Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dugják föl maguknak...
nem érdekel
Ja és ez nem csak fecho-ra értetem hanem a többi kunyerálós k*csögre is
Tudom hogy azért kunyiztok mert kell vagy nemtudjátok meg csinálni de akkor dícsérjétek meg a gépet és a készítõ talán lesz olyan rendes ( és neketek is mákotok van) elküldi nektek....
Ha netán valami nem tetszik valakinek elnézést kérek de elégé felb*asztam magam....
ez a magyar virtus komolyan nem értem
itt mindenki csak villog, hogy miket tud csinálni de nem osztaná meg senkivel. Valaki ebben jó valaki meg másban, valaki ért a modellezõ progihoz valaki nem..
de felesleges is fárasztani magam úgysem értik meg..
most szitkozódhatnék is de nem ér annyit az egész...
Nahát...hogy elhaladtunk már😄
Keresd meg a kakukktojást a képen!
A választ elöre is kösz.
elhiszem, hogy nem egyszerû megcsinálni egy rábát de attól meg lehetne osztani másokkal is ...

Valaki nem osztana meg velem egy Rábát??
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nagyon köszönöm !

Csaby
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
apropó garden center kõ oroszlán az nem volt
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
készül a kicsike!!!!<#buck>#buck><#buck>#buck>
{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
No music, no life....
No music, no life....