57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#1670 Vetőgép -
#1669 Valamiért én nem tudtam leszedni , de tölthető. -
#1668 kis piros traki -
#1667 -
#1666 wow :DD -
#1665 -
#1663 Szevasztok!Érdeklődnék , hogy a Claas Arion-nál nektek is kettő file-t ad?jpg és dds.Vagy csak nálam jött le hibásan?Előre is köszönöm!További szép estét! -
#1657 lexion 600 telepítés:
Mikor kitömöríted , elvileg kapsz egy "data" mappát, abban egy "vehicles",azon belül pedig "cutters","steerable","practicleSystem" mappákat. Fogod a "data" mappát és kompletten átmásolod a játék főkönyvtárába (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008) Így nem kell mappákat létrehozni sehol. Ez mikor megvan, utána megnyitod a careervehicles.xml-t és beilleszted ezt a két sort:
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="80" yOffset="0.5" zPosition="320" yRotation="180"/>
Elvileg bent is van. -
kitt2000 #1654 A mod álitolag 80%-ba van kész még nem lehet letölteni! -
kitt2000 #1650 Hogy tudtad a marótárcsát meghosszabitani mint a képen.Jóbb a ekénél nem kell veszödnit anyit. -
#1649 Még nem tölthető sehonnan. Tesztfázisban van. Ha kijön, elég komoly pack-nak kell lennie. (lucerna, kasza, meg gondolom valami rendkezelő vagy bálázó, esetleg mindkettő:D) Külön-külön kiadni egyiket sem érdemes. Amúgy német project, ha jól tudom. -
Lack #1646 Korábban tapasztaltam olyat másik játék kapcsán, hogy főleg a németek elég irígyek, sok modot nem osztanak meg. Amúgy ez a fűkasza tényleg jó, ha nem lengyel (mert az ő cuccaik gyakran bugosak), csak még nem találtam meg, hogy honnan lehetne tölteni. Valaki nem akar linket adni hozzá? Már ha van. -
mifku #1642 Komolyan fejlődik a játék! Ahhoz képest hogy 2008-as már sok mod és gépet lehet hozzá találni.Ráadásúl már fűkaszálni is lehet. :D -
#1641 ezjóez
kéne :) -
#1640 -
#1634 Ha feltelepíted a játékot és csak az alappal nyomod majd elmented, akkor azt is elmenti. de a MOD-okban nem menti el az üzemanyagot. ÉS ezt nem tom hogy hol kell átálítani. -
#1633 Frissits VGA driver, DirectX-et és ha utána sem megy, akkor nem tudja a VGA-d a SM 2.0-t.:( -
-
#1628 Egyik sincs.:S Még... -
p910211 #1627 Hy
A játékba lehet kukoricát is vetni vagy csak búza van?
Meg bálázni is lehet? -
#1626 ez lesz az
-
#1625 claas arion
innen lehet letölteni: claas arion -
#1623 wow de cool :D -
#1622 Talajmaró (kicsit szélesítettem rajt):
-
#1621 Szerintem a legesélyesebb:
- Túlmelegszik a proceszzor, videókártya. Valószínűleg poros a ventillátor, hűtőborda, vagy kiszáradt a hővezető paszta a hűtőborda és a processzor közt.
-
konrad91 #1620 ez nem igaz már nem is tom miota kérdezgetek de senki nem válaszol
segitsetek a problémámon!
ez a problémám:jáccok 10-15 percet és elmegy a kép és utánna ujra kell inditani a gépet
PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#1619 Tudtommal mindíg visszaáll alap értékre az üzemanyag szint, a gépek pozíciójával együtt. Vagy nem? -
#1617 Szevasztok! Abban a bajban vagyok, hogy feltettem egy MOD-ot és nem menti el az üzemanyag fogyasztást, minden betöltésnél tele vannak a járművek tankjai. Megtudná mondani valaki, hogy ezt hol tudom visszaállítani??? Már végig néztem a játék összes xml fálját, de nem találtam semmi fuel-ra utaló szöveget. A segítséget nagyon megköszönném!!! -
jumee28 #1616 Sziasztok! Arra esetleg nem tud valaki megoldást, hogy ne kelljen minden kilépés után (mentés is volt) újra kimenni a gépekkel oda ahol a kilépéskor álltak? Mindig visszaállnak a telephelyre amikor újra betöltöm a játékot! Ha valaki tud valami megoldást erre legyen kedves írja meg. Előre is köszi! -
#1604 Ma nekem is elkezdte ezt a folyamatos balra mozgást.:S Egyelőre fogalmam nincs mitől van. Semmi mod-ot nem tettem bele, nem állítottam semmit. -
metalica #1602 köszi
-
#1601 figy,Olvass vissza!!!! ám most elmondom neked,nagyon egyszerő a dolog,bemásolod a modokat,majd van a data könyvtáron belül egy careerVehicles.xml fájl amibe a modok pozicióját kell beleirni,mert anélkül nem jeleníti meg a játék,ám ha nem vágod mi ez az egész akkor a FAQ-bol le lehet tölteni a careerVehicles.xml fájlt,amibe már megvannak a poziciók,viszont nem 100 % hogy menni fog... -
#1600 Szóval itt a Vaderstad Rapid 400ashoz haonló vetőgép:)(amit már nagyon várok hogy jelenjen meg)
-
metalica #1599 Hellotok
amit a Rapidról lettöltök azokba nincs readme és ha azt simám bemásolom amit letöltöttem akkor nem teszi be .
Hogy kell beleraki a letöltö dolgokat pl vetőgépet? -
#1588 Válasz 'kitt2000' üzenetére (#1584) -
#1585 Hello lécci segitsetek nem tudom hogy hova kell beteni a kiegészitéseket és még ha van valakinek valami jó kiegészitése az küldje el a linket
Kösz
-
kitt2000 #1582 Egy kis ifó Grass Mod(Strohballen )vagyis lucerna 1188 hozászolásnál lévö kép 80%-os lehet hogy nem soká kész lesz! -
zol4506 #1581 Én ki is töröltem az összes kistraktor-t! Nem való semmire se (szerintem)!!!nem tudom a potot elhuzni semmivel se csak nagy gépekkel. -
#1580 :D Köszi -