Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy mindenkinek felhivom a figyelmét, hogy az ls portálon van rába amit bárki letöltehet.Mert sokan monták ha még hibái is vanak akor is legyen egy megosztot rába.LS 2009 portálon már akkor fent volt amikor a játék meg jelent...Az mért nem jó?
Idioták kiméljenek!!! :)
menjetek el élõben dolgozni akármilyen géppel!! az már valami!!
de a játék sem másodlagos!! mtz-ben elõveszed a laptopodat amíg a kombájn ûrit elõben!!És addig felszántasz egy kis területet a játékban!!😄
mármint a kombájn ürítés végéig!!😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://germantrucksimulator.hu

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
hihi UltraLAMA ja és ez nem Ede, ez Ede testvére Ada! hehe
Menj ki az utcára és lóbáld a járókelõknek a kis P***ödet, ne nekünk az Edét!!!
jó lett a rába nagyon jól néz ki
NE KÉREGESSETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(PRIVÁT TEHÁT NUUBTÁMADÁS OFF) THX
http://uploaded.to/file/bewnt0
Miért nem lehet illyet elintézni PM-ben?
Arra találták ki!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Véleményeket PLS!!!😄
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
Megkéne tiltani az ovisoknak a netet. Sokkal tûrhetõbb lenne akkor a topik.
(Most mindenki megkapja, mert már elegem van.) Icemanéknek is csak a pofája jár, meg hitegetnek, hogy ez lesz, az lesz... Csak olyan kiba**ottul érdekes, hogy alig van belõle valami. De ugye megkapta a RÁBA-t aztán könnyen villog vele. Egy deka erõfeszítése nincs benne állítom. Akárhova mennek csak a baj van velük, mert telespammelik az összes topikot ahova csak beszakadnak... De én aztán rohadtul nem vagyok rátok szorulva. Mert én megvagyok akár így magamban is. Nem nyalják a seggem egész nap, hogy így meg úgy, ez lesz ha bent maradok, meg az lesz. NINCS ILYEN! Volt egy jó lehetõségem amivel éltem, és nem voltam annyira se irigy senkire az akkori LS Portálról, hogy csináljak egy saját oldalt. Ez a rohadt igazság akármennyire is fáj. Most persze megint lehet engem szidni, hogy miért kötök belétek, meg miért nem csinálom a dolgomat, de nem érdekel. Ha valami gondja van valakinek, akkor azt itt mondja, legyen benne annyi tartás, hogy felvállalja mindenki elõtt akárcsak én!
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
(nem véletlenül tetted csak ide ezt?)
Vagy egy gazdától meg veszed.