Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lasátok hogy nem vagyok irigy!
Megtaláltam a legjobb mapot amibe minden lehet csinálni!
Akit érdekel itt van a map segitség hogy milyen pálya(de fogalom nincs benne!!)http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=191&t=6127
Akit a képek meggyöztek akkor itt a letöltés link!
http://www.landwirtschafts-simulator.de/forum/viewtopic.php?f=199&t=6526
Ha ismeritek bocs!!

Mitsurob
Engedéllyel! HW60.11 kockabála pót (Privát)

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Virággal mit lehet csinálni?Vhol le lehet szedni és eladni?Thx

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

6milan6
Nem, multi.<#zavart2>

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

thomme
Hy !
A gépek árát hogy lehet levinni mert újra telepítettem a gépemet és nem akarok mindent elölrõl kezdeni !

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

marko37
sokan vagyunk úgy hogy nem tudunk belépni az ls 09 es portálra ezért belinkelhetnétek ide az új letöltéseket

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Hesston
Hogy hogy én errõl nem tuttam??
(ja bocs 3 napig nemvoltam xD)

Új nick :D Jéé de laza :D

Virusos az oldal csak tajekoztatok
oks köszönjük a segitséget
Newyorker
autopilotba mennek ilyen szépen?

Freddycom
Feltöltöd ide a kívánt képet: http://media.proxnet.hu/
És fölülrõl a harmadik linket teljes egészében bemásolod ide.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

nekem is ez a gondom de még mindig nem tudom hogy miért
Olyan.xd

KEll hozzá a patch 1.1-es verzió.Az ojan mint a 08-ban a "Grass mód"

Helló mindenkinek!!! Most szedtem le a John Deere 2266 + vágóasztal (My Real Combine v1.1)kombit és mikor elindítom az adaptert aratni akarok vele akkor mindig megáll az adapter mi a baja??? Vki segítsen már!!!
Helló hogy lehet képet feltölteni????? Légyszíves írjátok meg???
Hali! Ha felraktam a patchet és kezdtem 1 új játékot. olyan a földek textúrája mint ha el lenne vetve? el is vannak akkor vagy nincsenek?
Norbi987
IGEN

jótudni thx!😄

Freddycom
Lebuktál! <#vigyor2>

6milan6
Beba**na, ha a kombájn szántana. Amúgy azon kívül semmi baja, hogy esik az esõ. Márpedig esõben nem lehet aratni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy mi lehet a probléma akkor hogyha a játék közben a képernyön fehér csíkok kezdenek el villogni. Nem nagy mértékben de eléggé zavaró.A játék rendszerkövetelménye bõven megvan emiatt én nem tudom mi lehet a gond. Segítségeteket elõre is köszönöm.
LEXION 480 a 09-be..vagyis..csak akaródzik h bennlegyen..még van pár "hibája"..xd

Le is lehet õket tölteni!
Hesston
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 930 as Fendt ek?? aaaaaaaaaaa isten vagy ember 😄 ez nekem favorit gép !! 😄

Õszintén szólva..örülök hogy valaki megcsinálta ilyenre..spec így nekem jobban bejön mint az eredetivel..
Grat...és gondolom sok munka volt vele..szép..

Köszi srácok sikerült!

Üdv, olyan kérdésem lenne, hogy beraktam egy modellt a játékba megjelenik meg is lehet venni, de nem tudom elinditani.
Brain00
Majd bála hordó pótkocsi lesz.

tibicsoki4
Te se unatozol😄Grat...😄

tibicsoki4
Ez mi akar lenni mert erre még véleményt.... nemnagyon lehet mondani kb a 11 éves uncsim csinál ilyet vagy akár többet.

6milan6
Alakul.😛 98,34% XD

Freddycom
2D-s elemekbõl ne építs, nem lehet majd átkonvertálni Giantsba.

attila49
Szimulátor játék -.- és pótkocsiddal hord el a kikötõbe és ottt le tudod billenteni ennyi!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

Freddycom
Ha megtelt, általában ki kell üríteni. Rendszerint egy pótkocsiba. Tedd ezt te is. <#eljen>
Konkrét feladat nincs, annyi búzát, kukoricát, repcét, füvet termesztesz amennyit csak akarsz, és akkor adod el amikor csak akarod. A vetésnek sincs ideális ideje, vess amikor jónak látod.

Brain00
Hali.Még nincs kész teljesen.Véleményeket kérek.

Sziasztok.Most tettem fel a gamet és segítsetek légyszives.A gabonát kombánnyal elkezdtem összeszedni,de megtelt a tárhely.Ilyenkot mit kell csinálni??Meg még 1-2 dolog,hogy itt van vmi hogy igazából mi a feladat valami pl.Szerezz xy mennyiségû gabonát...Köszi

marko37
elnézést hogy ezt írom nem szoktam csúnya szavakat használni fõleg nem 1 közösségi oldalon de most azt mondom csessze meg akinek kellet az új portál 1 csomó emberrel kiszurtak

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

VÉGRE sikerült beraknom a játékba <#vigyor2>
Kenny85
igazából az lenne a megoldás, ha valaki, akinek van elég szabadideje összedobna egy tutorialt, hogy mit, hogyan merre.
ARMA topikban is egyik modról összedobtak egy pdf tutorialt
tudom, hogy ez kicsit bonyolultabb, de én pl még arra se találtam kézenfekvõ megoldást, hogy meglévõ modellt , hogy rakjam át, hogy 3d maxban tudjam kicsit tanulmányozni, kérdezni meg hiába kérdezek 😊

Iceman007s
Grat! Fasza lesz! ls2009-mods: Sabo-1310

sabo1310

{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }

Jah és még valami....LS 2009 portal nálam is vírust észlel...mit tegyek?...kéne egy pár joh kis cucc😊

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

már tette és akkor is ezt csinálja,pedig még át is irtam 1500 ról nagyobbra....<#nemtudom>

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

vegyél a traki orrára egy sulyt és kész
Sziasztok!Az a problémám/még újonc vok/,hogy mikor nehezebb dolgot vontatok traktorral akkor mindig felemelkedik az elsõ két kerék a levegõbe!Mit tudtok tanácsolni mit tegyek!Köszi a segítséget elõre is😊

Iceman007s
Nem azt mondom de csak egy ingamelõ van doxerv és ö már nem fiatal neki munka is van meg minden! Gyerekek...stb szóval nem megy neki se olyan gyorsan de ha valaki segítene megköszönnénk!

Hesston
Hát ezen már énis gondolkoztam van ennyi modeljük mint Hannry Ford T- modeljébõl aztán eddig talán ha 6-ot láttam vhol a játékban :S 😄

6milan6
Ez mind szép és jó, hogy készülnek a modellek több-kevesebb sikerrel, de játékba nem sokat láttam belõlük. Itt van pl. ez is. AC-s modell lévén kb. fél óra alatt belehet tenni és beállogatni a dolgokat. Miért nem készülnek el? Csak azt ne mond, hogy script kell.