Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl.:
Teszek fel 2 db képet (kb fél oldal) jön hozzá 10 db hsz jó , fasza , grat , stb (kb fél oldal) ehhez jön 5 negatív hsz : ez nem jó az nem jó , ezt így kéne azt úgy kéne (kb fél oldal) és a végére jön 3 hsz kérés hogy add már oda.
Nos ezzel elment durván másfél - 1,45 oldal és nem játszika az adott moddal senki csak a privát egyén.Innentõl a témát lezártnak tekintem.Bocs az offért (bár a játékhoz tartozik)
1.v1.1-es patch fent legyen.
2.Welger RP 235 v2 legyen meg és mûködjön is.
3.Egy jó bálahordó pót.(Pl.:GX Ballentransportwagen v2)
Ha ez mind megvan akkor lehet aratni,bálázni de közben ""NE MENTSETEK""!!!
Gyorsan el is adjátok a bálákat és MENTÉS!!
De a folyamat közben ne mentsetek !!!!
Na ez volt az a nagy dolog <#buck>#buck>
Jó játékot mindenkinek.. 😄
(és ne gondojjátok hogy minden megoldást meghagyok magamnak.
akinek nincs 1.1-es patch-höz kód az PM-be kérhet.)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Úgyhogy nyugodtan lehet példát venni stb. stb.!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
ÉS HA VALAKI EHHEZ VALAMIT HOZZÁ AKAR FÛZNI AZ PRIVÁTBA ÍRJON ! NE CSESSZÜK EL EZZEL A TOPIKOT !!
Grat tibicsoki a modellhez nagyon szép és ki dolgozott 😉
Üdv: Zsolt
<#lama>#lama>
Tibicsoki GRAT fasza lesz!
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Bálák gyors és hatékony eladása

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
MFR online baráti társaság http://autoklub.lapunk.hu/ GTR2