57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • NH G240
    Na figyelj ide! Ez a rohadt topik nem chat! Naná, hogy igaz amit Freddy írt (#47768). Meg az önfényezés az nagyon megy látom még mindig. Csak semmi értelme nincsen, mert kurvára ellentmondasz saját magadnak. A múltkor is kint volt egy kép, beleírva a készítők (köztük voltál te is ne tagadd!), és te meg utánaírod, hogy "nagyon fasza grat!"... Ennyit értek. Biztos vagyok benne, hogy tegnap TOMSILENT-nek nem éppen csak saját ötlete volt az, hogy meglopjátok az embereket. A pofátlanság teteje amit műveltek. De tudod mit? Ha olyan nagy fiú vagy, hogy neked megvan a RÁBA, olyan fasza az oldalad, olyan jó gépeket csináltok, akkor tessék lehet megosztani őket! Különben is minden ötödik hsz-ben RÁBA van. És kitől? Persze, hogy tőletek. Úgyhogy vagy befejezed a chatelést, a folyamatos másikra hárítást, floodolást, vagy komoly következményei lesznek!
  • Kovács Erix
    xD Én már nem válaszolok nem figyelek jégemebere
  • Danda2008
    Halli valaki megtudta csinálni a RÁBÁ-n az ablakokat meg hogy egyenesen álljon??? ha igen lécci segítsen mert nekem nem akar sikerülni!!
  • Freddycom
    -Te kezdted!
    -Nem is, mert te!

Röhejesek vagytok
  • Cream78
    Minek vitatkoztok? Nem, hogy segítenétek, szegény halandó, kis Rangernak, mert állandóan elhagyja azt a rohadt vetőgépet, sietni meg sietne, és különben is utál lassan vezetni :D
  • Kovács Erix
    Te kezdted msn-en köcsög mondtad hogy te raktad be itten meg tagadod mien szánalmas vagy részemröl enyi.
  • Iceman007s
    Én is unom de erix kezdi megint! És igazad van majd ha balogh2003 megjön megosztja!
  • Iceman007s
    Ez igaz! Köszi axián!
  • Zoli108
    Fejezzétek már be hogy kirakta be óvodások!Nem unjátok még???Mert én már nagyon...Majd ha megjön balogh2003 akkor ő megossza ha akarja..
  • Hassan B
    Ezen már rég túl vagyunk...
  • tibi0000
    NEm ice tette be senkise mondta h ő volt ő csak segitett berakni egyik csapat tagnak
  • Kovács Erix
    Hát neke azt mondta hogy ö rakta be de tudod mit nem is érdekel mert igyis van 3db rábám nekem is 1 245-os meg 250-es.Ja meg 280-as
  • bevizzoli125
    perszét nemkell emlegetni. XD Jah és mért nem lehet elhinni, hogy ő tette be? Olyan lehetetlen? És nem csak ő van a csapatban. Nem csak egyedül tette be. Erről ennyit.
  • belapeter
    Oda Raba 500.0-van írva XD
  • Kovács Erix
    Még hogy Iceman rakta be na menyetek már persze csakis ö...
  • kutya1001
    kitőrölték az a linket ahonnan lelehet tőlteni a RÁBÁT!!!!
  • Kovács Erix
    oda Rába-500.0-a van irva vagy Rába-5000??xD
  • bevizzoli125
    Köszi XD
  • Iceman007s
    Fasza lett a rába steiger 500 xD
  • bevizzoli125

RÁBA 500 in work
  • belapeter
    :D
    Az jóó
    Énsi javítom már ki őket :D
  • pisti002
    hi! a giants editorban hogy tudom megforditani a gépet? mert csak hatulrol latni és oldalára szeretném forditani
  • csabi22213
    Valaki segítene megcsinálni a john deere-omat?
    Nem rég kezdtem modellezni, már majdnem kész van csak van néhány apró hiba aminél elakadtam.
    Valaki segítsen pls.
  • Danda2008
    Halli egyetlen egy rába se lesz letölthető??Nekem nagyon kellene egy!!!Épületeket tok modellezni ha kell segítség akkor szóljatok "TSZ-map"
  • Kovács Erix
    Én már ki is javitotam a hibákat(pár db-ot)
    Amugy fasza lett.
  • belapeter
    De mondták hogy sok hibája van akkor minek bajlódasz velük?
  • belapeter
    jaja.
    Már énis oldom meg őket :D
  • Kenny85
    jajj most jönni fog 40ezer hsz, hogy:
    - miért így áll a gép? nektek is?
    - hogy lehet egyenesbe állítani?
    - miért fehér az ablak? (enyém márnemaz :D)
    - szar a rába ossza meg más :D
    de itt a remek alkalom srácok, hogy próbálgassátok és tanuljatok :D
    aki meg lusta le se szedje és ne itt kuncsorogjon
    mellékelt kép, hogy mégis, hogy nézki :)
  • spawnmadrid
    Azt a jó krva életbe mi folyik itt. Elmegyek pár napra és mire visszajövök mit látok? 1483 új üzenet!!! Na mondom az igen! Gondoltam nagyon sok gépet készítettek a srácok és a legtöbb hsz biztosan csak köszönet lesz a gépekért. Ahha... gondoltam én. Aztán elkezdtem olvasni az általam látott utolsó hsz-től és kb. a 30.-ik után már fogtam a hasam a nevetéstől. Olyan dolgokon kapják fel a vizet egyesek hogy az már nekem fáj, ráadásul ezekre a felindulásokra még van aki válaszul még odapörköl egy kicsit, majd ebbe a vitába még beszáll 3-4 ember akinek fogalma sincs miről beszélt az első kettő. Ez kész cirkusz. De ezt félre téve, találtam elég sok új gépet és köszönöm a készítőknek valamint a megosztóknak( neveket nem írok mert fogalmam sincs hogy az 1500 hsz-ben ki, mit készített vagy linkelt be). Mégegyszer köszönöm és további jó játékot mindenkinek.
  • konrad91
    nektek szarul van a játékba a rába?
    lécci vki irja már le h mit kell csinálni h egyenesen álljo
    köszi előre is
  • kutyacsont
    lol... én a rabszálítóba szoktam őket berakosgatni :D :D
  • Kovács Erix
    Köszi neked is meg Balogh2003-nak is mér van 2db Rábám ez meg a 280as:D
  • belapeter
    KÖSZÖNYÜK 1000-REl :D
    Jó gép :D
  • Kenny85
    potyautas :D
  • Bali0119
    Végre valaki csinál egy 8200-ast Ennek nagyon ürülök! Állatijó lesz nickel, csak gratulálni tudok hozzá!!
  • pista89
    Világ legjobb gépe.:)
  • Lack
    Ez nagyon ütős lesz! Grat!
  • Cream78
    Üdv!

Kérdésem az lenne, hogy a tempomat sebességeit hol tudom átírni?
    Illetve azt, hogy tudom megoldani, hogy pl egy adott vetőgéppel egy kicsit gyorsabban is lehessen haladni, ne kapcsolódjon le a gépről?
    Össze akarom hozni az Axiont, és az Amazon saemaschin v2-t, hogy 2 es tempomatnál lehessen vele dolgozni.

• tomi9000
    Ezer köszönet nektek!!
  • Kenny85
    súlypontot lehet állítani vagy valami, hogy ne boruljon fel már 15km/h-nál a gép?
    eredeti kis modell-t alig lehet felborítani a méretnővelt meg simán felborul