Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
Nah végre!
Megcsináltam rá a kerekeket, már csak egy skin-t és egy kormányt kéne rávarázsolni.
Valaki nem tudna segíteni skin tenni rá?
CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"
Csaby
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
gaben1221(#49029) a rába..hátt...rákell építenem a case stx-re...ami idõigéynes..de próbálgatom...köszönöm kérdésed
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
JetiRulez
vágod???
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Melyik Módban van benne a sár meg az ilyenek v ez is privát???
Elõre is köcce.
NEM KÉREGETÉS!!!!!!!!!!!!!!!
a TSZ map-on lesz sár???????????????????
amiben el is lehet akadni????????
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
hogy lesz sár az utón?????????????
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Már régen esett itt szó róla!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Mert ugyhallotam a kollégámttól hogy Zoli-ék berakják nekünk!Ök meg már mesterek biztos betudják rakni😊
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Kovács Tamás
Ujra raktam már egy párszor de ugyan az a hiba.<#szomoru1>#szomoru1>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Fasza lett Tibi😊
Jó lett Zoli108