Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Remélem, tud angolul. 😊

Toby0501
Well.. in Landwirtschafts 2009, you have to enable 'Lenkrad oder Gamepad' option, and if you have a wheel with acellerator and brake pedal on differrent axis, you have to go to Windows Game controller section and switch to 'Combined or single axis' pedal setting!

If you have Logitech controller, you have to look for this:

Zoli108
Lengyel a srác.

http://germantrucksimulator.hu

Toby0501
Szerintem nem magyar és valami fordítóprogit használt. 😊

LS09 portálon található Mtz82 pirosba...
krisztianp16
???

Szerintem félre írtad😄

Idioták kiméljenek!!! :)

Üdvözlöm
Az egyik ön tudja, hogy hogyan kell helyesen beállítani az kormányberendezést kerekek ls 2009?
Fuss a játékot, mert ha a kamera elfordul körül

krisztianp16
Jó kis rába😛

Csak kár, hogy nem ülben senki:S

krisztianp16
Fasza!De nem kell csupa nagy betükel írni😄

EZ KB 30 PERC EREDMÉNYE SAJNA KÉSÕN ÉRTEM HAZA !!!!DE MAJD HOLNAP FOLYTATOM MERT NEM TOKÉLETES !!!!

krisztianp16
Úr isten<#wilting>
mivan itt megint, pfpfpfpfff...
(Majd megint lesz egy szép topik zárás)

Ryan1991
Jó Éjt Mindenkinek !

Ryan1991
Én nem akarok senkivel veszekedni , marakodni ! de ne legyünk már olyanok mint az óvodások ! EZ MINDENKINEK SZÓL ! Próbáljuk meg még egyszer hát ha sikerül anyázás meg fikázás nélkül, ÉS NEM KÉREK SEMMI MEG JEGYZÉST TOPIKBA ! PRIVÁTBA KÉREM A HOZZÁ FÛZÖTT KOMMENTÁROKAT !

Iceman007s
Nem! Igazad van! Sry csak néha felhúzzák az agyam! Amugy doxerv is megmondta nekem ha valaki baszogat ne írjak neki vissza!

Szántottam:

BMW320i
Félreértés ne essék nem felkiabálni akartam , mert én szívesen segítettem.

saslaca
Ja! Példamutatás. Mi?

Ryan1991
BMW320i teljesen neked van igazad ! mert õk el várták anno hogy segíts nekik de amikor viszonozni kellene valakinek a segítséget akkor már jön az óvodás módszer ! nevetséges ami itt van !

BMW320i
Próbáljátok ki azt , hogy összedolgoztok.Szerintem sokkal jobb lenne , mint egymást baszogatni állandóan.Mit mondassz majd a gyerekednek???Volt egy játék ahol csináltam modot de állandóan veszekedtem???

6milan6
Jó alapra könnyû építeni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Iceman007s
nem neki akartam már mondtam neki msn-en is elnyomtam! de sry mindenkitõl!

BMW320i
Azért nincs megosztva sok minden mert vagy nincs kész , vagy csupán irigységbõl.Rettentõ nagy az irigység és az észérség , de senki ne feledje , hogy honnét kezdte (nem született senki mod készítõnek).Én egy éve sok embernek segítettem msn-en meg itt.Kihagytam jó pár hónapot és most meg látok egy csomó emberkét (akinek segítettem modokat berakni) aki rám sem baszik ha segítségre szorulok.Természetesen tisztelet a kivételnek!Tudod kifogást mindenre lehet találni.Most már minden nap olvasok valami kifogást , hogy miért nem lesz megosztva mod.Abban viszont igazad van , hogy nevetséges ami itt folyik.Mint az oviban (mert lehet , hogy ovisok is).Igaz ez neked van "válasz erre"-zve de nem csak neked szól.

Kovács Erix
HE mit kel beszolni Robi-nak?Hozzád se szolt addig meg ne szoljál be!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

BMW320i
Végre egy mondat aminek a végén nem puffogsz 😄

köszi mindenkinek!!

saslaca
Koncentrálj a banner bal felsõ sarkára! Felette ki van írva hogy fórum. Rákattintasz! Azután bejön egy chatbox. A chatbox mellett balról fel vannak sorolva a személyes opcióid.És ott keresd meg a privát üzenetek menüpontot. Bocs az OFF-ért!

SLICK
A fórum fõoldalon, bal oldalt... ott kell lennie, hogy privát üzenetek. Kattints oda, azután már el tudod olvasni õket.

hali vki segitene nem tom h kell megnézni az elõzõ privi üzijeimet
csak annyit kérnék h vki lenne oan rendes h küldene neke akár 1 betüt vagy számot vagy akármit sak küldjön
nagyon megköszönném

Hesston
Amugy ezek is királyak !! 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
Azt hittem hogy be rakod a Kabriónkat is 😄 mert azis fasza lessz 😊

Új nick :D Jéé de laza :D

egyetértek így csak le lesz húzva a topik jó híre illetve ha valaki aki el akar kezdeni a foglalkozni a game-el akkor komoly csalódás érheti ha meglátja hogy mi folyik itt...
De ez csak az én magán véleményem amivel nem szándékszom senkit sem megbántani illetve további táptalajt nyújtani a marakodáshoz!

Ryan1991
nagyon vagány az MTZ 50 😊 grat hozzá ! szép munka <#eljen>

zetor12145
ZoLiKaH nekem jó haverom jól tudom hogy ki nyúlt bele az õ gépébe meg ki nem.Ez pont olyan hogyha ki mennétek aratni oszt megcsinálnátok mondjuk 10 HA-t.Akkor lehet mondani hogy közös de hogyha Zolikah kimegy learatni 15 HA-t akkor már nem közös.Esetleg ha Doxerv beáll hordani akkor Zolikah, Doxerv.

Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!

Az 52-es MTZ nagyon ûber (kékben is). Nekem nagyon tetszik. Jól menne az mbp pótkocsihoz. 😊<#eljen>

Ryan1991
topiknak nem is az a lényege szerintem hogy marják egymást a felhasználók ! de ez egyes felhasználóknál nem így van pff !

ez az jönnék a jobbnál képek ki mien jól tid tervezni ti meg itt szájkaratéztok ez az meg van rólatok a véleményem
okés köszi a választ végre valaki az én kérdéseimre is figyel és nem a marakodás a fõ téma...
letöltöttem a tutorialt csak még egy két kérdésem merült fel azzal kapcsolatban de akkor végigcsinálom az egészet mert még csak a felénél járok...
de köszönöm szépen a segítséget

NH G240
MTZ 50 bukókeret nélkül

MTZ 50 bukókerettel

MTZ 52 bukókeret nélkül

MTZ 52 bukókerettel

MTZ 52 kék, bukókeret nélkül

MTZ 52 kék, bukókerettel

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Gondoljatok bele hogy itt vitatkoztok és a vitatkozással teremtitek a töménytelen szemetet!

Ryan1991
ls 09 portálon fent van a Tutorial modellezéshez ! annál jobban nem tudná senki el magyarázni szerintem ! aki azt nem érti meg akkor nem tud modellezni !

Zoli108
Tévedsz õ katonai seggre gondolt..<#eplus2>

http://germantrucksimulator.hu

saslaca
hadlyuk magyarul hagyjuk

Látom pattanásig feszültek a dolgok, de akkor gyors kérdés ha szerintetek sem lesznek megosztva a dolgok akkor valaki nem akarna segíteni azoknak akik nem tudnak de szeretnének modellezni?😮 és talán akkor nem lenne tarhálás meg lehúzás meg ilyenek...
csak egy ötlet ha valaki segítene nekem akkor megköszönném

SLICK
ezaz szardobálás, beszállhatok? :c

Iceman007s
Érdekes ebben nekem semmi hibát nem mutat!

robi11
hibátlan ülj le 5ös 😄xD

Ryan1991
és ha valaki ehhez hozzá akar valamit fûzni az legyen olyan szíves és PRIVÁTBA ÍRJON ! nem kellene szennyezni hülye beszólogatásokkal a topikot

ÉS ELNÉZÉST HOGY MEG ÍRTAM AZ ÉN VÉLEMÉNYEMET !

Üdv : Ryan!

saslaca
Ahelyett hogy itt vered a nyálad, járnál inkább helyesírási magán órákra.

Ryan1991
istenem ti tényleg nem vagytok normálisak pff ! ezért szerintem meg érdemelné mindenki hogy soha az életbe ne legyen meg osztva semmi mert " fel vettétek az óvodások szintjét pff! ha nem osztják meg az mind az miatt van mert örökké nem megy más csak az egymás fikázása ! nem értem tényleg már hogy mi a f*sznak kell idiótábbnál idiótább beszólások a topik-ban ! szerintem ez volt az utolsó esély , szerintem NH G240 ehhez nincs idegzete ! ÉS MEG IS ÉRTEM ! mert ami itt folyik az egyenlõ a 0-val

Ezentúl kíváncsi leszek hogy mennyi mód lesz meg osztva !

KÖSZÖNÖM A TOPIK SZENNYEZÕKNEK !! <#lama>