Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kenny85
mivan? XD
na fuss neki még 1x és írd le magyarul köszipuszi

Nagyon jó képek! Még még még!!! Inkább az ilyen privát gépekrõl nézema képeket, mint a sok lámaságot olvassam... akinek nem tetszik h ilyen képeket lát, az felejtse el ezt a forumot... nem kellenek az ilyen emberek, akik mindenbe belekötnek....

krisztianp16
Nem tudom a töbiek, hogy vanak vele, de szerintem kicsit unalmas a Rába téma.

Amugy mindenkinek felhivom a figyelmét, hogy az ls portálon van rába amit bárki letöltehet.Mert sokan monták ha még hibái is vanak akor is legyen egy megosztot rába.LS 2009 portálon már akkor fent volt amikor a játék meg jelent...Az mért nem jó?

Idioták kiméljenek!!! :)

Osztjátok egymást rendesen!!<#buck>
menjetek el élõben dolgozni akármilyen géppel!! az már valami!!
de a játék sem másodlagos!! mtz-ben elõveszed a laptopodat amíg a kombájn ûrit elõben!!És addig felszántasz egy kis területet a játékban!!😄
mármint a kombájn ürítés végéig!!😄

hy.ez a Rába nagyon kemény és élethû lett gratulálok hozzá😊én nyaranta pont ilyenen dolgozok még a matrica is ilyen rajta és van hozzá egy ugyan ilyen eke is.fater meg egy ilyen kék villámot bûvöl már évek óta😊szép munka még egyszer😊
BBali666
ez az Ifa honnan tölthetõ?

belapeter
PM-BE INTÉZZE EL MINDENKI A BAJÁT VAZZE !!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Zoli108
Na jól van majomgyerek,te pofázol neked mid van?08ba is rengeteg gépet csinált többek közt a 105ös Dominatort is,a többiek az ilyen f..lapok miatt nem kapnak meg elég sok gépet,tudjátok mit,talán az lesz a lehjobb ha semmi nem lesz megosztva ezek után,nem tudom mit képzelsz te magadról,hogy így beszélj egy olyan emberrõl akit nem is ismersz!?

http://germantrucksimulator.hu

zozouzo
szépvolt

:):):):):)

6milan6

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

SLICK
Jézusom már megint mi van itt? :|

A Marika néni megtiltotta, mert elõször aludnotok kell.

gabikamionos
és mék betübel ha kérhet lek rá téged

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Laci fiam tedd láthatóvá a lakcímed és megbeszéljük a dolgot!
hihi UltraLAMA ja és ez nem Ede, ez Ede testvére Ada! hehe
melfoy
Mi bajod van???Én nem kérdeztem hogy ki mit csinál és hogy házas-e vagy nem...kapj már a fejedhez töki..

Te meg vegyél be nyugtatót, állj a hideg víz alá és KUSSOLJ!

Iceman007s
LoL és ezt ki mondta neked? Nem lehet megosztani nem értitek már+!

zozouzo
nem a haverom

Csak azt tudná nekem valaki megmondani hogy mi a mókus román k***a a****ba kell villogni ilyen gépekkel, ami privát és más nem juthat hozzá???
Menj ki az utcára és lóbáld a járókelõknek a kis P***ödet, ne nekünk az Edét!!!
saslaca
Ja! juteszembe! Nem ti voltatok úgy oda kb. két hete hogy ha nektek lesz rábátok akkor azt tuti meg fogjátok osztani? Akkor hol van?

Iceman007s
Mit nem lehet felfogni hogy nem 200 konvertálonk van????? Hanem csak 1 ö neki is családja van nem ér rá éjel nappal!

hali
jó lett a rába nagyon jól néz ki
NE KÉREGESSETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elsõ körök még finomítani kell rajta..
(PRIVÁT TEHÁT NUUBTÁMADÁS OFF) THX
melfoy
Ez kurva nagy..😊))

ZTM
Ugyan már... Ha be is tesztek gépet azt úgy se osztjátok meg, nem tudom mit ugrálsz, akármilyen jó modelljeitek vannak(voltak) hiába dicsértem õket nem láttam belõlük 1-et se a gameban, de ha csak nekem kerülte el a figyelmemet is az biztos hogy 1 sincs megosztva...

Ezel a moddal az üzemanyag szint mentett játék folytatásakor nam állítódik vissza az eredeti szintre.
http://uploaded.to/file/bewnt0
belapeter
De a picsába is már !!
Miért nem lehet illyet elintézni PM-ben?
Arra találták ki!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

NH G240
Menjél el te is szépen a jó édes anyádba, te degenerált, hikomat idióta. Fáj nektek nagyon az igazság látom. Baj, hogy ha az ember nyitott szemmel jár mi? De azt leshetitek, hogy ti engem innen elüldöztök. Mond meg szépen Ájszmen barátodnak, hogy õ is bekaphatja.

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

belapeter
Neked is igazad van meg NH G-nek is.

Iceman007s
Már megint mi a rákot szóltam hozzád , a rábát meg nem én adtam neki oda úgyhogy szállj le rólam! És megint mi közöd van hozzá mikor lesz benn egy gép is!

Véleményeket PLS!!!😄
Sztem te tetted le a pontot! uh errõl ennyit!

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

saslaca
Én nem kötöttem beléd csak tettem egy megjegyzést. Idézem: "Na látom te is idetaláltál!" Ha ez neked nem tetszett hát istenem. Ebben én nem láttam és még most sem látok semmi rosszat.

vmarc
Én is elolvastam és jogos! Pont az nem fogja akinek szól szerintem... Egyetértek vele egyébként itt csak a kunyizás megy, de hogy tegyen valaki valamit valamiért az már NEM. Mert minden ingyen kell aztán be se teszik gameba csak meglegyen, mert ha nincs meg akkor szarabb ember vagy vagy mi a Faszom...

http://raba-steiger-ls.blog.hu/

zozouzo
ugyvan csak igy tovább
(kapd be)

Mindíg ezzel jöttök, hogy õ kezdte....belinkelt egy képet a traktorról, és ezzel belédkötött?<#wow3>
Megkéne tiltani az ovisoknak a netet. Sokkal tûrhetõbb lenne akkor a topik.

robi11
õ kezdte
deh mind1 te haggyálmár engemet!!!

Grat!!!Nagyon megértelek és igazad van.<#taps><#eljen>

XD én elolvastam.....XD

belapeter
Igazad van,és nem fognak szidni.

Amúgy már kedves robi11 bement az mg topikba és már belekötött saslaca-ba..

Kár, hogy ilyen hosszú szöveget nem olvas el egy láma sem.

NH G240
Nem megmondtam már, hogy kurvára nem vagyok rászorulva senkinek a hülyeségeire? Mit nem lehet azon érteni, hogy NEM FOGOK SENKINEK SEMMIBEN SEGÍTENI? Vagy ezt már csak durván lehet elintézni? De ha ti így, én úgy... Elmehet mindenki a bánatos pics**a, mert rohadtul nem, érdekel mi kínja van. Megoldja, mert ha felnõtt a modellezéshez, a fórumhoz, az msn-hez, meg tudja oldani a problémáit is. És még mindig nem fogok senkinek semmilyen privát gépet adni. De annál inkább be fogom tenni ide a képeket róla, már csak azért is. És karajjj... Te is inkább menjél el a náthásba, minthogy itt pofázol.
(Most mindenki megkapja, mert már elegem van.) Icemanéknek is csak a pofája jár, meg hitegetnek, hogy ez lesz, az lesz... Csak olyan kiba**ottul érdekes, hogy alig van belõle valami. De ugye megkapta a RÁBA-t aztán könnyen villog vele. Egy deka erõfeszítése nincs benne állítom. Akárhova mennek csak a baj van velük, mert telespammelik az összes topikot ahova csak beszakadnak... De én aztán rohadtul nem vagyok rátok szorulva. Mert én megvagyok akár így magamban is. Nem nyalják a seggem egész nap, hogy így meg úgy, ez lesz ha bent maradok, meg az lesz. NINCS ILYEN! Volt egy jó lehetõségem amivel éltem, és nem voltam annyira se irigy senkire az akkori LS Portálról, hogy csináljak egy saját oldalt. Ez a rohadt igazság akármennyire is fáj. Most persze megint lehet engem szidni, hogy miért kötök belétek, meg miért nem csinálom a dolgomat, de nem érdekel. Ha valami gondja van valakinek, akkor azt itt mondja, legyen benne annyi tartás, hogy felvállalja mindenki elõtt akárcsak én!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

adj 1 msn-t és elküldöm

belapeter
Igen,itt van 08-ba -.-
(nem véletlenül tetted csak ide ezt?)

Én igen....(08 ba)xd
Vagy egy gazdától meg veszed.

hogy lehet xml-ben állítani h ne gyorsuljon olyan gyorsan a gép?

Valaki tudna nekem szerezni egy rába steiger 300-ast??