Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tzs1
Köcce, már el is mentettem!!!!<#eplus2>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Ryan1991
na igen és még ti mondjátok hogy ne legyen fikázás a topikon ! ez elég nagy szemétség volt Hülye Láma

Kovács Erix
<#lama><#hehe>
Hát ehez sok ész kellet xD

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

SLICK
semmi probléma

SLICK
Na rendben én megosztom a Rábát:

Rába 250

Freddycom
Ja igen, csak használta a válasz erre gombot, és mivel a te neved volt ott, én azt hittem konkrétan az az üzenet az, amiben leírod h 08-hoz. Nem néztem mi állt a "válasz erre" alatt.
Bocsesz.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Kovács Erix
Mi tetszik a forum vagy a játék??😊

SLICK
lehet mire leírta, még én sem írtam be, elõfordult már velem is

Kovács Erix
Hát Iceman magát nem tudja megosztani xD Esetleg a rábát tudja csak de arrol lemondhatsz mert ö nem ossza meg!SZERInTEM

különben Sziasztok. Már régota olvasom ezt a fórumot és nagyon tetszik.
Gondolom Iceman nem lesz megosztva😞
Freddycom
De te nem ezt kérdezted. Te azt kérdezted, amire elõtted válaszoltak. Ezért nem értettem, miért kérded meg megint.

mondom hátha megosztották<#zavart2>

Freddycom
Te most viccelsz? <#gonosz3>

és meikhez van 08 vagy 09???

SLICK
08

EZ A RÁBA PACK A 09 HEZ VAGY A 08 HOZ VAN?<#wow1>
SLICK
ok utánanéztem, már tárgytalan

Iceman007s
Na benn a Rába 280-as is!

Köszi akkor várunk rá
Freddycom
Egyelõre privát, további sorsáról a készítõk tudnak vmiféle infót adni.

SLICK
ez most a 08 vagy 09-hez van?

Érdeklõdni szeretnék, hogy a TSZ map meg lesz-e majd osztva?
Sikerült megoldani a problémát, most már lehet üríteni a nagy silózóba. 😄 Ha valakit érdekel a modell, írjon PM-ben.

DEN6630 az a T-150-es traktor nagyon szépre sikerült!!
Kovács Erix
Na most nekem kéne segiteni a faps ezt irja ki:
Error while unpacking program, code LP5. Please report to author

Mit tegyek hogy jó legyen?
1.Azse jó ha ujrarakom ugyan ugy rosz.
2.Ha letöltöm ujra vagy másikat akkor is ugyan ezt irja ki.

Méretezd át a Textúrát. Pl.: 1024x1024 / 512x512 aza lényeg hogy ugyanakkora legyen
Kovács Erix
Mert ahonan beimportáltad azt ne töröld ki utána mert a skinekenek meg kel leni-e csak akkora jó!

sziasztok! Lenne egy kérdésem, bár eddig amik voltak soha nem segítettek, de hátha most! Miért van az, hogy betettem a Raiffeisen Nord- ot és fehér? Nem lehetne ezen valamit segíteni? Kérlek segítsetek! Köszönöm elõre is (ha nem segítetek akkor is)
csaba90
az is egy nézõpont... de ha már a játék nevében is benne van hogy szimulátor.....

Csaby

vki megmondaná a 1.1 retail patch nek a jelszavát??
köszi elöreis
nandorb
jo es ez jatek egy jatekot elvezni kell nem a realitast nezni benne...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Amúgy mire jó ez a szippantókocsi úgyse tudsz szippantani vele. Vagy van olyan mód hogy lehet?
csaba90
bocs hogy megint írok (csak én nem tudom szerkeszteni a saját hozzászólásaimat...) "4 tengelyes billencs teherautó után soha nem látsz billencs pótkocsit" elnézést hogy nem így írtam.. de így gondoltam.. szerintem ennyivel el van intézve a dolog....

Csaby

csaba90
áhh 😄 figyelj... egy olyan képet mutass nekem ami négytengelyes billencs plató van rajta és billencs pótkocsit húz.... csak egyet....
az elõbb leírtam bõvebben.. hogy miért nem látsz/lehet olyat... a katonaság az meg más... te meg akkor köss bele egy oltásba amikor biztos vagy benne hogy jobban tudod mint az aki olt... én nem akarok veszekedni... mondom egy olyan képet mutass nekem ahol egy négytengelyes billencs húz egy billencs pótkocsit...

Csaby

Kovács Erix
Ki mondta hogy nyerges én 1 szóval se!
Az kamion a teherauto másnévem kamion nagyon értesz hozzá xD
És képzeld én már találkoztam ugyan ilyenekel akik gabonát hordanak.

csaba90
1 classnak vagy fendtnek az árából veszel vagy 2-3 belarust...

Csaby

Kovács Erix
Igazad van én is értek hozá apám kamionos.
De az elöb már leirtam

csaba90
de az nem is nyerges.. nem is kamion... teherautó... azzal autópályát szoktak cisnálni építkezéseken dolgozni aszfaltozni épületeket bontani stb....

Csaby

nandorb
de most minek Belarus mikor a Claas meg a FEndt sokkal jobb...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

csaba90
figyelj... ez egy 8x8-as katonai TATRA... eredetileg... és nem is billencs... Magyarországon négytengelyes autót pótkocsival csak igen korlátozott szabályok közt engednek forgalomba.. 10 tonna össztömgeû lehet... na most egy pótkocsi billencs... általában 6-7 tonna... 3 tonna szállítható súly miatt érdemes pótkocsit rakni utána? arról nem is beszélve majd ha billentene akkor mindig leakasztom a pótkocsit felakasztom a pótkocsit... van 3 db 4 tengelyes teherautónk... 1 db háromtengelyes... azért csak nem vagyok annyira laikus......
egyébként még ha nagyon akarnak billencs bányamunkás teherautóhoz pótkocsit akkor az általában tandem szokott lenni.... de mindegy... nem szóltam semmit....

Csaby

Kovács Erix
2.78 mega de nem szaggat😊

Kovács Erix
Nem erre értette szerintem hanem arra hogy 4 vagy 3 tengelyes kamion nem hoz 3 tengelyes pótkocsit és igaza is van mert vagy a kamionon van bogis kerék vagy a pótkocsin van tehát ha a kamion 3 tengelyes abbol 1 Bogis és ilyenkor csak 2 tengelyes pótot szoktak húzni ha csak 2 tengelyes a kamion akkor nincsen rajta Bogis kerék akkor a pótkocsi 3 tengelyes és azon van a Bogis kerék.

Freddycom
Fú, talán a tartály volt a második "modellem"... Viszonylag kezdetleges. <#crazya>
Konvertálva mennyi lett? Mert ha jól tévedek Hassan B hívta fel rá a figyelmem, h figyeljek arra, h low-poly legyen a modell, különben szaggathat a játékban és nagy lesz a mérete a fájlnak.

PaIdoo

John Deere 8530

Akkor látom ténylegjólett a pót....semmi exe hiba..xd

csaba90
írd már le Erixnek azt is hogy mikor hova kattintott jó? xDDDD

Csaby

Hassan B
A pótkocsi talán nem élethû, de utánanézhetnél mielõtt hülyeségeket írsz...
TAlán nem gyakori, de az azért nagyon nagy túlzás hogy soha. Nem épp ide tartozó dolog, csak ha valaki olt, legalább tudja mirõl beszél...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Kovács Erix
Ja meg a nagyon könyüt skineztem még én xD