felakadok benne, ráadásul nem is látom. Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi lehet ez, és mit lehet vele kezdeni? Itt egy kép is:http://www.abload.de/image.php?img=game2009-05-0615-11-03dmaa.jpg]

sabo1310

{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }

rambo12
Jól néz ki csak egykicsit fura a mator alján de jó!

vmarc
Mivel "Ede Bácsi" nem lehetett az enyém ezért nekiálltam ki lehet számolni mennyit dolgoztam (-tunk) vele.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

rambo12
Egyenjugúság a népnek! xD
Férja elment a harcba XD

Freddycom
Vigyázz, jönnek a <#lama> -k és követelni fogják.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Nagyon jól néznek ki! <#eljen>

vmarc

Köszi mifku-nak az elkészítésben nyújtott segítségért.

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

Iceman007s
Picture by: Doxerv

csaba90
na legalább a kombájnosra nem süt rá a tûzõ nap XD

Csaby

tibi0000

Elkészült a bálaszálitó is hozzá

Mitsurob
Szép! Grat!
<#smile>

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Freddycom
Nyomj H-t, az az autopilot.

hello mindenkinek egy kérdésem lenne:Hogy lehet az hogy egyszerre több munka végzés legyen magyarul egyszerre több gép menjen pl:ha aratok akkor mind a két kombajn menjen elõre is kösszönöm
Grat..remélem akik használják jót szórakoznak majd vele...

Szia T MISI.

Köszönöm szépen a gyors játékkezelési utasítást.
Számomra nagyon hasznos volt, habár az ember telhetetlen és oldalakat szeretne olvasni adott érdeklõdési körérõl.
A MOMO kormány használatára tudom a választ, és csak azért írtam az elõzõ hozzászólásomban, hogy ha mást is érdekel, akkor megosztom az infómat.

Azért válaszolok a PM-edre itt, mert szerintem megérdemled a nyilvános köszönetet. Szerintem egy hozzászólásba is betehetnéd, mert biztosan van még, aki ezt nem tudja.

Tisztelettel
Digi7

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

A játékkal kapcsolatban, a F.A.Q.-ból is megtudhatsz dolgokat.
Al segítsége a "H" gomb lenyomásával vehetõ igénybe.
Vetni akkor vetsz, és azt, amikor akarsz. A játékban sztem mind1.

Ezt én értem, de vissza is lehet olvasni, bár most belém köthet bárki hogy a sok beírt felesleg miatt nincs türelme vagy többszáz/többezer hsz-t átnyálazni.
Egyébként ott a fejlécben kiktõl kérhetsz segítséget.

Sziasztok.

Végre. Talán, most már, információhoz fogunk jutni a játék mûködésével kapcsolatosan is.
Sajnos én sem találtam kezelési utasítást a játékhoz, habár az elsõ ránézésre, valamint aki régóta játszik ezen típusú játékkal, vagy ezen a területen dolgozik egyszerû lehet.

A cél, gondolom az, hogy a játéknak nagyobb tábora legyen és az meg is, maradjon. Ehhez kell a játék felhasználásához szükséges információ.

Kérlek benneteket, ilyet is írjatok. Például, milyen géppel, mit lehet, vagy mit nem lehet csinálni. Mikor mit kell vetni, aratni, eladni, gyûjtögetni.

Hogyan lehet, pl. MOMO kormánnyal vezetni a gépeket. Kel-e karbantartás, kell, e üzemanyag.

Hogyan vehetõ igénybe AI segítség. Milyen tippek alkalmazhatók. Stb, stb.

Engem ezen kérdések is érdekelnének, és nem az észt akartam osztani.

Tisztelettel
Digi7

MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2

Freddycom
RS-09 eszközhordó traktor

Az RS-09 a mezõgazdaságban rendkívül sokoldalúan használható könnyû eszközhordó traktor. A traktor vázára szerelhetõ különféle munkagépek és eszközök alkalmassá teszik könnyû talajmûvelésre, növényápolásra, betakarítási és egyéb munkákra. A munkagépek egy idõben történõ üzemeltetésen, amellett hogy munkaidõ megtakarítást is eredményez, a termelékenységet és a traktor gazdaságosságát növeli. A traktor felépítése lehetõvé teszi, hogy a szerszámtartó gerendelyre szerelt munkaeszközök mûködését a vezetõ munkaközben is figyelemmel kísérheti. A traktor motorja a hajtott hátsó tengely felett helyezkedik el. A nyomtáv állíthatósága, valamint a keskeny gumiabroncsok elõnyösek különféle sortávolságú kultúrák ápolási munkáinál.

A gépsárkány még nincs kész, pölö a motorrész nincs megcsinálva egyáltalán, valamint a kerék is csak ideiglenes.

Továbbá a géphez tervbe van még véve egy permetezõberendezés, egy eke, valamit egy egyszerû plató. (A permetezõ és az eke nem ugyan olyan mint a többi traktornál, itt a gerendelyre kell felszerelni, így kialakításban is más.)

Sok sikert Freddy! <#wave>

Any vélemény?

Sanzi99

NH G240
Ezalatt a nem tudom hány hét alatt, pontosan nem tudom hány oldal hülyeség után végre mindenki kiélte magát. Úgyhogy mostantól újra érvénybe lépnek azok a szabályok amiket anno levettem a fejlécbõl. Mert itt rend lesz. Nem szeretném azt, hogy minden nap legyen 50 kéregetõs hsz, megint 50 másik baromság. Pusztán csak azért nem töröltem semmit, hogy mindenki kiadhasson magából minden felesleget. Mostantól viszont remélem mindenki normálisan fog fórumozni. Ezt el is várom. Úgyhogy mindenki ehhez tartsa magát.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Ifás

Irány vetni.

Illa berek, nádak, erek a motorosok jó emberek! SIMSON, IFA 4EVER

AZta!!!!!!! nagyon király lett az ásóborona. Grat<#wink><#nevetes1>
marko37
pontosan

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

SLICK
A rendfelszedõvel csak a füvet lehet összeszedni, a levágott búzát és árpát nem?

csaba90
gondolkoztunk hogy inkább összevágjuk vagy üzembe helyezzük a roncs 516-ost de inkább munkába állítottuk 😛 íme:

bocs a sok kép miatt de olyan jók lettek... szerintem xDDD

Csaby