Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyeneket kikelene tiltani, 1 hétre vagy többre.
Idioták kiméljenek!!! :)
(és mivel nem a témába vág, bocsi az offért)

De amúgy megizzadtam teljesen mire kiszültem onnan a Mono-t...😄
De megjött az új Claas is.
http://raba-steiger-ls.blog.hu/
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

és tanuld meg, mielõtt topicot nyitnál használd a keresõt, hogy van-e olyan téma aztán nem kapsz büntetõpontot (majd kapsz másért)
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
de akk legalább a kombájnra való asztalt vetted volna meg hozzá xd.
Ha már a valósághoz hasonlóan szeretnél játszani..
#48846:Neked is köszi!
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nyertem a lottón (5-öst) és vettem belõle traktorokat,konbájnokat,munkaeszközöket ja meg egy farmot.....
Délután még rakok képeket...
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Azer a fulkenek is kell valahogy ki neznie!!de meg nem az igazi!!
Es kivulrol!!
Egy darabig eltart amire kiszeditek😄
Idioták kiméljenek!!! :)
Éshát több percbe beletelt míg kiszültem a Scorpionnal onnan...
Nadehát legnagyobb probléma itt kezdõdik.
Nagy nehezen kivánszorgott az arion és a monosem is 😄 (Még jó hogy van a scorpion😊 )
Tanúlság?
-Csináljatok forgót bazmeg 😄
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
alakul😊
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))