Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm. Egy tankörtársam is szögedi... :)
Amúgy ez-az a könyv

Mindkettõ nagyon dúrva...grat nektek srácok..

bevizzoli125
Nagyon jó gépek lettek. Grat nektek Peugeot, Taylor, Hack-R, TherÖcsy, és végül de nem utolsósorban Iceman. Az ingamelõket még nem írom, mert még nem raktuk be a gépeket. Grat mégegyszer

TDUnick: bevizzoliHUN

Taylor007s
Zsir lesz<#eljen>

http://www.ls2009-mods.gportal.hu/

:o... Ez de nagy. Igaz nem bírtam elkébzelni pirosban de most h látom nagyon tetszik az MTZ... Nagyon jók<#eljen> KÖSZI ICEMAN!

Taylor007s
Zsir lesz!<#eljen>

http://www.ls2009-mods.gportal.hu/

Iceman007s
Alakulnak! Az mtz-még nincs kész! A weimar is halad!

Gyr
Na, én elteszem magam holnapra! Szép estét mindenkinek! <#integet2>

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

sztalin123
Ment pm.<#smile>

Gyr
Grat! Szép lesz! <#worship>

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

csaba90
az a hátsó gumi nagyon jól néz ki;) egyébként meg tudtad oldani az 512-eseden az ürítõt? ha nem akkor én azt próbálnám meg hogy az egész ürítõt kicserélném... :D

Csaby

csaba90
Eddig te laksz a legközelebb... :D Miskolc.. én meg Sajószögeden :D Tiszaúj mellett! :D Amúgy az MTZ után mi van?:D

Csaby

sztalin123
Nemsokára MTZ 80 kisfülkés javított verzió:

Hát bocsi, tényleg ne haragudjatok, de nekem itt Miskolcon annyi közöm van a mezõgazdasághoz, hogy tanulok talajtant, aminek az elején egy MTZ van talán, illetve itt-ott járva az országban láttam traktorokat, de vonz ez-az egész és maga a játék is nagyon bejövõs, így csak annyit tudok, amit itt-ott olvasok.

De hála Nektek, egyre jobban kezdem kiismerni az LS-t. :)

csaba90
na hát akkor már én is kipróbáltam amit csináltam xD szerintem egész jó lett:D nekem tetszik xD

Csaby

alakul <#eljen>
Iceman007s
Joh lesz! JD

Gyr
Meggondolom még :) Talán csinálok :D

na már a váltó is ott van;)

Ott a pont!<#eljen>

A szabályok a sok idióta miatt kellenek. Tehát meg kell nézni a sok gyökér hozzászólást, meg a gazdáikat, na õk tükrözik a fórum szintjét. Ha normálisan állna hozzá néhány ember, nem kellenének ilyen szabályok. Sajnos sokan gondolkodnak úgy mint Te, ezért tart ott a topik, ahol tart, mert a sok tizenéves itt lázadozik, nem pedig a legelõkön. Na ennyit a szabályokról.

3,43mb

Grat Sabo jó lett:)

az ötlet az enyém:)
Freddycom
Ígéretes. <#eljen>
Subdiv-ek használatával vigyázz, mert ha jól tévedek, azok nem konvertálhatók. Vagyis olyan lesz, mint subdiv nélkül, tehát szögletes like hell.
.ac fájl mérete hol tart?

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Gyr
Nálunk is kb ez a helyzet a gépparkban... Van egy pár "garázs", ott bent parkolnak az újabb gépek, az öreg (de jó) MTZ-k meg kint a szabadban...

belapeter
Látom nálatok ez mindennapos.
Itthon szlovákiába 1db mtz-t nem látni,de Zetorból van vagy 50 a faluba. :)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

PaIdoo
én tudok olyan helyet ahol 50-80 MTZ van fele nem mûködik de szép sorban vannak ott mentek tönkre

John Deere 8530

Lassan de bíztosan :)

véleményt kérnék :P

Gyr
Ott az igazság :) Nálunk is így hívják... És már megszoktam :D

sabo1310

készül egy uj potkocsi a gaméba!!!

{ http://ls2009-mods.gportal.hu/ }-{:D sabo1310.ewk.hu :D }

PaIdoo
Grat Lack most látom hogy megosztodtad a fiegel pótkocsi packot nagyon jó lett <#worship><#worship>

John Deere 8530

mtzk-re nemakarsz skineket csinálni??

Freddycom
Láttam a munkáidat, nyomon követem az sg-s eseményeket. <#eljen>
Az oldalt ismerem, de nem használom.

belapeter
Hellótok.
Na,beleolvastam az 500 üzenetbe ;)
Off-->2napos kiránduláson voltam magyarországon-->On
(tudom senkit nem érdekel,de azért elég érdekes!(szerintem)
Magyoarország D-i részén jártunk,Ópusztaszer,Kecskemét és kiskõrös felé. :D
Láttam pl.: 100 traktort és abbot vagy 80 MTZ volt.
Nagyon meglepõdtem,amikor 2 nap alatt ennyi MTZ-t láttam.
Gondolom a régi igazi TSZ-be több ezer MTZ volt,és elég sok maradt meg belõlük.
Na,ma este hazajöttem,tölthetem a TSZ mapot és a sok jó gépet!
A gépekért köszi mindenkinek,a megosztásért úgyszintén!<#vigyor2>
Tov. jó játékot mindenkinek :)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Gyr
Köszi szépen. Mellesleg, ha érdekelne valamelyik munkám, akkor az LSModder's Team weboldala Letöltések/Vontatmányok menüpont alatt elérhetitek. (Remélem nem minõsül reklámnak<#szomoru1>)

MAN TGA 6*4 nem birnátok megcsinálni ugy hogy ne legyen fekete a képernyö.Fent van a pach-is ,nicsen a mods mappában két mod és nem értem hogy miért fekete a képernyö . Segitséget köszönöm

class dominator

Claas Dominator 108 sl Maxi , fasza gép de az mtzk is jók Nagyon fasza tsz map sárba béka kurutyol xd

Freddycom
A PS tökéletes választás, a hiba a paintben leledzik.

Freddycom
"Válasz erre" luxus, hülyegyerek? <#ejnye1> <#crazya>

Gyuree, ok, eddig szépeket is csináltál.

Gyr
Átfestés Photoshoppal, cdavid pedig a "rozsdát" vagy "sarat" Paintbe :)

ladaman
na jó éjt mindenkinek

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

Freddycom
Ok.
Mivel csináltad mellesleg?

Gyr
Szem elõtt tartom. Mellesleg semmi közöm a skinhez, csak annyi hogy én festettem a pótot pirosra :D

Kössz kössz mindkettõtöknek..már szedem is..thx

Az látszik...Nem mondanám rozsdásnak, de sztem a sár se így néz ki...

bocsi Freddycom még kezdõ vagyok a skinezés terén
elsõre sztem azért nem lett rossz

majd megpróbálok igényesebb skint ráhúzni csak még nem nagyon értek hozzá
ladaman

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

csakis saját használatra van ha nem teccik akkor nem kell szájravenni de inkább nem mondok semmit mert a végén még topikzárás lesz belõle!
Le Petit Perche V2 map
Ebben van de ez 08-as.
De azt hiszem hogy van 09-es is..
Nem tom

Freddycom
Üdvözlünk Texasban lesz ilyesmi.