57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • BMW320i
    Vetőgép
  • BMW320i
    Valamiért én nem tudtam leszedni , de tölthető.
  • BMW320i
    kis piros traki
  • BMW320i
  • allock #1666
    wow :DD
  • BMW320i
  • BMW320i
    Szevasztok!Érdeklődnék , hogy a Claas Arion-nál nektek is kettő file-t ad?jpg és dds.Vagy csak nálam jött le hibásan?Előre is köszönöm!További szép estét!
  • 6milan6
    lexion 600 telepítés:

Mikor kitömöríted , elvileg kapsz egy "data" mappát, abban egy "vehicles",azon belül pedig "cutters","steerable","practicleSystem" mappákat. Fogod a "data" mappát és kompletten átmásolod a játék főkönyvtárába (C:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008) Így nem kell mappákat létrehozni sehol. Ez mikor megvan, utána megnyitod a careervehicles.xml-t és beilleszted ezt a két sort:

<vehicle filename="data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="90" yOffset="0.5" zPosition="200" yRotation="0"/>

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas/lexion600.xml" xPosition="80" yOffset="0.5" zPosition="320" yRotation="180"/>

Elvileg bent is van.
  • kitt2000
    A mod álitolag 80%-ba van kész még nem lehet letölteni!
  • kitt2000
    Hogy tudtad a marótárcsát meghosszabitani mint a képen.Jóbb a ekénél nem kell veszödnit anyit.
  • 6milan6
    Még nem tölthető sehonnan. Tesztfázisban van. Ha kijön, elég komoly pack-nak kell lennie. (lucerna, kasza, meg gondolom valami rendkezelő vagy bálázó, esetleg mindkettő:D) Külön-külön kiadni egyiket sem érdemes. Amúgy német project, ha jól tudom.
  • Lack
    Korábban tapasztaltam olyat másik játék kapcsán, hogy főleg a németek elég irígyek, sok modot nem osztanak meg. Amúgy ez a fűkasza tényleg jó, ha nem lengyel (mert az ő cuccaik gyakran bugosak), csak még nem találtam meg, hogy honnan lehetne tölteni. Valaki nem akar linket adni hozzá? Már ha van.
  • mifku
    Komolyan fejlődik a játék! Ahhoz képest hogy 2008-as már sok mod és gépet lehet hozzá találni.Ráadásúl már fűkaszálni is lehet. :D
  • allock #1641
    ezjóez
    kéne :)
  • caseih9400
  • spawnmadrid
    Ha feltelepíted a játékot és csak az alappal nyomod majd elmented, akkor azt is elmenti. de a MOD-okban nem menti el az üzemanyagot. ÉS ezt nem tom hogy hol kell átálítani.
  • 6milan6
    Frissits VGA driver, DirectX-et és ha utána sem megy, akkor nem tudja a VGA-d a SM 2.0-t.:(
  • 6milan6

• 6milan6
    Egyik sincs.:S Még...
  • p910211
    Hy
    A játékba lehet kukoricát is vetni vagy csak búza van?
    Meg bálázni is lehet?
  • yamaha26
    ez lesz az

• yamaha26
    claas arion

innen lehet letölteni: claas arion
  • Benny04
    wow de cool :D
  • 6milan6
    Talajmaró (kicsit szélesítettem rajt):

• 6milan6
    Szerintem a legesélyesebb:
    - Túlmelegszik a proceszzor, videókártya. Valószínűleg poros a ventillátor, hűtőborda, vagy kiszáradt a hővezető paszta a hűtőborda és a processzor közt.
  • konrad91
    ez nem igaz már nem is tom miota kérdezgetek de senki nem válaszol
    segitsetek a problémámon!
    ez a problémám:jáccok 10-15 percet és elmegy a kép és utánna ujra kell inditani a gépet
    PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6milan6
    Tudtommal mindíg visszaáll alap értékre az üzemanyag szint, a gépek pozíciójával együtt. Vagy nem?
  • spawnmadrid
    Szevasztok! Abban a bajban vagyok, hogy feltettem egy MOD-ot és nem menti el az üzemanyag fogyasztást, minden betöltésnél tele vannak a járművek tankjai. Megtudná mondani valaki, hogy ezt hol tudom visszaállítani??? Már végig néztem a játék összes xml fálját, de nem találtam semmi fuel-ra utaló szöveget. A segítséget nagyon megköszönném!!!
  • jumee28
    Sziasztok! Arra esetleg nem tud valaki megoldást, hogy ne kelljen minden kilépés után (mentés is volt) újra kimenni a gépekkel oda ahol a kilépéskor álltak? Mindig visszaállnak a telephelyre amikor újra betöltöm a játékot! Ha valaki tud valami megoldást erre legyen kedves írja meg. Előre is köszi!
  • 6milan6
    Ma nekem is elkezdte ezt a folyamatos balra mozgást.:S Egyelőre fogalmam nincs mitől van. Semmi mod-ot nem tettem bele, nem állítottam semmit.
  • metalica
    köszi
  • Daneszka
    figy,Olvass vissza!!!! ám most elmondom neked,nagyon egyszerő a dolog,bemásolod a modokat,majd van a data könyvtáron belül egy careerVehicles.xml fájl amibe a modok pozicióját kell beleirni,mert anélkül nem jeleníti meg a játék,ám ha nem vágod mi ez az egész akkor a FAQ-bol le lehet tölteni a careerVehicles.xml fájlt,amibe már megvannak a poziciók,viszont nem 100 % hogy menni fog...
  • caseih9400
    Szóval itt a Vaderstad Rapid 400ashoz haonló vetőgép:)(amit már nagyon várok hogy jelenjen meg)

• metalica
    Hellotok
    amit a Rapidról lettöltök azokba nincs readme és ha azt simám bemásolom amit letöltöttem akkor nem teszi be .
    Hogy kell beleraki a letöltö dolgokat pl vetőgépet?
  • Benny04
    Válasz 'kitt2000' üzenetére (#1584)
  • kispalko
    Hello lécci segitsetek nem tudom hogy hova kell beteni a kiegészitéseket és még ha van valakinek valami jó kiegészitése az küldje el a linket
    Kösz
  • kitt2000
    Egy kis ifó Grass Mod(Strohballen )vagyis lucerna 1188 hozászolásnál lévö kép 80%-os lehet hogy nem soká kész lesz!
  • zol4506
    Én ki is töröltem az összes kistraktor-t! Nem való semmire se (szerintem)!!!nem tudom a potot elhuzni semmivel se csak nagy gépekkel.
  • Nohab
    :D Köszi
  • Benny04