57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1030 Még elég kezdetleges! Szóljatok ha valamit még rakjak bele ! -
#1027 Itt letöltheted a segítséget -
#1026 Jvl445!Én sem tudtam a kordikat csak írtam neki valamit (ami még nem foglalt).847HSZ-ben ott van az egész careerVehicles file-om (azóta már bővült) abból nézhetsz.Pontosabban mi a baj? -
#1025 Sok sikert! -
#1023 Kössz ! A bannert nem én csináltam . Lehet hogy lessz háttér is. De most a F.A.Q.-ba kezdek bele!:) -
#1022 Ez komoly lett!Gratula Case! -
#1021 Írd át a careervehicles-be a pozíciókat.Nekem a cereat felrakta a sövényre de átírtam és most fasza helyre tette. -
#1020 az egész teleppel van gond
felrakok egy ujj mappot után nem tuom rendesen elhelyezni a trakikat meg az eszköszöket.mindig van valam i szarság -
#1017 nincs -
Djöccse #1016 és nekd van valami honlapot vagy valami honlap amirööl uj dolgokat lehet leszedni? -
#1015 amihez nem raktam linket azt nem lehet, vagy még készülőben van -
Djöccse #1014 ezelőt 1 oldalal beraktál egy amazon pótot azt honnan tom leszedni? -
#1013 nem hiszem -
#1009 MS Windows XP SP 2 ,AMD sempron(tm) Processor 2600+ , 512MB RAM , most akarok videókártyát venni segítsetek h milyet vegyek (csak AGP) ja és olyan kellene amin futna a Landwirtschafts simulator -
Zsoltee20 #1000
download: http://coolio0815.co.funpic.de/ -
#997 Köszi!Tudom google a haver.Jók a képeid. -
#996 ne ide tölts fel képet hanem vmi más képeflöltőre a képfeltöltés.hu-n kívül
google segít -
farmergyuluss #990 óóó Fortschritt egyik kedvenc kombájnom remélem egyszer majd valaki megcsinálja -
#989 Ez de komoly géppark lenne, ha elkészülne.:D
-
anti83 #985 http://coolio0815.co.funpic.de/ Leszedtem innen a frmbővítést és igy nekem megy rendesen. -
anti83 #984 Frankó lenne ez a farm kiegészítés,de az a gond hogy két oldalt magasabban van a beton mint a füves rész,így meg leesik a traktor,meg felhajtani sem lehet.
Kár,pedig mig az ürítő helyre is könnyebb lenne beállni. -
SZULTA #981 egy jó kép a gamebol
-
anti83 #980 Ezt a kordinátás dolgot nem igazán tudom én se,én midig valamelyik másik géphez viszonyítok amikor rendezkedek. -
#979 ez jó oldal
itt legalább van minden addonhoz kép és tudom mit töltök :D
nem csak akkor derül ki amikor már játékba van
a játékban az x-y-x koordinátákat mivel tudom megnézni? -
anti83 #978 Na akkor neki esek,hátha...bár az én gépem se egy pokolgép.
http://coolio0815.co.funpic.de/ Ezen az oldalon van egy új John Deere kombájn. -
#977 én ki próbáltam egy modban
de nekem nem nagyon jön be de csak amiatt mert gyenge a gépem :)
-
anti83 #976 Valaki kipróbálta már ezt a farmátrendezős dolgot?Működik? -
#975 a G
de az orsúllynál bexarás. na mind1 nem izgat annyira, majd beletúrok a traki tulajdonságaiba -
anti83 #974 Én Joysikkal játszom és ott ha felveszek az orrára valamit akkor át kell váltani egy gommbal a hátuljára,és ugyanúgy amikor leteszed meg felveszed a földből,akkor is váltani kell mindíg,csak nem tudom hogy a billentyűzeten ez melyik gomb. -
#970 súly + pót kombót nézd meg
mer én akárhogy próbálom nemjó :D -
#968 jól elqrtam vmit :D
szaggat a játék bitangul mikor nézem a trakit hátulról, de amint oldalról megszűni :Ð
ki érti ezt
reinstall lesz x) -
#967 miért is ne :)
-
#966 baszki ti itt arattok? -
#965 értem
én azt a linket adom amit a készítő ad hozzá :)
a németek csak rapidra töltenek
cserélj ip-t valahogy, kérj új ip-címet stb -
#964 hát most így egy sárga béka :D -
kitt2000 #963 Ehez van csak regisztrált tud letölteni akkor jellenik meg a letöltés.Aki linket tesz fell az rendesen tegye már fel ne rapidshare mert igy nehéz letölteni.Valaki feltené a JD skin mert nem tudom letölteni! -
#961 azt tudom hogy a g-vel elhet variálni az első és hátsó hidraulikát de nekem b@szik variálni az orrsúlynál xD -
#960 itt egy link, németek csinálnak az égatta világon mindent csak letöltési linkeket nem látok :(
Link -
bercyke16 #959 azt megtudjátok csinálni, hogy felveszitek az orrsúlyt elől aztán hátra vmi mást? :D
mert nekem állandóan ledobálja az orrsúlyt :c
igen,tedd fel mindent amit akarsz,előre hátra...és G vel váltasz
nekem igy jó -
#958 -.-
másoljátok ki a címet aztán be a böngészőbe :/