57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#47841 Na figyelj ide! Ez a rohadt topik nem chat! Naná, hogy igaz amit Freddy írt (#47768). Meg az önfényezés az nagyon megy látom még mindig. Csak semmi értelme nincsen, mert kurvára ellentmondasz saját magadnak. A múltkor is kint volt egy kép, beleírva a készítők (köztük voltál te is ne tagadd!), és te meg utánaírod, hogy "nagyon fasza grat!"... Ennyit értek. Biztos vagyok benne, hogy tegnap TOMSILENT-nek nem éppen csak saját ötlete volt az, hogy meglopjátok az embereket. A pofátlanság teteje amit műveltek. De tudod mit? Ha olyan nagy fiú vagy, hogy neked megvan a RÁBA, olyan fasza az oldalad, olyan jó gépeket csináltok, akkor tessék lehet megosztani őket! Különben is minden ötödik hsz-ben RÁBA van. És kitől? Persze, hogy tőletek. Úgyhogy vagy befejezed a chatelést, a folyamatos másikra hárítást, floodolást, vagy komoly következményei lesznek! -
#47840 xD Én már nem válaszolok nem figyelek jégemebere -
Danda2008 #47839 Halli valaki megtudta csinálni a RÁBÁ-n az ablakokat meg hogy egyenesen álljon??? ha igen lécci segítsen mert nekem nem akar sikerülni!! -
#47838 -Te kezdted!
-Nem is, mert te!
Röhejesek vagytok -
#47837 Minek vitatkoztok? Nem, hogy segítenétek, szegény halandó, kis Rangernak, mert állandóan elhagyja azt a rohadt vetőgépet, sietni meg sietne, és különben is utál lassan vezetni :D -
#47836 Te kezdted msn-en köcsög mondtad hogy te raktad be itten meg tagadod mien szánalmas vagy részemröl enyi. -
#47835 Én is unom de erix kezdi megint! És igazad van majd ha balogh2003 megjön megosztja! -
#47834 Ez igaz! Köszi axián! -
#47833 Fejezzétek már be hogy kirakta be óvodások!Nem unjátok még???Mert én már nagyon...Majd ha megjön balogh2003 akkor ő megossza ha akarja.. -
#47832 Ezen már rég túl vagyunk... -
#47831 NEm ice tette be senkise mondta h ő volt ő csak segitett berakni egyik csapat tagnak -
#47830 Hát neke azt mondta hogy ö rakta be de tudod mit nem is érdekel mert igyis van 3db rábám nekem is 1 245-os meg 250-es.Ja meg 280-as -
#47829 perszét nemkell emlegetni. XD Jah és mért nem lehet elhinni, hogy ő tette be? Olyan lehetetlen? És nem csak ő van a csapatban. Nem csak egyedül tette be. Erről ennyit. -
#47828 Oda Raba 500.0-van írva XD -
#47827 Még hogy Iceman rakta be na menyetek már persze csakis ö... -
kutya1001 #47826 kitőrölték az a linket ahonnan lelehet tőlteni a RÁBÁT!!!! -
#47825 oda Rába-500.0-a van irva vagy Rába-5000??xD -
#47824 Köszi XD -
#47823 Fasza lett a rába steiger 500 xD -
RÁBA 500 in work -
#47821 :D
Az jóó
Énsi javítom már ki őket :D -
pisti002 #47820 hi! a giants editorban hogy tudom megforditani a gépet? mert csak hatulrol latni és oldalára szeretném forditani -
#47819 Valaki segítene megcsinálni a john deere-omat?
Nem rég kezdtem modellezni, már majdnem kész van csak van néhány apró hiba aminél elakadtam.
Valaki segítsen pls. -
Danda2008 #47818 Halli egyetlen egy rába se lesz letölthető??Nekem nagyon kellene egy!!!Épületeket tok modellezni ha kell segítség akkor szóljatok "TSZ-map" -
#47817 Én már ki is javitotam a hibákat(pár db-ot)
Amugy fasza lett. -
#47816 De mondták hogy sok hibája van akkor minek bajlódasz velük? -
#47815 jaja.
Már énis oldom meg őket :D -
#47814 jajj most jönni fog 40ezer hsz, hogy:
- miért így áll a gép? nektek is?
- hogy lehet egyenesbe állítani?
- miért fehér az ablak? (enyém márnemaz :D)
- szar a rába ossza meg más :D
de itt a remek alkalom srácok, hogy próbálgassátok és tanuljatok :D
aki meg lusta le se szedje és ne itt kuncsorogjon
mellékelt kép, hogy mégis, hogy nézki :)
-
#47813 Azt a jó krva életbe mi folyik itt. Elmegyek pár napra és mire visszajövök mit látok? 1483 új üzenet!!! Na mondom az igen! Gondoltam nagyon sok gépet készítettek a srácok és a legtöbb hsz biztosan csak köszönet lesz a gépekért. Ahha... gondoltam én. Aztán elkezdtem olvasni az általam látott utolsó hsz-től és kb. a 30.-ik után már fogtam a hasam a nevetéstől. Olyan dolgokon kapják fel a vizet egyesek hogy az már nekem fáj, ráadásul ezekre a felindulásokra még van aki válaszul még odapörköl egy kicsit, majd ebbe a vitába még beszáll 3-4 ember akinek fogalma sincs miről beszélt az első kettő. Ez kész cirkusz. De ezt félre téve, találtam elég sok új gépet és köszönöm a készítőknek valamint a megosztóknak( neveket nem írok mert fogalmam sincs hogy az 1500 hsz-ben ki, mit készített vagy linkelt be). Mégegyszer köszönöm és további jó játékot mindenkinek. -
konrad91 #47812 nektek szarul van a játékba a rába?
lécci vki irja már le h mit kell csinálni h egyenesen álljo
köszi előre is -
kutyacsont #47811 lol... én a rabszálítóba szoktam őket berakosgatni :D :D -
#47810 Köszi neked is meg Balogh2003-nak is mér van 2db Rábám ez meg a 280as:D -
#47809 KÖSZÖNYÜK 1000-REl :D
Jó gép :D -
#47806 potyautas :D -
#47805 Végre valaki csinál egy 8200-ast Ennek nagyon ürülök! Állatijó lesz nickel, csak gratulálni tudok hozzá!! -
pista89 #47804 Világ legjobb gépe.:) -
Lack #47803 Ez nagyon ütős lesz! Grat! -
#47802 Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy a tempomat sebességeit hol tudom átírni?
Illetve azt, hogy tudom megoldani, hogy pl egy adott vetőgéppel egy kicsit gyorsabban is lehessen haladni, ne kapcsolódjon le a gépről?
Össze akarom hozni az Axiont, és az Amazon saemaschin v2-t, hogy 2 es tempomatnál lehessen vele dolgozni.
-
#47801 Ezer köszönet nektek!! -
#47800 súlypontot lehet állítani vagy valami, hogy ne boruljon fel már 15km/h-nál a gép?
eredeti kis modell-t alig lehet felborítani a méretnővelt meg simán felborul